Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luca554

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este, miközben a Sztárban sztár énekesei a hangokkal és a rájuk osztott szerepekkel birkóztak (ki jobban, ki rosszabbul) én azon vettem magam észre, hogy rendesen jobban várom, hogy Hajós milyen fiatalkori élményre vagy traumára vezeti vissza az értékelését, mint magát a…..
luca554 2014.09.29 10:12:35
@Syracuse: és attól neked jobban fog tetszeni a műsor?
"Úgy szeretném, ha lenne szerencsém" - énekelték 1997 környékén a vidéki diszkókban a félmeztelenül fejen pörgő Hip Hop Boyz-fiúk. Úgy látszik, a másik két taggal ellentétben a kopasz Real Actionnek (civil nevén: Szűcs Zoltán, bár nem rokonom) tényleg szerencséje…..
Megkezdődött az egykori érdi lőtér lakóövezetté való átminősítése, derül ki az önkormányzat honlapján elhelyezett közleményből. A tervhez az illetékes szakhatóságok is hozzájárultak. Érdi civilek nehezményezik, hogy - bár az Aarhusi egyezmény kötelezővé…..
luca554 2013.02.14 18:51:12
@Mr. Waszabi:Hát ott már régen nincsenek a katonák,Érd egyik legdrágább helyévé nőtte ki magát a környék. Minden ipartól, fény, hang szennyeződéstől mentes igazi pihenő övezet lett.
Kár, hogy ez is csak valakiknek a pénztárcáját gazdagítja és nem az érdiek javát.
A Fideszt burkoltan rasszizmussal vádolók zavartan hallgatnak, jobboldali hangadók köpni-nyelni nem tudnak, a Jobbik pedig Fidesz-Lungodrom kormányt emleget. Az utóbbi években megszokhattuk, hogy a cigánysággal kapcsolatos bármilyen esemény vagy megszólalás azonnal óriási…..
Elkeresztelték a fővárosi kerékpárkölcsönző-rendszert, a BuBi név 9632 voksot kapott az összes beérkezett 38403 szavazatból. A kerékagyon augusztus 2-án írtunk először arról, hogy a közbringahálózat megvalósításával megbízott Parking Kft. névpályázaton vár javaslatokat…..