Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nindu

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Márton önostorozó levele a balul elsült fapados utazások állatorvosi lovát vagy inkább ménesét tárja elénk. Van itt minden a félrefoglalástól a rossz méretű bőröndig, ami cifra káromkodásokat, fortyogó dühöt, értetlen arckifejezéseket és csendes beletörődést…..
Ibolya végtörlesztette a telefonját a djuice-nál, amit több mint egy hónapja nem ismernek el. Bár azóta rájöttek, hogy tényleg hibás a webes fizetési felület, továbbra is az a megoldás, hogy naiv ügyfél tovább fizeti a nemlétező részleteit, aztán egyszer majd…..
Peti a Kraft Foodsnál érdeklődött, hogy tényleg fogy-e a keksz a csomagból, és tényleg: Nagyon kedvel(t)em a Pilóta kekszet, főleg utazáshoz szoktam venni. Legutóbb feltűnt, hogy mintha könnyebb lenne a korábbinál. Mint kiderült, 10%-al csökkentették a csomag tartalmát, ami…..
Bence 4 hónapja próbálja visszaszerezni egy londoni jegyautomatában elnyelt pénzét. Bár az ügyfélszolgálat 2 hét után elismerte a hibát, 2012 november 22-én este London egyik vasútállomásán ( igen, itt élek már jó ideje) egy jegykiadó automata elnyelte 20 fontomat (7500…..
Juditék nem értik, hogy mitől nem garanciális a két hónap alatt elromlott, majd javított gőzkabinjuk, aminek ezután röviddel széttört az egyik üvegfala. A Fogyasztóvédelmi Hatóság szerint nekik kellene bizonyítaniuk, hogy nem direkt verték szét kalapáccsal: Tavaly július…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Nindu 2013.01.25 10:59:37
@a_tom: 100%-ig egyetértek!!! Attól, hogy azt hiszi, hogy neki mindent szabad attól ez még nem igaz! Az ügyvéd meg lebeszélt a perről? Kik ezek, valami olasz maffiavezér? Az ügyvéd meg menjen a utcaseprőnek, ha nem tudja végezni a dolgát!
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!    Építésvezetőként dolgoztam egy hazai cégénél 2011 szeptemberétől. A munkaszerződésem szerint a munkavállaló munkaideje: a Munka Törvénykönyve 118.§ (1) bekezdése alapján 40 óra munkarendben. A 32. hét végén sem én, sem…..
Nindu 2013.01.03 11:03:48
@hatja: szerintem azért nem kell ilyen negatívan hozzáállni, mert sok embernek nincs más lehetősége. Tudod vannak olyanok akiknek mérlegelni kell azt, hogy vagy éhen halnak a gyerekei vagy félig meddig legálisan dolgozik. Ördögi kör ez tudom.

Egyébként meg szerintem ennek a zsebbe fizetéses történetnek csak akkor lesz vége, ha a munkavállalónak nem származik belőle hátránya ha bejelenti a visszaélést és minden felelősség a munkáltatót terhelne. Ha ez így lenne akkor egyetlen munkavállaló se merné megkockáztatni, hogy sumákoljon, mert elég csak 1 kirúgott kolléga és máris mehetnek a bíróságra. Hirtelen lenne sok adóbevétel de ne is menjünk ebbe bele...
Úgy tűnik, a kormány tényleg csak ennyire képes. Ezek a fiúk többet nem tudnak magukból kihozni, pedig most még csak félidőn állunk. Pedig ideje lenne felkötni a gatyamadzagot, mert az azért tényleg gáz, hogy pont a költségvetés módosítása után találnak megint vagy 100…..
Sziasztok!   Most találtam rá a blogra, ezért arra gondoltam, én is leírom a velem történteket. elöljáróban annyit, hogy egyetemen tanulok gazdasági vonalon, de mellette, ahogy a legtöbb szaktársam, én is dolgozok, hogy egyrészt tudjam finanszírozni tanulmányaimat,…..
Nindu 2012.07.23 10:24:31
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Tisztelt Mt!   Sürgős segítségre, tanácsra volna szükségem, remélem tudnak tanácsolni valamit. Az a helyzet, hogy a feleségemmel és a kislányunkkal…..
Nindu 2012.06.08 12:35:33
@rug82: úgy látom neked teljesen agyadra ment nyár. Szerintem ülj bele egy nagy kád hideg vízbe és gondolkozzál egy kicsit mielőtt az antiszemita idiótaságaidat beleböfögöd a nagyvilágba!
Tisztelt Cím! A minap találta meg a párom ezt az oldalt, vagyis az Önök honlapját. Úgy látom, hogy van egy fórum, ahol már sok minden elhangzott és sok mindent láttak is egyben, ezért szeretném az én történetemet is megosztani Önökkel, hátha tudnak valamilyen módon segíteni…..
Lesz internetadó. Akárhogyan is nézem, akármit is írnak majd a portálok és azok az átkozott bloggerek, a költségvetési hiányt be kell tömnie a kormánynak, és erre a következő legjobb lépés az internet adó bevezetése lesz. A csekkadó után, persze. Valahogy a Fidesz is ugyanazon…..
Pitta nagymamája egyedül él a semmi közepén, egyetlen kapocs közte és a külvilág között a vezetékes telefon. A UPC nem igazán méri fel e tény súlyát, és nem igyekszik elhárítani a hibát.Tisztelt UPC! 90 éves Nagymamám egyedül lakik kint a tanyavilágban, egyetlen…..
Nindu 2011.08.30 13:11:40
Tamásnak sikerült betalálnia a kultikus N900-as Nokiát, amit azonban szériahiba miatt nem javítanak, hanem megeszik dobozostul cserét vagy utalványt ajánlanak fel helyette. Igenám, de a cserekészülék kevesebbet ér, az utalványt pedig csak az eredeti boltban lehetne beváltani, ami…..
Még csak tegnap mondott le Jobs, de a net máris tele van a reakciókkal, véleményekkel, jóslatokkal. A tegnapot a kialakult helyzet értékelésének szenteltük, megírtuk az alaphírt, közöltünk egy Appleblognak írt elemzői véleményt, átnéztük, milyen fontos gépeket, kütyüket…..
Obligata minden kudarc ellenére évekig próbálkozott az Opel Gombosnál, hogy egyszer úgy igazán megjavítsák az Astráját, de most feladta a harcot:Évek óta az Opel Gomboshoz hordom az opel astrámat, úgy még sosem hoztam ki javítás után a szervizből, hogy tökéletesre sikerült…..
Naiv ügyfél bemondásra kötött biztosítást értékeire a Generalinál, aztán amikor betörtek hozzá, kiderült, hogy az ékszerekre mégsem kötött.A társasház, ahol lakom biztosítót váltott. Javasolták, hogy a lakók is tegyék ezt. Vesztemre átpártoltam a Generalihoz. Egy…..
Nindu 2011.08.11 14:24:57