Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vissza1

217 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha tetszik lájkold lent, oszd megKlikk és nyerj! ..
Lájkold, ha tetszik a videó, majd menj tovább: Az aranyhal teljesíti a kívánságodat  ..
 Sokallja a tintapatronjai árát? - Kattintson IDE, és ingyen megtanítjuk ÖTÖDÁRON nyomtatniIngyenes ajándék! Mire figyeljünk oda, ha el akarjuk adni az ingatlanunkat?Nyerj GPS NavigációtEz nagyon jópofa Valentin-napi meglepi Ha még nem rendelkezett adója 1%-ról, tegye meg…..
Két versenyző és két érdekes kihívás! Hogyan találja meg a lány hamarabb a ruha alatt megbújó piercinget, és mivel méri le, hogy kinek ver lassabban a szíve egy 15 másodperces miniedzés után? A videóból kiderül, hogy a Sony Ericsson Xperia X10 segítségével, amelyhez mindössze…..
Két versenyző, egy szag! Vajon ki szerzi meg a város legbüdösebb sajtját, ami még a szakavatottak arcát is leperzseli? A talpraesett srác segítség nélkül, vagy a csaj a Sony Ericsson Xperia X10 és a Google Places segítségével? Te kire tennéd a voksod?Ingyenes lottójáték, remek…..
Van egy oldal a neten, ahol összegyűjtötték a világ, köztük Magyarország középiskoláiból, egyetemeiből a tablókon látható fényképeket. Hacsak az iskolátok nem zárkózott el attól, hogy közreadja, akkor valószínű a tiéd is ott van. http://www.worldschoolphotographs.com -…..
Nem minden megyei, városi, községi képviselő egy Ciceró. Volt például valaki, aki az akkor még csak tervezett régió helyett folyton a légiót emlegette.  Más ekként üdvözölte a többieket: Mind a saját, mind a magam nevében...  Akadt, aki beszédében kiemelte: És…..
napvicce A szerencsétlen nyertes 2011.01.28 14:34:00
Jótanács férfiaknak, akik még nem vásároltak ajándékot feleségüknekEgy autó halad át a hídon. A sofőr látja, hogy egy rendőr integet neki. - Jó napot kívánok! - Szólal meg a rendőr – Gratulálok! Ön a százezredik autós aki áthaladt ezen a hídon, így nyert százezer…..
A Frizbi nem csak bulvárban, hanem divatban is az első. Hajdú Péter így jobbnak látta beszerezni néhány darab Szíj Melinda táskát, melyet „szépnek nem nevezhető, művészeti zsákutcának” titulált.Lájkolj és nyerj egy Magenta felsőtCsak játszanod kell és ingyen a…..
Még ki sem kászálódott reggel az ágyból, máris a pokolba kívánta a mai napot? Nincs min csodálkozni, hiszen Cliff Arnall brit pszichológus szerint január 24-én van az idei év legpocsékabb napja - írja a Blikk. Arnall képlete szerint a rossz időjárás, az ünnepek alatti…..
napvicce A nap cuki képe 1. 2011.01.23 18:30:00
Lájkold alul, ha bejön!   Kóstold meg az ország legjobb kürtős kalácsát 70 forintért Nyerj készpénzt! Zsebelj be ingyen egy trendi csuklószorítót Nyerj egy remek mobilt! Csak játszanod kell és ingyen a tiéd Nyerj egy netbookot! Ingyenes pontgyűjtő…..
Egy felmérés szerint Bécsben él a legtöbb szingli Ausztria-szerte. Ragaszkodnak a függetlenségükhöz, túl nagyok az igényeik és kevés az idejük. Az osztrák fővárosban csaknem négyszázezer férfi és nő éli egyedül a mindennapjait, amivel országos viszonylatban listavezetők.…..
2011.január 19-én a déli órákban tett telefonon bejelentést egy 21 éves sajószentpéteri férfi, miszerint Nyékládházáról vonaton Budapestre tartott, amikor a vasúti kocsiban egy fiatal, 20 év körüli férfi el akarta kérni a mobiltelefonját, mivel a sértett ekkor nem adta oda,…..
A CV-Online a megfelelő hely, hogy megtaláld a számodra érdekes állásajánlatokat! Amennyiben önéletrajzodat is feltöltöd, nem csak Te keresgélhetsz, hanem a munkaadóknak is megadod a lehetőséget, hogy kihalásszanak!A CV-Online adatbankjában több ezer önéletrajz található, amely…..
Vírus terjed a Facebook-on. Semmiképp se kattints az ilyen Hozzászólásra:http://goo/ . gl/xox8H <-- Find out your total profile views Ha már megtetted, akkor a "Profilom" menüben az Adatvédelmi beállításoknál menj rá balra lent a "beállítások…..
Néhány jótanács férfiaknak, akik még nem vásároltak ajándékot feleségüknek: 1) Egy nőnek sose ajándékozz elektromos háztartási gépet. Egyedüli kivételként olyan berendezés jöhet szóba, ami TÉNYLEG örömet szerez neki. Elfogadható még az automata mosógép, extra erős…..
A kisfilmet közel 264 millióan nézték meg a világon. Ha tetszik a videó, lájkold lent. Iratkozz fel a nap magyar dal hírlevélre és nyerj Sírógörcsöt kapott, mikor feltartóztatta az őr ..
Eltörött a szeméremcsontja annak a nyolcvanéves dunaújvárosi asszonynak, akit 57 éves fia megvert kedden a lakásukban - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség. Az elsődleges információk alapján a férfi és édesanyja között kedden azért alakult ki szóváltás dunaújvárosi…..
Szeretnél minden nap kapni egy tippet, hogy hol tudsz 50%-90% között spórolni? Legyen az egy kellemes étterem, egy fodrászat, kozmetika, mozik és még sok-sok szolgáltató, a Te környezetedben! Klikk a bannerra és regisztrálj! Játssz és nyerj laptopot! A hirdetés helye: ..
Ördögűzés, varázslat, gyógyfüvek és néhány elhivatott magyar orvos, akik egy hónapig gyógyítottak a világ egyik legszegényebb országában – erről szól Al Ghaoui Hesna új dokumentumfilmje, a Madagaszkár, amelyet vasárnap este 23.05-től vetít az m1. „Nem sokon múlt,…..
1. Lájkold http://www.facebook.com/pages/Szeretem-a-Zenehu-t/153536998013006 2. Lájkold http://www.facebook.com/versek 3. Válaszolj az Itt ma 19.40-kor feltett kérdésre, majd várd a 21.00-kor sorra kerülő sorsolást. 4. A nyeremény egy meglepetés zenei CD volt,…..
Megérkezett az új (Volvo) S60 és vagányabb, mint valaha: nem csak kiszúrja a csajokat, de meg is menti őket, hála a továbbfejlesztett gyalogosészlelővel illetve borulásérzékelő szenzorral kiegészített menetstabilizáló rendszerének. Az autó vagányságát 3 különböző…..
Ma délelőtt a Budapest-Bamako magyar résztvevői megkapták a Magyar Külügyminisztérium hivatalos figyelmeztetését a rallyt érintő országokról. Az értékelés szerint a nagy afrikai futam útvonala "a Nyugati-Száhel övezet és a Maghreb déli térsége az utóbbi négy évben…..
Mit keres a Duracell Nyuszi a Nike Marathonon? Mivel sosem bír megmaradni a puha bojtos kis fenekén, maratoni edzésbe kezdett még a nyáron és azóta is ki tudja, hogy éppen hol pörög. Lehet, hogy épp ma fog leelőzni a mozgólépcsőn vagy épp most sprinteli le a 4-es/6-ost. Kíváncsi…..