Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Admiral.

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell attól senkinek megijedni, magas szellemi színvonalú alkotások lesznek a legújabb kormányzati agyrémben, aminek Magyar Krónika lesz a neve. Erre garancia az azt előkészítő, és felügyelő ember személye. Kerényi Imre már egy billegő alaptörvény asztallal megmutatta milyen…..
Admiral. 2014.01.07 11:19:37
Nyomásgyakorlás? Az itt nincsen. Áfacsalisztánban kizárólag véletlenek vannak.  Jó, esetleg még szerencsétlen egybeesések, de azzal annyi. Szóval aki azt látja, hogy hétfőn a Nemzeti Nyomozó Iroda Horváth András információira építve nyomozást rendel el, mire kedd reggel…..
Színtiszta Száz stadiont, ezret! 2013.10.12 09:11:00
Minden valamirevaló diktatúrának meg van a kedvenc sportja. Nem kell vörösdiplomás pszichológusnak lenni ahhoz, hogy a mikéntet és miértet meglássuk a felszín mögött: meg kell mutatni, hogy Ő is csak ember. A rettenthetetlen szabadság harcos, a nép lánglelkű vezére,…..
Borítékolható volt, hogy a rengeteg pro és kontra értelmezés, kritika, bírálat, dícséret, megvető fröcsögés, értékelés után előbb-utóbb Bayer Zsolt is magára ölti a sértett önérzetű drámatörténész és színházkritikus köpönyegét, és előbb-utóbbi beletörli a…..
 foto: ustream A legviccesebb mindig az, amikor a hibát keressük. Sajnos kismagyar valóságunkban ez jellemzően mindig meg is van. Most éppen itt van: A'lmos. Tényleg egy percig sem tűnt fel senkinek, hogy az egésznek semmi értelme? Miért erőltetünk valamit, ha nem is figyelünk rá?…..
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
Tavaly októberben hoztak törvényt arról, hogy játékgépeket csak az állami koncessziós szerződéssel rendelkező kaszinókban lehessen üzemeltetni. Ezekből ugye 3 van az országban, kettő az állami tulajdonú Szerencsejátéké, egy meg Andy Vajnáé. A dolog Lázár János szívügye…..
Miután múlt pénteken kiderült, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium visszajuttatja a vesztes trafikpályázatokat azok feladóinak, arra kértük olvasóinkat, küldjék tovább őket nekünk, hogy összevethessük a nyertesekkel. Időközben sokakban felmerülhetett: fel szabad-e…..
[alább Kerényi Imre itteni megnyilvánulására válaszol Kulka]..
Admiral. 2013.05.22 21:01:10
@Pamuk:
+ 1
Bármennyire is egyetértek azzal, hogy Adj gázt! néven az Élet menetével párhuzamosan a zsidó negyedben a jövendő honfoglaló zsidók (vagy mi a fasz) ellen tiltakozni elfogadhatatlan, ennél csak még egy elfogadhatatlanabb dolog van, amikor a miniszterelnök mindenféle jogkör,…..
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
A hagyományoknak megfelelően immáron 15. alkalommal értékelte a miniszterelnök hazánk teljesítményét. Bár épp a tegnapi napon hozta nyilvánosságra az Európai Unió, hogy nem bízik a magyar hiánycél 3 százalék alatti tartásában, illetve az 1 százalékos gazdasági…..
A hallgatói tiltakozásoknak és a kormányzati érvelésnek egyik kiemelt eleme a röghöz kötés kérdése. A kormány eltökéltségét jól jelzi, hogy az alkotmánybíróság által a röghöz kötéssel ellenében felhozott érvek, és a hallgatóknak tett saját ígérete ellenére, az AB-t…..
Két - természetesen nem összefüggő - friss hír Oroszországból: Magyarország elementáris érdeke, hogy jó viszonyban és szoros együttműködésben legyen Oroszországgal - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Moszkvában, amikor a Kremlben fogadta őt Vlagyimir Putyin…..
Reszkessen ki offsór lovag, teringettét neki! Az amnesztia ideje lejárt, lesz itt visszamenőleg kivetett 35% forrásadó meg titkosszolgálati módszerekkel svájci bankszámla felderítés. Bizony. Utóbbit úgy kell elképzelni, hogy Viktor a legnagyobb titokban felhívja fricc Andzsit, hogy…..
Miután az Alkotmánybíróság gyakorlatilag lehúzta a WC-n a kormány nem is annyira titkos fegyverét a választási regisztrációt, két lehetőség maradt. Az egyik, hogy a már korábban Szájer József által megszellőztetett unortodox módszerrel csak azért is megcsinálják, vagy…..
Itt valami történt. Néhány napja Szájer József és Rogán Antal még hevesen kardoskodott a választási regisztráció mellett. Pedig feltételezem, hogy a Fidesznek is lehettek karácsony előtt információi a szabadságjogokat lábbal tipró ötletük elmeszeléséről, hiszen már én is…..
Admiral. 2013.01.05 11:12:46
@Mária:
Kivetelesen nem ertek veled egyet, Zsolt ugyanis felsorolja azokat az erveket amikre alapozva a Fidesz elorehozott valasztasokat kezdemenyezhet.
Az, hogy ezek az ervek mennyire meggyozoek az mas kerdes.
Mindig megtiszteltetés nekünk, amikor az első titkár elvtárs karácsonyi nagyinterjút ad blogunknak. Első titkár elvtárs? Nem kell ez a seggnyalás, fiúk, nem a Magyar Nemzetnél vagyunk. Akkor hogy szólíthatjuk? Miből lehet választani? Lássuk csak: Pocakos Focista, Kedves Beteg,…..
1000 leütés Kövér 2012.12.22 15:46:38
"Némely parlamenti képviselőről, különösen LMP-s és jobbikos képviselőkről, az a meggyőződésem, hogy mentálisan nem nőttek fel" - fogalmazott Kövér László az MTI-nek, és arról is beszélt, hogy 2014-től háromhetente fog ülésezni az országgyűlés, valamint reagált Sólyom…..
Admiral. 2012.12.22 21:24:44
@Parajpuding:
Nade ez nem igy van.
Laca barmelyik rendszerben kepes lenne ugyanezt az eredmenyt elerni, erkolcsi kifogasa akkor se lenne, ha MSZMP-nek hivnak a Fideszt. -)
Ma több ezer diák azért ment a rádió elé, hogy beolvassák a követeléseiket, hogy folytassák azt a hagyományt, amely a mindenkori közszolgálati médiát arra használja, amire való: arra, hogy közvetítse az országban történő fontos történéseket. A rádió ma nem ezt tette,…..
Admiral. 2012.12.18 03:32:34
@BélaBácsiTudja:
Draga jo Bela bacsi, nem az a kerdes, hogy kell - e tandij, vagy sem, az sem kerdes, hogy mekkora keretszamot irnak elo, ezekrol lehet vitatkozgatni.
A problema ott van, hogy Orban 2008-ban nepszavaztatott es a szavazas arrol szolt, hogy a tandijat, barmi legyen is a neve megszuntetik.
Ezt mondta ki 3 millio ember.
Ilyen egyszeru ez.
Admiral. 2012.12.18 03:44:53
@BélaBácsiTudja:
A keretszamokat ezentul elerheto minimum pontszamoknak fogjak hivni, es az esetenkenti felveteli letszamot a miniszter hatarozza meg.
Ezen felul mindenki fizetni fog.
Egyelore valami ilyesmi a helyzet, de ez vegulis mindegy.
Az pedig abszolut a humor kategoriaja, hogy kedvenc Min. Elnokunk 10 perc alatt megoldja azt amit a miniszterium 6 honapja probal kitalalni.
Node ne duhongjunk, rengeteg valtozas lesz meg ebben is.
A TASZ jelenti A diktatúra neve 2012.11.25 20:34:04
Bár a választási eljárásról szóló törvényjavaslat zárószavazását elhalasztotta az Országgyűlés, ez a hét sem múlt el egy újabb antidemokratikus és alkotmányellenes törvény elfogadása nélkül. Az egyes törvényeknek a XX. századi önkényuralmi rendszerekhez köthető elnevezések tilalmával összefüggő…..
Édes Néném, mindig érdeklődéssel figyeltem azokat a szelíden óvatos elemzéseidet, amelyekben a legordasabb és -cinikusabb húzásokban is képes voltál meglátni a lágyító humánum lehetőségét, és az „egyrészt-másrészt” dekázással döntetlenre menteni a menthetetlent…..
Admiral. 2012.09.09 15:30:02
Örülünk, Vincent? El lehet menni 2012.05.11 22:28:00
Pár hónapja védte meg a doktoriját egy fiatal kollégánk. Nagyon jó munkát végzett, egészen biztos lehet benne, hogy az eredményét komoly folyóiratban publikálhatja. Nagyon, nagyon tehetséges matematikus és mellékesen a svájci egyetemi programozóbajnokságban is a legjobbak…..