Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harsona

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor családi idillje! Én egy nyíltan magát baloldalinak valló cigány vagyok, Boxos blogtársam meg jobbos, de nincs ebből semmi baj, mind a hárman Cigány Szamurájjal együtt a cigányok egy - egy részét képviseljük. De ettől még cigányok maradunk. Mindenki oda van…..
Az ellenállás hangja! Régóta harcolunk és  sokat szenvedtünk, sok embert vesztettünk el, de nem vagytok egyedül! Ország Európa és világszerte vannak ellenállók és győzni fogunk! Maradjatok életben ,mert fogalmatok sincsen mennyire fontosak vagytok ,és mennyire…..
harsona 2010.02.12 01:01:07
@Sodan:
"Uzsorások már egy éve megszűnt,csak nálatok létezik."

"Előbb a szélsőjobbnak kéne az ország asztalára rakni annyit,mint a cigányok. A háború után a romák,zsidók hozták helyre ezt az országot,ti meg le romboljátok,mint a TV székházat is."

"A Cigányok adó fizetéséből éltek,mert rengeteg gádzsó éll munkanélküli segélyen. A gazdasági válság miatt."

Bocsánat, de most épp cserepes a szám, így nem igazán tudok nevetni. Ehelyett inkább azt mondom, hogy a pofátlanságnak is van határa.
Hangács! A gyilkosok köztetek vannak! Újabb cigánygyilkosságot követett el a gádzsó mélymagyar Náci Sertés, bunkó paraszt társadalom. Cachipe , Radics Béla  , Horváth Aladár akik elmondták a valóságot Hangácson történtekről! De Balogh Artúr hallgat! Tán nem csak…..
Cigány fasz kell Liptainak, és a Gádzsóknak cigány pina!   A cigányok sokkal jobban tudnak szeretkezni , baszni mint a Gádzsók. Még Liptai Claudia is lecserélte az Ogrét  cigányra!   A Gádzsó Parasztok meg régóta cigány, félcigány nőkre verik ki, Horváth Éva,…..