Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p.pemete

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
a Kisnyúl azért, mert húgyhólyag gyulája van, én meg azért, mert rettentően sajnálom őt e miatt. kapott antibiotikumot, előtte elküldtem a pécsi gyerekklinika amúgy figyelmes orvosát a pék farkára, mert 3 órán át gyűjtőzacskózott a gyerek pisije miatt, de az nem jutott…..
p.pemete 2011.06.26 18:22:55
se nem Svédország, se nem a Hold, történetesen. nyaralni voltunk, hazajöttünk, jó volt, a Kisnyúl azóta azt üvölti az utcán, hogy: 'menjünk a pi..ába! menjünk a Pi..ába!' rémesen frusztrált az első alkalommal (is), nem kifejezetten örültem neki, különös tekintettel arra, hogy…..
Egyszer volt a hol nem volt hívás 2011.05.04 17:13:40
felveszem.szi: szia, meghívnálak vacsorázni kedd estére. eljössz?out: ööö, elnézést, kivel is beszélek...?szi: szia, tudod, ÉN vagyok az.(ja bazmeg, az más. akkor már tudom. de azért tudtam.)out: hát, nem is tudom. ott lesz a Guszti is?(bguszti jelenlétének a ténye hol…..
módon ég a pofám, hogy nem voltam ezer éve.Sziszi: 1015, Toldy Ferenc utca 72a, itten van az üzlet. www.puccosbabacuccok.hupemete: tudom, ciki is... de azért én lelkesen olvaslak, ha a nyalizás számít:Dletudván a kötelező köröket, jegyzem meg, hogy végre sikerült feltöltenem az…..
hát szóval nehézkes az ügy. a dolgok jelen állasa a következő: a Facebook-ra fogok feltenni fotókat fix termékekről, amikből sok fajta méret van. ez lesz egy ősember webáruház lesz:) persze már tegnap este akartam feltölteni képeket, de a fényképezőgép kártyája baromira…..