Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bam-bi

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   A határaink közelében levő nyugtalan külpolitikai helyzet miatt érdemes egy kicsit számba venni hazánk védelmi képességeit, hiszen bármennyire is elképzelhetetlennek tűnik, hogy katonai konfliktus részesei legyünk, az esély mindig is meg lesz rá. Segítségül az angol nyelvű…..
Erre a kérdésre kerestem a sürgős választ, hiszen nem olyan gyakori, hogy Budapesten önmagát csúcséttermi pozícióba helyező étterem nyit, nagyon fontosak az ilyenek (mint például a Lou Lou), még akkor is, ha nyilván nem fog mindenki elmenni enni oda, aki olvas róla. De vajon jó is…..
bam-bi 2014.04.26 09:59:37
@Bölcs Ész 2012:Igen, azt hiszem értem! Lehet, hogy buta vagyok, de nagyon jókat szoktam röhögni az ilyen fazonokon mint Te. Úgy gondolod, hogy az ízlés világában kizárólag a tied az egyedüli üdvözítő. Míg én azt állítom, hogy az ízlés szubjektív elem, ezért ahányan vagyunk, az annyiféle. Igen lehet, hogy valakinek a prolisör ízlik.
Mellesleg hozzám képest egy alkoholista vagy, mivel egyáltalán nem fogyasztok ilyen italokat. Így aztán tőlem azt iszogathatsz, amit akarsz. Ha még ízlik is neked az jó, már ha csak nem azért fogyasztod, mert ez a divat. Ne tud meg hány ilyen vendéget ismerek mint Te, aki eltartott kisújjal issza a kávét! Aztán meg osztja is az észt.
bam-bi 2014.04.26 18:33:35
@világevő: Így legyen. Kellemes hétvégét kívánok.
bam-bi 2014.04.26 19:41:22
@Bölcs Ész 2012: A blog tulajdonosa kérte, hogy hagyjuk abba. Így csak kellemes hétvégét szeretnék neked kívánni.
Papírforma-interjúnak indult, durva újságírói felsülés, politikusi megdicsőülés lett belőle: sose gondoltuk volna, hogy Kálmán Olga egyszer majd Schiffer András bokáját nyaldossa. Pedig a zöld csávó csak korrekten elmondta, milyen kérdéseket tart fontosnak, amikor pedig a mást…..
bam-bi 2014.04.09 16:09:02
@valódivélemények: Nem vagyok sértődős típus, másként nem írogatnék ilyen oldalra. De azt azért elfogadod, hogy ez a kérdés egyáltalán nem tiszta és csak arra jó, hogy az embereket egymásnak ugrassa. Ugyanis akik ezt keverik, kavarják tisztában vannak azzal, hogy nem nehéz Katit táncba vinni, ha Ő is táncolni akar! Ezt követően úgy muzsikálnak embercsoportok érzelmein, ahogyan Ők akarnak. Amennyiben tegnap Schiffer úr azzal áll elő, hogy nem ért egyet ezekkel a dolgokkal, mert ezen kérdések napirenden tartása a kormányzó elit érdeke, mert ezzel fedik el a kormányzásuk kudarcait, vagy a társadalom valós problémáit, most egy szó sem szólhatna ellene. De nem! Ő egy búval bélelt arccal, mint aki a világ fájdalmát hordozza a válás úgy viselkedik, hogy, "lesz...om". No ez a nem mindegy!
bam-bi 2014.04.09 17:11:30
@agapornisz: A véleményemmel kapcsolatos butaságot meg honnan veszed? Pont az ellenkezőjét mondtam. Nincs valami problémád az értelmező olvasással? Bocs, de ezt kell feltételeznem!
bam-bi 2014.04.09 17:16:11
@agapornisz: De egyáltalán miként kerül a csizma az asztalra? Hogyan jön az általad felvetettek a blog és kommentek tartalma közé? Nem emlékszem, hogy bárki ezen irányt vett volna. Biztosan bírod a magyar nyelvet és érted is?
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
A kerületi önkormányzat testületi munkája sok esetben családon belüli viszályhoz is vezethet. A döntéshozók rokonai, családdtagjai ugyanis nagy számban jelen vannak a Kőbányai Önkormányzatban. Ugyan olyan döntésekben vehetnek részt, nyilványíthatnak  véleményt mint…..
Kőbányán az önkormányzat manapság azon dolgozik, hogy néhány éven belül ez legyen az Európai Unió CADSES MISTER programja által is támogatott projekt Budapest egyik új alközpontja. A 120 milliárd forintra becsült fejlesztésről jelenleg a brit ingatlanszakma egyik nagyágyújával…..
A mai bejegyésemhez nem szeretnék sokat hozzáfűzni, beszéljenek inkább az alkotók, Csendes Tamás, Manóvezér képei helyettem. A képekre kattintva a teljes albumok megtekinthetőek. Az első két kép Csendes Tamás munkája közé tartozik. Nincs vége, katt a "tovább" gombra!…..