Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Titus88

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tovább folytatódik a Magyar Oktatási Intézettel kapcsolatos eszmecsre. Dzsúúúsz lesz, azt megígérhetem.Sziasztok.Azért írok egy mailt, mert már majdnem egy éve a Magyar OktatásiIntézetnél dolgozok, és szeretnék helyretenni pár dolgot, melybe azálláskereső kisasszonyok és urak…..
Titus88 2010.02.12 11:33:24
Sziasztok!

Kedden találtam meg a Magyar Oktatási Intézet hirdetését, miszerint sales-és marketing munkatársakat keresnek. Egyéb infó nem volt megadva, önéletrajzomat elküldtem nekik e-mailben. Másnap hívtak, hogy csütörtökön menjek be 10-re állásinterjúra. Ez egyébként szegedi iroda.

Bementem, a zene bömbölt (micsoda meglepetés :D), kis fekete hajú cicababa nyitott ajtót. Kettesével hívtak be minket, kérdeztek pá alapdolgot és elmondta az úriember, hogy havi fix 120-160 ezer forintos fizetés van. Mindenki nulláról indul és a végén vezető lesz belőle.
Oké... mondta, hogy délután 3-ig szólnak, hogy mehetek-e a következő fordulóra. Fél3-kor hívott a csaj: "Szijjaaa Eszti vagyook. Gratulálok, a menedzserünk kiválasztott, holnap jöhetsz a tréningnapra. Kényelmes cipőben gyere, de elegánsan."

Mentem is fél10-re, 6-an gyülekeztünk ott, akiktől megtudtam, hogy milyen munka ez, mert az egyik csaj barátnőjét már megszívatták ezzel. Megegyeztünk, hogy ahogy felérünk rákérdezünk, hogy akkor pontosan mi is ez a munka. Közben az irodából jött le úgy kb. 20 ember nagyon lelkesen és indultak is értékesíteni.
Felmentünk az irodába, a zene szó szerint bömbölt!! (Ez mire jó?) Kettesével behívtak, megismerkedtünk az öltönyös "gazdag" trénerrel, aki elvitt minket kávézni.
Kiderült, hogy fix fizetésről tulajdonképpen szó sincs, és aki 100 ezer ft körül keres havonta azt elküldik. Egyébként fél10-től este fél7-ig kell járni az utcákat, de állítólag ez egy nagyon fiatalos és vidám munka, 1 óra alatt eltelik az egész nap.
Aztán a Nemzeti Színház igazgatójával jött a tréner, hogy milyen jóban vannak, már barátok, de a nevét nem tudta!! 6 emberből egy se maradt ott a próbanapon!

Miért nem lehetett már az elején megmondani, hogy ez egy házalós munka? Mert igenis az, hogy ha egész nap az utcát kell járnom és mindenhova becsöngetni!

Én naivan egy irodai munkára gondoltam, ahol számítógépen kell marketing tevékenységeket ellátni.

A tréner közölte is, hogy napi 8 órás munkával nem fogok menni semmire, mert az csak a kis embereknek van.

Egyébként én nem hallottam a titkos DZSÚSZ jelszót :)))

Ráadásul elég furcsa, mert szerintem aki ott volt az első interjún mindenkit felhívtak azzal a dumával, hogy a menedzser kiválasztott. Minél több embert behívnak annál nagyobb esélyük van, hogy páran bedőlnek ennek.

Az egyik lány miután beadta az önéletrajzát, utána 10 percre már hívták is, hogy még aznap menjen be! Hát már ez furcsa.

Sajnos bementem az interjúra, rápazaroltam az időmet, mert csak most néztem utána a neten ennek a cégnek. Ha hamarabb elolvastam volna hasznosabban is eltölthettem volna a ma délelőttömet.

Hát ennyi a történetem.