Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Symur

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
dmarci barátunk, aki olvasónak lelkes, ám kommentelésben egyébként nem valami szószátyár keresett meg ezzel a cikkel, amely jónéhány feldolgozást megélt már. Hogy mennyit? Megnéztem például, hogy az Amazon hány találatot ad Entebbé-re. Százötvenhármat... csak könyvből, meg…..
Symur 2010.03.05 11:07:43
@Lucius Flavius Arrianus:
Természetesen nem, ezt egy szóval sem állítottam. De ez a gondolatsor akkor megint messzire vezet: Izrael meglehetősen nyíltan megsértette egy másik állam szuverenitását, történetesen egy olyan államét, amelyiket egy kannibál tömeggyilkos vezet...
Fordítsuk meg: Egy országban leszáll egy terroristák által eltérített gép. Egy másik állam kommandósai kiszabadítják a túszokat, majd lelépnek. Az az ország, ahol a gép leszáll meg bosszúból lemészárol pár száz izraelit. Szerintetek mi történt volna? Izrael teli szájjal tiltakozott volna minden lehetséges fórumon. Jó estben. Rosszabb esetben meg rommá zúzza az országot.
Ebből csak azt akarom kihozni, hogy alapjáraton nincs gondom Izraellel, de egy picit azért többet néznek el neki, mint úgy általában (Lsd.: pl Eichmann-ügy, ami szintén megérne egy posztot)
Symur 2010.03.05 11:16:06
@Lucius Flavius Arrianus:
Elbeszélünk egymás mellett... Ettől függetlenül igazad van. Neked is....
Kedves olvasónk, Cifu küldte ezt a cikket, amely a hidegháború kevéssé ismert frontvonalait mutatja be. A semleges Svédországnak a szovjet haditengerészet tengeralattjáróival kellett szembenéznie, amikor azok keresztül kasul cirkáltak a svéd felségvizeken. Hogy miért tették ezt, az…..