Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1lány

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyaridióta Kinek a pénze? 2010.10.14 01:05:00
Jól van geci, bazmeg, elveszed azt a nyolc százalékot, amit magamnak gyűjtöttem, pontosabban a megjelölt örökösömnek, mert hogy nem fogom megérni a nyugdíj-korhatárt, az több mint valószínű.De hát ez már régóta egy elfogadott deal közöttünk kisköcsög, hogy én befizetem…..
1lány 2010.10.14 14:36:23
Mandiner blog Gerillaszülés 2010.10.06 11:31:00
  Geréb Ágnes nevét már az is ismeri ebben az országban, akinek köze nem volt még szüléshez, születéshez. A szülész-nőgyógyász emlegetése - számos botránya, legutóbbi felfüggesztése okán is - sokakat kihoz a béketűrésből. Kamikazékat megszégyenítő elszántsággal…..
Pilu Kommandósok VS kismamák 2010.10.06 08:10:00
 Súlyos kor-, és kórkép ez. Gyalázat. Olvasat #1: Kommandósok mennek egy - ránézésre - negyvenkilós nőért. Nem lőtt, nem rabolt, nem robbantott, és még csak meg sem zsarolt senkit, missziójának tekinti az otthonszülést. A jelek szerint társadalmunk, államunk torkán…..
Csak negatív tapasztalataink vannaka Szent János kórházzal kapcsolatosan. 2009.november 14-24.-ig voltam a "vendégük". Sajnos felső magzatburok repedéssel kerültem be a kórházba, amit nagyrészt a Szent Margitos "nagyon lelkiismeretes nőgyógyásznak köszönhetek. Szóval…..
Biztos mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, aki folyamatosan sportot csinál a késésből, arculatának, identitásának szerves része ez a tulajdonság. A szóban forgó emberek azért tudnak egy teljes életöltőn át büntetlenül késni, mert megvárakoztatott embertársaik minden…..
Praxis Nem adta be az oltást 2009.11.22 10:44:00
Egy nagyon kedves barátom küldte nekem az alábbi E-mailt még csütörtök délelőtt. Sokat gondolkodtam azon, megírjam-e a vele lejátszódó bizarr történetet, vagy csendben maradjak és hallgassak, mint a sír. Végül úgy döntöttem, életre keltek egy blogot, ami a hasonló…..
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
A hiányosan fellelhető dokumentáció miatt a mai napig homály fed néhány fontos részletet, ám annyi bizonyosan tudható: 1933 tavaszán titkos szervezkedés kezdődött Franklin Delano Roosevelt elnök hatalomból való elmozdítására, és egy katonai puccs végrehajtására. A történet…..
Eddig csak szoptunk a spanyol tavolsagi kozlekedessel, az igazi 30 km-eket gyaloglos, 100 emberrel egy templomban alvos, tusfurdovel ruhat mosos El Caminot csak vasarnap kezdtuk el. A ketnaponta blogolast egyelore buktam, a zarandokszallasokon 20 percnyi…..
Egy tisztességes, jól nevelt nő (angolkisasszony) ugyebár mindig pontosan tudja, hogy éppen ki dugja meg hátulról, mert ha nem, akkor nincsenek mentő körülmények, úgymint sárban fetrengés, befogott száj, halálfélelem, vagy kavargó rendőrségi gyakorlók susogása. Bánó is…..
1lány 2007.06.20 21:40:10
A nők tiszteletének gondolata a magyar férfiak fejének többségében még sajnos nem fordult meg. Mi, nők, rendszeresen találkozunk az ellenünk megnyilvánuló (szexuális) erőszak gyengébb-erősebb formájával, kezdve azzal, hogy durván utánunk fütyülnek, amitől pont egy darab húsnak érezhetjük magunkat, folytatva azzal, hogy ha negatívan reagálunk egy ismeretlen férfi közeledésére az utcán, egyből lekurváznak és megfenyegetnek, egészen addig, hogy ha véletlenül meglökünk valakit a buszon, simán felpofoz az illető nagyon férfias férfi. Mindeközben a többi nagyon bátor és férfias férfi úgy tesz, mintha semmi se történne. Én még sosem láttam, hogy férfi ismeretlen nőt megvédett volna, nekem se segített hasonló helyzetben egyik se. És ezek a gyengébb diszkrimináció és erőszak példái voltak, ezeket én például még a férjemnek se említem meg, annyira mindennapiak. Hozzátenném, és ebben a nők egyet fognak érteni, hogy NEM TUDSZ olyan szolidan öltözködni, hogy ne kerülj ilyen helyzetbe. Szégyen, hogy egész nyáron hosszú nadrágban kell járni, mert egy rövidebb szoknya máris ok lehet az inzultusra és akkor persze a te hibád. Az, hogy hány nőt erőszakolnak meg, egy dolog. Viszont AZ ÖSSZES MAGYAR NŐNEK FOLYAMATOSAN EGYÜTT KELL ÉLNIE A SZEXUÁLIS ZAKLATÁS ilyen, vagy olyan formájával, méghozzá a többi "vétlen" férfitársuk passzív hozzájárulásával. És az a szégyen. Az összes férfi szégyene.