Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DeluksZ

179 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönöm Oláf Blog Nyomablogban 2010.08.01 00:28:08
Tündér üzenete (0:13): nem állt szándékomban nyomot hagyni a blogodban Nos, kedves Eszter, ezennel a szándékod kudarcot vallott:)..
DeluksZ 2010.03.29 20:58:42
@CPL: MC full clearhez max csak olyan classokból kell 3-4 akik alapvetően nem tudnak solozni. WL, Hunti, Dk, Dudu solozza imo ICC10 alatti gearben (ToC mondjuk nem árt). Jómagam MC SOlo BM speccen Tekivel (28k hp) vittem el Golemaggig egyedül (de ott sajnos kell a 2pT5 bonus, ami 15%dmg=petheal, anélkül sajnos nem megy, de lehoztam magammal egy 76-os palát healbotnak, és feküdt utána raggy is. AZóta ketten takarítjuk, kell nekem a TF neki meg a kalapács). Amúgy T1-es BoE itemek is jól mennek csak ki kell fogni. Multkor egy Nightslayer bracert+beltet adtam el egy rugónak 500g-ért, a többit pedig AH-ból viszik 150g körül símán.
A Connecticut államban található New Havenben, az USA egyik leghíresebb egyeteme, a Yale University Ritka Könyvek és Kéziratok Könyvtárában (Rare Book and Manuscript Library) számos érdekesség áll a megfelelő engedéllyel rendelkező kutatók rendelkezésére. A rengeteg, nagy becsben…..
TekkenHungary Patch és PSP 2009.11.26 20:51:00
Hajnali 3-kor volt szerencsém letölteni az új multiplayer patchet, de akkor még nem tettem próbára. Erre ma sor került, és meg kell mondjam (amit a többiek is hangoztatnak világszerte), az online játékélmény jó lett. Jobb lett. A lehetőség, hogy nem kell végigjátszanunk egy nagyon…..
DeluksZ 2009.11.29 12:24:53
@Lee Chaolan: Youtube-n van nagyon sok videó a robotról. Sidesteppelj ezerrel, és amikor csinál valami támadást odarohansz, benyomsz pár erős támadást, és megint elfutsz. Néha összeroskad, akkor be tudsz vinni még jópárat. Vannak karakterek, akiknek az unblockable-je tökéletes erre, mert nem hosszú. Megnézel néhány videót és rá fogsz érezni.
TekkenHungary Aprók 2009.11.23 17:37:34
Habár a látogatószám némileg megcsappant, ami az uborkaszezonnak (és annak, hogy ezentúl távoltartok mindenféle tekkenhungary-s linket a PSC-től) köszönhető, azért akad pár apróság, ami talán érdekelheti a rajongótábort. Kijött a Tekken Manga 3. kötete, úgyhogy akinek…..
Mit csináljon az ember, ha egyszer nincs hír. A játék kijött, a hibákat felróttuk, várjuk a peccset és nagyjából ennyi. Mindenki a 2., 3. main karijával gyakorolja a mixupokat. Néha csatázgatunk neten (én ugye ritkásan), de körülbelül ennyi az élet. A külön honlapra és a…..
TekkenHungary Nincs új a nap alatt 2009.11.20 10:43:00
Bizony, nehéz ilyenkor kitalálni valamit annak érdekében, hogy az ember folyamatosan érdekességekkel lássa el az arra éhes közösséget. A helyzet az, hogy nem is nagyon tudok ilyet kitalálni. A netes peccsről egyelőre semmi infó, az egyetlen peccs ami a közelmúltban letöltésre…..
Volt szerencsém megtekinteni a hétfői sajtóvetítés alkalmával a 2012 című katasztrófa(lis) filmalkotást. Aki még nem látta, de már olvasott pár kritikát a filmről tudja, hogy mire számítson, ugyanis mindenhol ugyan azt írták. A film szar. Eyecandy és ezzel ki is fújt. Nem, de…..
TekkenHungary Tanuljunk Tekkenül 2009.11.08 21:59:51
Biztos vagyok benne, hogy még a legnagyobb vérprofiknak is tartogat majd némi újdonságot MYK új videósorozata, melyben arról van szó, hogyan is kéne tekkenezi. Teljesen az alapokról indulva tanulhatjuk újra a játék elemeit. Érdemes vetni rá egy pillantást két Tekken God gyepálás…..
Umm...csodálatos ez az érzés. Ahogy egyszerűen zsibbad az agyam a tegnap esti emlékek hiányától. Képek, kis és homályos képek amikre amúgy semmi szükségem nincs. Hazajutottam valahogy, élek valahogy, iszom a kávém valahogy, majd felmegyek pestre valahogy, majd ott is megiszom a…..
TekkenHungary Screenshotz 2009.11.07 22:43:00
Úgy ám, okos kütyü ez a PS3, lehet vele képet lopni. Így is tettem. A képek nem új ablakban nyílnak meg, úgyhogy nyomj a "vissza" gombocskára hogy újra ide kerülj. Idegesítő folyton kilépni és újra behívni az oldalt, én már csak tudom. A következő látható a…..
TekkenHungary Patch, patch, patch! 2009.11.06 14:05:08
A vártnál jóval előbb érkezik egy online játékmentetet jobbá tevő javítás a Namco-tól. A netes élményt próbálják kicsit feldobni ezzel. Kíváncsi vagyok pontosan mit tartalmaz. A szar netcode-on kívül fontos lenne még a kilépők büntetése, és egyéb apróságok, de mindent…..
Ezt csináljuk az utóbbi pár napban. Hírek nemigen vannak, tudunk már mindent, amit meg nem azt pár nap (pár óra) múlva úgy is megtudjuk. Olyan ez, mint amikor várjuk, hogy kialudjon az összes piros lámpa és elstartoljon a mezőny. Sok kérdés megfejtésre vár, de erre senki sem tud…..
TekkenHungary Egy kis SC mód help 2009.11.01 17:07:34
Nem akarok én ezzel sokat foglalkozni, mert hát gyűlölöm ezt a módot, de azok számára akik kedvelik itt egy kis segítség. Yoshimitsu pályája: Steve pályáját kell végigvinni Hard fokozaton úgy, hogy a pálya legelején a tőlünk balra lévő dobozt összetörjük, kinyírjuk a…..
TekkenHungary Hir-telen időszak 2009.10.31 22:00:00
Remélem mindenki vette a bejegyzés címeként szolgáló szóviccet. Nem igen van miről beszámolni. Lassan érik a szívroham, amit az SC mód és a Ranking Match-ek okoznak, de egyébként minden rózsás. A játék vs része még midig nagyon sok örömöt okoz és annyira rohadt sok kari van…..
Azt hizsem a tény, hogy a tegnapra beígért bejegyzés elmaradt, és átcsúszott mára, bír némi infóval a játékról alkotott véleményemet illetően. A Tekken 6 ugyanis nagyon durván odabasz. A grafika talán nem 2009-es (2010-es) de csodálatos, ragyogó és nagyon tetszetős, bár egy…..
TekkenHungary T6 titkos trófeák 2009.10.25 20:42:58
Lévén már jó sokan játszogatnak a játékkal, nem kellett sokat várni arra sem, hogy kiderüljön pár titkos trófea. Elég lehangoló viszont, hogy az össze SC módban került unlockolásra. Úgy néz ki semmi arcade/ghost/online battle trófeáért nem kell harcolnunk. Bronze Friend…..
Aki lemaradt az SDTekken launch partyjának stream videójáról, azok megnézhetik ezen a linken a videót, hiszen felvételről természetesen elérhető. Elég hosszúnak tűnik, úgyhogy ha nincs mit csinálnotok 4-5 órán keresztül vágjatok bele:)..
TekkenHungary IGN reviwe 2009.10.24 12:37:26
Azok számára, akik ilyen-olyan mondvacsinált játékmagazinok értékelése miatt álmatlan éjszakákaon át izgulnak, nehogy valami gagyit kapjunk az arcunkba 30-án, közlöm, hogy az IGN (márpedig az IGN az név) Editors' Choice díjjal tűntette ki a Tekken 6-ot, és mellérakott egy 8.8-as…..
TekkenHungary Videódömping 2009.10.24 11:56:00
Corhana felhívta rá a figyelmemet, hogy a videók már nem elérhetők szerzői jog megsértése miatt. A tegnapi nap elég sűrű volt SPOILER videók terén, ezért úgy gondoltam összeszedem mindet egy bejegyzésbe. Csak a legbátrabbak nézzék meg őket. Tegnapi videók Unboxing video…..
Lassan minden újdonságot kiaknázunk, de én nem bánom, aki viszont igen, az ne nagyon kattintgasson a linkekre. Szóval ezen a videón a teljes SC mód intro látható. szép történetvezetéssel, visszaemlékezéssel a régebbi tekken részekre, stb. Új videók: Scenario Campaign 1, Scenario…..
Láttunk már unboxingot, ehhez kapcsolódóan pedig itt van a teljes folyamat, onnantól kezdve, hogy behelyezzük a CD-t a PS3-ba, egészen odáig, hogy bejön a főmenü. Az openinget kétszer játsza le a csávó, utána jön csak a menü. Viszont ami újdonság számba megy számomra az a…..
TekkenHungary Unboxing! 2009.10.23 16:02:17
Vannak, akik a világ szerencsésebb pontjára születtek. Ahogy pl. ez a srác is. Valaki világosítson fel, hogy kerülhet a kezébe 23-án egy Tekken 6 példány? Egyébként a videón jól látszik a fluoreszkálós kartonborítás. Megmutatja a kisfüzetet, a CD-t, a tokot, mi meg csak…..
TekkenHungary Knee is back! 2009.10.23 15:43:24
Tudtuk, hogy eljön ez az idő, ahogy a Tekken 6 is megérkezik valamikor. A különbség csak annyi volt, hogy Knee visszatérésére nem tudtuk, meddig kell várni. Letelt viszont a 2 éves kötelező katonai szolgálat (Dél-Korea), úgyhogy Knee visszaült az arcade masinák elé, és kezd…..