Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attes77

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén, ezt a balmát megspórolhatták volna maguknak. Időpontot nem mellékeltek a közlemény mellé, a HTC UK pont ugyanilyen szűkszavúan fogalmazott. Khhhm, na most akkor mi van? Gyakorlatilag csuklóból beledobtak egy szép méretes kulát a ventilátorba, elcsodálkoztak rajta, hogy…..
Attes77 2011.06.15 22:10:24
@waccamár: Akár szándékos volt, akár nem, a végeredmény szerintem (és úgy gondolom a legtöbb ember szerint) igencsak negatív. Nem így kell javítani a cég image-ét, az fix, így rombolni kell. Ha szándékos volt, azt sem értem, merthogy a Desire júzerek eddig azzal az igérettel éltek, hogy "igen, lesz GB Q3ban".
Hoppá. Egy ideje már be akartam reklámozni a HTC magyarország facebook oldalát, csak sajnos eddig nem találtam apropót neki. Most meg egy ilyen nagyon kellemetlen apropó jött fel. Keserű a szánk íze, nem ezt vártuk, nem is örülünk neki. Ma az alábbi közleményt küldte ki a HTC,…..
Attes77 2011.06.14 21:23:21
@Bozdurgán: persze, valahogy rá kell venni az embereket, hogy az újat vegyék, amit meg is értek, csak akkor ne igérjék fél éven keresztül, hogy lesz. Ráadásul egy hülye kamu indokkal. Azt mondják kevés a memória, ezért nem fog normálisan futni a GB+Sense. Állítólag a Wildfire S-en kicsivel kevesebb memóriával fut. Ha ez igaz, akkor valóban, a HTC az új Nokia. És akkor váltok, mert nem szeretem ha becsapnak...