Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biztonságos lustaság

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Esquire magazin nagy kedvelője a női nemnek, így nem csoda, hogy a legújabb számban közzétették, ki a világ legdögösebb nője jelenleg. A megtisztelő címet a Mad Men című sorozat egyik szereplője kapta, Christina Hendricks, akire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy a mai…..
biztonságos lustaság 2010.04.20 20:37:29
  Hivatalosan is bejelentették, feloszlik a Kispál. A hír biztosan könnyeket fakaszt a IV. A osztályban, ám ha a kövérkés, csúnyuló emberek rezignált távolságtartásával szemléljük az esetet, akkor azt kell mondjuk, nincs nagy baj. Mert a Kispál és a Borz igazából Lovasi…..
Igazán érdekes kis válogatást raktunk össze, nagy köszi a beküldőknek is!Leszarom ennyi Röfi RudiPici PocakCsöcsApuci és Anyuci, csodálatos hétvégéje alaposan dokumentálvaRudasFotosop artistaKoszosékJD alias Csordás Levente identitásválságaA legjobb klub..
Az előző rész száraz felvezetésében átfutottuk, honnan is erednek az asszaszinok, és kik is voltak valójában. A mostani posztból megtudhatja a T. Olvasó, hogy hogyan alakult ki az asszaszinok önálló államisága, hogyan definiálták magukat a többi muszlimhoz képest, valamint azt…..
biztonságos lustaság 2010.02.12 05:06:16