Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutas józsi

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Eddig a nagyszerű Barikád magazin nyomtatott kiadásában találkoztunk csak az Egy LMP-s képzeletbeli naplója rovat egymást követő, sziporkázó írásaival. Szerencsére a Barikád is rájött, hogy nem foszthatja meg kitűnő szellemi termékétől a szélesebb tömegeket sem,…..
Mesélte egy jó barátom, hogy a pedagógia-pszichológia (pepszi) vizsgáján – tanári képesítéshez kell –, feltették azt a kérdést, hogy ismeri-é a taneszközök generációit. Tudta, persze, hogy tudta, hiszen fontos dolgokról lenne szó. Na mármost, a kerékpársport…..
kutas józsi 2010.06.08 13:18:17
@naat2: elég valószínű, hogy ujratöltődik...olyasmi, mint a KERS a forma1ben. a motorral egybe van szerelve az aksi. az is benne van abban a csőben. nem kell nagynak lennie. mikor fel van töltve, tud gondolom egy 20-30másodpercet, oszt jónapot. hegynek fel és kiugrásnál jól jön az a kis plusz, aztán már hozod a csapásszámot magadtól, az aksi meg töltődik.
Következő levélírónknak nem is inkább a biszex srácokat kéne kerülnie, hanem elsősorban lejönni a tudatmódosítókról, amiket tol. Eleinte az a kérdése, hogy illik-e az első randin ágyba vinni fiúkat, végül oda lyukad ki, hogy a biszexuálisok mennyire fura réteg. Némi borozás…..
kutas józsi 2010.06.04 20:41:14
@Father Justice: 32 vagyok, de kiakadnék ha 28-nak néznének.
mikor legutóbb megkérdezték, hogy hány éves vagyok, személyit kellett mutatnom, hogy elhiggyék, hogy nem 23-25...
kutas józsi 2010.06.04 20:42:00
@(meg)törölt dick: a kutyával baszó mióta heteró? :D
Lehet nem fake egy történet, amiben az izzadós fiú röhögve fingik a randikon? Szereplők Én Matild 24 György 30 2008 tavaszán találkoztam először Gyurival. Egy buliban futottunk össze ahova egy barátnőmmel érkeztem. A barátnőm régi ismerőse volt. Beszédbe elegyedtünk.…..
kutas józsi 2010.05.04 22:36:35
@kzolika: "Szerencsére régen jártam arra."
ennek mi is nagyon örülünk :)
kutas józsi 2010.05.04 22:39:35
@hasznavehetetlen régensherceg: "a LOST jó, csak nem szabad 1 részt sem kihagyni :D"
vagy megnézni...
kutas józsi 2010.05.04 22:40:56
@[megmondoember]: "ha nincs ott az elején már valami plusz, az a bizonyos szikra"

berobbant volna a fing te hülye...
Christian Engström, a svéd Kalóz Párt európai parlamenti képviselője blogjában egy 2007-es eseményt elevenített fel néhány napja. "Child pornography is great" - ezzel kezdte a stockholmi Amerikai Kereskedelmi Kamara egyik programjának előadását Johan Schlüter, prominens…..
kutas józsi 2010.05.04 22:31:36
@Thresher: "Úgy értem hogy a szülőnek tudnia kell róla hogy a lánya nem a körömfestés miatt zárja kulcsra a szobát."

dehogy kell...

"24 évesen nem tervezek 18 év alatti kislányokat birizgálni."
buzi-e vagy?
én már 30 felett vagyok, de szívesen 'nosztalgiáznék' :)
Nick, a New York-i bloggenerális barátom hétfőn újabb lépést tett, hogy ő legyen a net római császárja, méghozzá a romlottabb fajtából. A Nick Gawker nevű blogbirodalmába tartozó Gizmodo hétfőn robbantotta a PI-bombát azzal, hogy megszerezte, szétszedte, és majdnem…..
 - Cigány kutyája már megharapott, zsidóé még nem - és röhög az egész református osztály, a kivételeknek tisztelet.Figyelmeztettek, hogy majd más lesz a módi a teológián a kihagyott két év után, markánsabban képviselteti magát az új vonal, az öntudatosabb magyar irány,…..
kutas józsi 2010.04.20 09:59:34
Már napok óta téma, amit az Index kiszivárogtatott: A Fidesz a kétharmados parlamenti többség birtokában előrehozná az önkormányzati választásokat, és új kerületeket alakítana ki. A cikk szerint: "Információink szerint Budapesten radikálisan átalakítanák a kerületi…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Összesen közel 2 évet dolgoztam egy…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Szaisztok!   Panaszom a következő:…..
kutas józsi 2010.04.11 14:46:40
@Lángharcos: " hogy dolguk végeztével bizony nem divat a kézmosás.."

előtte kell kezetmosni,nem utána...
majd szaros kézzel fogom meg a műszert, mi? :D
Van az év elején módosított KRESZ-nek egy olyan része, amit a média is az egyik leglényegesebb elemnek tekintett és a mai napig előkerül, csak épp hibásan, amivel közvetve akár balesetet is előidézhetnek, ugyanis félreinformálják az embereket. A szabálymódosításnak az a fele…..
Két odabaszós beírás, egyenesen 1989-ből: Kedves Intőgyűjtemény, Két jelölttel szeretnék nevezni. Az első egy jó kis rovó. Annyira komoly volt a dolog, hogy már nem is emlékszem mi volt pontosan. Szegény szüleimnek nem lehetett könnyű akkoriban. A másodiknál az alsó intőt érdemes…..
Piroslap Egy újabb jófej jobbikos 2010.03.22 05:58:00
Múlt héten még úgy gondoltuk, hogy Király András (volt) Jobbik-szóvivő érdekes fotósorozata egyedülálló a maga nemében. Király füvezett, és nagyon jól érezte magát egy kanadai meleg felvonuláson - bizonyára kizárólag tanulmányi célból. A képek mellett volt…..
Kár, hogy Witaker nem terhes kismama (legalábbis gondolom), sokkal bulvárosabb lett volna a történet, ha nem tud elfutni az őrjöngő taxis elől és jól pépesre veri a teleszkópos vascsővel, ami igazából - mint ahogyan azt már néhány éve tudjuk - taktikai tükörtartó. Hogy…..
kutas józsi 2010.03.21 01:42:37
@Asakura Hao: esetleg pillanatragasztó a zárba
Paranoid Android Fletóbeszél 2010.03.20 09:52:00
   Mint alant megtekinthető, hallgatás közben a gépbe jegyzeteltem magamnak a fletó évértékelőjét. Nem kellett volna, persze, de ha valaki akar élvezkedni...... Már megírtam a fletóról a pszichiátriai szakvéleményemet, de némi rövid tanulsága van annak is, ha az ember…..
kutas józsi 2010.03.20 13:12:23
@Paranoid Android2: ezt kikérem magamnak Hitler nevében...mert ez ránézve sértő.
kutas józsi 2010.03.20 13:26:28
@Aszi: "hogy a Fidesz programozta be az agyatokba, hogy Gyurcsányt gyűlölni kell, hogy hazug, idegbeteg, stb.? "

jah, meg azt is a fidesz programozta belénk, hogy a nyikhaj lecserélte a feleségét egy zsidókommunista kurvára, mert anyós tudott intézni 800millás államilag garantált hitelt az 5 milliós baráti kölcsönből származó önrészre, és elintézte, hogy ezért a pénzért legalább 5mrd értékű állami vagyont megvehessen.

én is, én is...ilyenre nekem is adnának kölcsön a barátaim 5millát, főleg ha 100%-os kamatot fizetek :D.

visszafizetem az állami hitelt is egyből, oszt marad 4.19Mrd...
kutas józsi 2010.03.20 13:28:31
@granuloman: ha te nem tudsz intézni 5 milla önrészre 800millás állami hitelt, akkor egy élhetetlen faszvagy. TBG megmondta, úgy van...
A múlt heti GDC-n Tommy Refenes beszólt az App Store-nak. Pár nap múlva Refenes játékát úgy kivágták az online boltból, mint a közmondásos macskát. Aki nem tudná: Refenes viszonylag jó nevű független játékfejlesztő (például a flashes Meat Boy készítésében is részt vett),…..
kutas józsi 2010.03.20 12:32:28
@Nooormális?: "Jobs már kezd szektavezérré válni,ami a hívei fanatizmusát látva előbb-utóbb egy Apple egyházban fog kicsúcsosodni."

és eljön az idő, amikor csak sárga almával a mellükön közlekedhetnek majd :D
kutas józsi 2010.03.20 12:33:09
@NICKnolte: megkaptad? jó kutya :)
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..
Dávid Ibolyáék elfelejtették, hogy nem lehet olyan gyorsan pártot építeni, mint amilyen gyorsan a politikai irányvonalat és a vezetést le lehet cserélni. (Fotó: Playboy) Az ATV értesülései szerint az MDF nem tud budapesti listát állítani. A párt szóvivője közleményében ezt…..
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..
kutas józsi 2010.02.12 21:03:17
@Humbino: mégegyszer be ne merjetek jönni a kútra büdös cigánykurva. faszom fog havonta új takarítónőt keresni, aki kivakarja a WC-t a szarotokból.
kutas józsi 2010.02.12 21:06:01
@Humbino: "nő vagyok, két diplomával"

jó sokat kellett szopni érte, mi?