Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alpika

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A művészeti alkotások, de különösen a filmek esetében erősen kivehető határvonalak húzódnak az elismertség terén. Vannak olyan mozgóképek, amelyekre elégedetten bólintunk, ám komolyabb nyomot mégsem hagynak bennünk. Más produkciókat rongyosra nézünk, szövegkönyveiket…..
A strand nem a Homár kedvenc helye, ezért hálás, hogy mások letesztelik helyette ezeket a helyeket. Promontor az agárdi Napsugár strandon állapította meg, hogy napsugár az van, árnyék viszont alig. Andrásék a Tóbíró strandot próbálták be, ám amikor otthagyták a cuccaikat 10…..
Alpika 2012.07.12 12:30:00
@Putyur: Neked van igazad. :) De attól még nem normális, hogy meglopnak egy szabadstarndon, és hogy Te is már abban nőttél föl, hogy nem hagyunk semmit őrizetlenül. Lehetne ez azért jobb is nem? Tudod olyan gondtalan nyaralós.
A gyerek meg nem sajnáltatásra van, csak védtelen akiről te gondoskodsz, addig ameddig meg nem nehezítik ezt. Na akkor elkkez eluralkodni a pánik az embereken, ami megnyílvánul sajnáltatásban, agresszióban vagy egyébb módon de szerintem ez természetes.
Hat éve a gazdagokat húztak le a gyémántokkal, most ugyanezzel a módszerrel háziasszonyok nyomulnak tömegesen egymás között.Korábban a leggazdagabbakat célozta furmányos pilótajátékával Tencz János és Leinemann (Sciennet) Zsolt. A Akkor börtön lett a vége. A módszer…..