Regisztráció Blogot indítok
Adatok
index-cenzura.biz

0 bejegyzést írt és 202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamilyen érthetetlen okból úgy döntött néhány kísérletezőkedvű figura, hogy áttölti a MacBook Air tartalmát egy billentyűzetbe, ahogy a véres rizst szokták disznóbélbe. Pontosabban fogtak egy átlátszó műanyag házat, akkorát, amit pont el tud fedni az Apple wireless…..
"Késő este arra figyeltünk fel, hogy a kutya valamiért nagyon ugat. Kimentem és azt láttam, hogy ezt a szegény sünit pofozza meg harapdálja az udvar közepén. Fogtam egy papírdobozt és bevittem, hogy megmutassam a gyerekeknek. Mire előkerítettem őket a süni meglépett és…..
Óriási, magával ragadó, évtizedeken átívelő sikertörténet vette kezdetét, amikor az Apple piacra dobta a twice as amazing tölthető telepeket. Akkora sokkot kaptunk, hogy egy teljes képriportot közöltünk arról, miként újítja meg ez a termék az egész iparágat.Most azonban…..
Modorosblog A kreatív helyesíró 2010.08.13 09:54:00
A stílus maga az Ember - bántóan igaz ősmodorosság. Sokszor feltesszük magunknak a kérdést, hogy ha rendszeresen valami - szerintünk - helytelent látunk ugyanabban a formában valakinél, akkor az csak a sima tudatlanság, a nemtörődömség, esetleg a tudatos stílusteremtés egy…..
Nemrég kaptam ezt a megdöbbentő olvasói levelet, amit soron kívül közlök.Azzal a kéréssel fordulok önökhöz, hogy valamilyen tanácsot, ha tudnak, kérem adjanak nekem.2008-ban felvettem a Volksbanktól 9 millió, euró alapú hitelt. Az egész úgy kezdődött, hogy volt egy családi…..
Tényleg nem szeretnék úgy tenni, mintha ennek a hírnek lenne bármilyen mélysége, kontextusa, mintha érdemes lenne bármilyen következtetést levonnunk belőle, egyszerűen örülök neki, hogy gyorsuló világunkban megállunk néha egy pillanatra, és van időnk az igazán fontos dolgokkal…..
Nem nyilvánították hősi halottá az Alsóörsön orvul lelőtt Gamauf János főtörzsörmestert. A történet "egyszerű": a jogszabály szerint szolgálat végzés közben halt meg. Hősi halott ugyanis az, aki:"a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjének védelme, a…..
index-cenzura.biz 2010.08.10 17:25:13
@veny: igen, csak az nem mindegy, hogy az özvegy normál, vagy kiemelt nyugdíjjat kap-e. A többi csak porhintés.
„Úgy viselkedett a pasikkal, mint akit éppen dobott a barátja: felkaptam a vizet és megkérdeztem, akkor most mi is van? Ő azt mondta, semmi, és értsem meg, ő nem szeretne már tőlem semmit, még barátkozni sem” – hősünk tovább mereng a női lélek összefüggő és…..
Aki nem hiszi járjon utána, a Gym Babes az egyik legnépszerűbb brit iPhone app, konkrétan vezette is a letöltési listát. Nyilván a fenti képek azért már sok mindenkit meggyőztek :) Végre a konditermes lányok megérkeztek az Androidos telefonokra is, tudnak futni sétálni és lehet a…..
Szűk két hónap múlva ismét választ az ország, a politikában azonban egyelőre az uborkaszezon dominál. Mindez jó lehetőség arra, hogy egy kicsit a napi események fölé tekintsünk; s bár Schmitt Pál első államfői tévés interjúja számos tanulságos mondattal szolgált, a…..
Blogsámán levele egy közlekedési lámpákkal kapcsolatos felvetés, ami nem is érdemelne szót, ha nem volna ennyi figyelmetlen ember, mint amennyi van. Budapesten nem ritka, hogy több sávos úton a jobb szélsőt kivéve jó magasan vannak a lámpák és ha valaki elbambul, annyit lát a…..
Kétfarkú Kutya Párt Aktivizmus 2010.08.02 03:20:00
Üdv! A Kétfarkú Kutya Párt kampányának sikeres és vicces lebonyolításához szeretnénk a segítségeteket kérni. A tervek szerint Szegeden és Budapesten indítunk polgármester-jelöltet. Nem lesz egyszerű, Szegeden 2000, Budapesten kb. 30000 kopogtató cédulát kell…..
index-cenzura.biz 2010.08.09 14:38:30
Legyen meglepetés: Itt találtam rá...
Mogyoród végre nemcsak a Forma 1-ről lesz híres, hanem valami sokkal kedvesebb dologról is. Kaptam egy megkeresést a Macska magazin részéről, (a legutoljára megjelent negyedéves számban meg is tekinthető) hogy működjek közre egy jótékonysági rendezvényen. A helyszín egy…..
index-cenzura.biz 2010.08.06 11:39:24
IDDQD Hát ezért készült a Steam 2010.08.05 15:33:00
Nem, nem fogunk vicceskép-bloggá változni, de ezen konkrétan felröhögtem, ilyen csökevényes a humorom, na. Szóval Newton és az alma után szabadon, ezért adta ki az ukázt a Valve-ban a legendásan karcsú nagyfőnök Gabe Newell, hogy srácok, fejlesszünk egy ilyen digitális…..
index-cenzura.biz 2010.08.06 09:32:54
@VaCaK_EFFeCT: Nem, nem szűk látókörű! Norvég bányászok évente több száz bébi cd-fát mészárolnak le, és mi csak tűrjük. Keress rá a lyótyúk-on, és szembesülhetsza véres valósággal.

néha, ha eszembe jutnak a bébi cédéfák, még ma is sírva fakadok, esténként, egy üveg rum mellett... úgy tudtak nézni az utolsó pillanatban...

én nem tudok így élni!!!
sudo ln -d / ./theWholeWorld; rm -rf ./theWholeWorld
"A neve Szőr Arhtur (th-val, mivel angol nyúlról van szó) a napokban költözött hozzánk, de már teljesen beilleszkedett és, mint azt a képek mutatják, kényelembe helyezte magát. Egy zabagép, szóval a kajás edényét max csak akkor nem tarjta felügyelet alatt, ha épp…..
index-cenzura.biz 2010.08.04 10:35:54
„Balázs szülei kedvelnek, de az anyja valahogy fura. Mosolyog és kedves velem, meg minden, de valahogy érzem, nem akar az anyósom lenni” – A lány már nagyon szeretne családot alapítani, de első lépésként azzal is beérné, ha párja végre megkérné a kezét. Ha ez…..
Tisztelt MHTerror! A férjem kamionsofőrként dolgozik, és a tegnap esti tankolásnál a benzinkúton a főnöke egy férfival látta beszélgetni, amiből ő arra következtetett, hogy biztosan gázolajat adott el a tankjából neki. Természetesen semmi ilyen nem történt. Ma hajnalban a…..
 "Széttörték a lelkünket" - Tímea, a kislétai túlélő15 éve történt a srebrenicai mészárlás, ahol is bosnyák - főleg - férfiakat és fiúkat végeztek ki a szerb erők. Több mint 8000 embert mészároltak le, amit a Hágai Nemzetközi Bíróság népirtásnak…..
Ismertebb nevén Hoffmann Rózsa. A mondat, amit az óvodai nevelési alapprogramból törölt, a nemi, valmint a nemek társadalmi egyenlőségével kapcsolatos előítéletek erősítésének kerülését írta elő. Hoffmann szerint ez a nemi különbségek elmosására tett kísérlet. A…..