Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piszok Fred

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Baktérium-marketing 2011.09.10 13:51:00
Új értelmet nyert a viral marketing kifejezés, mióta a kanadai Warner Bros. Pictures mikrobiológusokat kért fel arra, hogy baktériumokat telepítsenek egy óriásplakátra. A különleges installáció a nemsokára mozikba kerülő Fertőzés című filmet népszerűsítette egy torontói…..
Na most őszintén, egy olyan díj, amiből SP-nek is jut, ki a faszomat érdekel, ugye? Szerencsére vannak még takonyrészeg őszinte emberek a hazai zeneiparban, a juj.hu felvételén a magát megmondósra ivott Idoru zenekar küldi el a picsába az egész magyar popszakmát, meg azt az…..
Közismert tény, hogy a felhajtva felejtett WC deszka mellett a szakítások egyik leggyakoribb oka a középen nyomott fogkefe, ám ennek vége! (Máson kell összeveszni.) Feltalálója, Dominick Wilcox ezenkívül (sok egyéb mellett) olyan zseniális ötletekkel bír, mint a genetikailag…..
Subba Scarface Mario 2010.02.10 11:15:00
Mi a közös a zseniális Scarface-ben és a zseniális Super Marioban?                 (Szia Csöpi!)..
Piszok Fred 2010.02.12 01:03:45
@raves: Hát ez már rég meg van oldva, ugyanis lemodellezték azt a tony montánát... marióból meg készült valami ócskaság anno ami be is bukott... :D Akkor tudtam meg gyerekfejjel, hogy az a pixeles bajusz az egy olasz szerelő... mert hát akkoriban eztet nem mondták el csak valami furcsa basic nyelven :D
Piszok Fred 2010.02.12 01:09:40
@Rosszindulatú Vászka: Muhahaha... simán el tudnám képzelni egy II vh-s filmben mint Hans Joachim Marsaille
Ki az, aki amúgy nem dubajozik, de ma érkezett a bécsi reptérre Dubaiból?..