Regisztráció Blogot indítok
Adatok
/pillanat

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2014. június 03-án tettem le a fegyvert. Szakítottam a politika ellentmondásos világával. Egyszer s mindenkorra. Nagyon tanulságos pár év volt. Az ellenségemnek sem kívánom, hogy a politika posványában prominensként dagonyázó embereket közelebbről is megismerje! Az okokról most csak annyit, hogy..
/pillanat 2018.07.01 09:18:07
"Ez az ügy nem úgy lesz elintézve, ahogy általában szoktak, új időszámítás kezdődik" – mondta ma délelőtt Orbán Viktor Kolontáron. Nem volt szándékomban a szörnyű katasztrófa politikai vonatkozásairól írni, mert egyrészt ebben a helyzetben szerencsétlen lenne…..
/pillanat 2010.10.09 23:23:40
@Ha nagy Leszek Kolakowski leszek: Talán ez az a Szily cikk, ami után érdeklődött Malachi?
Az önkormányzati választás, bizonyos értelemben siker az MSZP-nek. Hisz megállt a párt mélyrepülése és egy jelentősebb elmozdulás volt tapasztalható. Azonban az éledező baloldal előtt még hosszú út áll, amit természetesen a Fidesz nem fog neki megkönnyíteni. Egész biztos…..
A nem könnyen kimonható nevű Beit Lohamei Haghetaot múzeum egy ötletes sajtóhirdetéssel rukkolt elő, azzal a céllal, hogy az egyre növekvő holokauszttagadás veszélyeire felhívja a figyelmet. A hirdetésen a holokauszt történetét feldolgozó könyv a mesék és más kitalált…..