Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ripley172

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Megbukott Győzike 2010.05.06 12:00:00
Az eredetileg tervezett nyolc rész helyett csk hatot ad le az RTL Klub a Gáspár család "hétköznapjaiból", mivel hetek óta agyonveri az NCIS a TV2-n. A Blikk értesüléseit az RTL Klub megerősítette, bár azt nem mondták, hogy a nézettség lenne az oka a reality show hamarabbi…..
ripley172 2010.05.06 14:21:34
@nagyember23: Na az ilyen töklámpák miatt röhögnek a kereskedelmi tévék. Hülye műsorok hülye nézőknek :D Hallottál már a könyvről? Tudod lapozni kell, össze is lehet csukni pld.
Ajánlanám mert egyszerű vagy mint afgán szamár a sziklás lejtőn....
Ráérő fiatalok a Facebookon kitalálták, hogy számháborút rendeznek a Tesco-ban. A Bombagyár Bombahír, élén tomcat-tel, elment tudósítani az eseményről. Nézzük a videójukat:   Nos. Most mit lehet mondani? Szánalmas. Ráérő tizenkét-tizenhárom éves gyerekek…..
ripley172 2010.05.05 13:29:04
@kalaris: Ez egy áruház, és nem játszótér. Vannak a gyerekeknek erre kijelölt helyek. Még kifejezetten számháborúzásra alkalmas erdők is. Elég szomorú dolog hogy plázakultúrán felnevelkedett szülők ebben nem látnak kivetnivalót. Legközelebb majd az Agip kútnál játszanak töklámpásos játékot, mert a szülő nem lát ebben kivetnivalót.
A liberalista rendszer eredménye.
Az Ikea is hülye volt mert: Nem játszótér egy áruház! Munkahely, sok részén veszélyes munkahely. Vannak gyerekeknek kijelölt játszósarkok. Oda tessék pakolni a kölköket energiát égetni. Ha nincs ilyen sarok mégse, akkor az direkt van. Nem azért hogy liberális szemléletű szülők csináljanak egyet....bazze.
Hétköznapi vásárlásaink során kevés kellemetlenebb dolog történhet velünk, mint ha az üzlet biztonsági őre a pénztártól való távozás után megkér, hogy fáradjunk vele egy hátsó helységbe, és mutassuk be táskánk, zsebeink tartalmát. Sokan nem tudják, hogy az adott…..
Edina oldala A részeges megbízó 2010.04.13 11:00:00
A vagyonőröknek egyszerre – legalább -  kétfele kell megfelelniük. Egyrészt a munkaadó  vagyonvédelmi cégnek, másrészt a megrendelő szeszélyeinek. És ez utóbbi a fontosabb, mert ő fizet a munkáltatónak, aki simán beáldoz azért, hogy a megbízása megmaradjon. Az…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Egy multi cég dolgozóijaiként a…..
ripley172 2010.04.18 16:08:18
@Girhes macska:
A munkavállaló simán leszopatott titeket.
Ami neked fáj: Nem a tiétek lett az utolsó szó.
Ami neki fájt: minimálbérre rávertetek egy elrontott munkadarabot, ami kissé húzós, mivel annak csak az %0%-át vonhatjátok le.
Ha a cégvezető igazgató úr összetöri a céges terepjárót, akkor az természetes..Hát persze.
Én annak örülnék a helyetekben, hogy mi munkavállalók nem kezdünk robbantani a házatoknál. De már szervezem a csapatot :D
Ahová csak nyúl a lány, nős pasik mindenütt. Válófélben, szakítófélben, különélve, gyerekkel. Vagy mindezt titkolva, terhes feleséget csalva, csak szimplán félredugva.Nem ez az első posztom , de a legutóbbi óta eltelt másfél év. Azóta megesett velem néhány tanulságos…..
Sokszor megkapják az őrök azt, hogy azért keresnek szarul, mert úgyis egész nap csak alusznak. Meg amúgy is, az amerikai filmekben is mindig az a nyitó jelenet, hogy horpaszt a szekuritis, mögé lopakodik az álarcos bűnöző, és elvágja a torkát. Akkor alszanak -e munkaidőben a…..
Van, amikor a munkaadó  érzi úgy, hogy átverték. Persze ő is hibázott, mert a munkavállalónak csak szóban, s nem írásban mondott fel. A levél: "Az egyik területünkön megszűnt a megbízatásunk. Az ott dolgozó munkatársainkkal közöltük, hogy a továbbiakban egy…..
ripley172 2010.03.27 18:58:22
@Hivatásos beszólóművész: Figyu má köcsög! Tök jól tette a csaj. Visszanyalt a fagyi, Beszopta a munkáltató? Tartsa be a szabályokat, ha jól emlékszem szóban felmondhat, de azonnal írásba is kell adnia. Így járt. És ki a faszt érdekel hogy rühellik a kismamákat?! Hát mi is rühelljük a gazember mádzsár vállalkozókat, akik a saját fajtájukat is kinyírnák. Há bazze tesó, így járt. Ennyi a sztori. ja hogy ez neked nem tetszik köcsög, Hát te meg ki vagy, Jegyeznek valahol? Hát sehol. Lúzer vagy, nyugodj bele. Köcsög :D
ripley172 2010.03.27 19:06:26
@RAMBO: De érdekes amit mondasz. De ez egy dolgozó nó volt nem zavar a dolog hapsikám? Miért nem a cigánytopicban vered a nyálad bazze? Azok aztán se munka, se semmi azt 12 szer annyiba kerülnek az államnak mint egy magyar.

Nevetséges. És ne hivatkozz a nyugati világra bazze, ott 3-4száz ezreket keresnek, nem 5 ezer ft a segély meg a fizu között a különbség.
Pici pénzért dolgozgatunk...tudod..Nagy pénzért dolgozunk.
A levélíró  volt munkaadója  szabálytalanságok tömkelegét követte el – feketén dolgoztatás,  ruhapénz,  illetve kitalált büntetés levonása, fizetés késve történő kifizetése ..stb…stb … -:Levél:” Tavaly februárban beléptem egy…..
ripley172 2010.03.27 18:34:48
@Szekuriti Blogger: Nem kamara kell ide hanem egy ügyvéd, meg pár biztőr. A honvédségnél voltam szerződéses katona, mikor a pénzügy elkezdett trükközni, összedobta a pénzt 45-50 ember, kb 500 ft/ koponya és megbíztuk. Ő meg kiperelte a hadseregtől ami járt. Ezt igy kellene. Álljatok össze elégedetlen őrök a cégnél, és bízzatok meg egy ügyvédet. Ne mástól várjátok a gondjaitok megoldását, mert ingyen nem fog ezért senki sem tenni.
A vagyonvédelemben általános jelenség az al-al-alvállalkozói láncolatok létezése . Levél: „Kb. két és fél hónappal ezelőtt hirdettek meg egy állást -  24/48-as beosztásban  - az Expressz oldalán.  Felhívtam  őket, s aztán a megbeszélt időre el is…..
ripley172 2010.03.27 18:26:30
Én képzeljétek el, mindent dokumentálok. Elmondok egy esetet, nem velem történt meg, de mindent tudok az ügyről mert a haverom a tag.De most úgy írom le mintha velem történt volna meg oké? Na akkor: Volt egy állásom amit én szereztem magamnak. takaritó voltam egy cégnél. Egyetemi volt, és a rektor gépére telepítettem egy xy nevű kémprogramot. majd ezt ugy állitottam be, hogy minden órában küldjön egy jelentést a billentyűleütésekről, a meglátogatott oldalakról, msn, skyp messenger beszélgetésekről, egy frissen nyitott emailcímre. Olvasgattam, tájékozódtam. Kb 1 hónap múlva jöttek érdekes dolgok pályázati pénzek kapcsán. Ezeket dokumentáltam, kiírtam cd-re, és mikor már tudtam hogy a rektor úr a hunyó, bementem hozzá. Természetesen én egy külsős kft tagja voltam. Mondtam neki hogy az az elképzelésem, hogy egyetemi alkalmazott akarok lenni, és ennyi a történet. Le akart rázni természetesen hogy ez nem az ő kompetenciája. Ekkor megkapta a cdt, hogy tanulmányozza át az eltelt hónap termését, és akkor rugaszkodjunk neki újra a kérésemnek.Ha nemleges a válasz, még aznap estére negatív hőst csinálok belőle a 18:30 -as hírekben. Másnap hívatott magához :)Azt mondta hogy ez bűncselekmény, mert zsarolás. Mondtam neki, állok elébe, tegye meg a feljelentést, ha tisztának érzi magát,én vállalom hogy megzsaroltam, legalább kiderül hogy mivel.:) Kis ember nem bukhat, csak a nagy, ezt ne felejtse azért. Na azóta vagyok én egyetemi dolgozó, és nyugodt vagyok, mert igy kell ezt csinálni szerintem.
Gyűjtögess, fényképezz, és ha ki akarnak cseszni veled, húzd rájuk a vizes lepedőt.
Mindig tudtam, hogy Vona a radikáljobb Kelemen Annája. Akár önpusztító hülyeségekre is képesek ők ketten egy kis szeretetért, vagy legalábbis valami olyasmiért, amit szeretetnek hisznek. Annácska a következő módszerrel dolgozik: "olyan vagyok, mint a szomszéd plázacica,…..