Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almáspite nitroglicerinből (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszter szombaton a Dunakeszi Auchan automatájánál tankolt, mint 2 nappal később kiderült, gázolajat benzinüzemű autójába a 95-ös pisztollyal. A móka 43 ezer forintjába került: Február 20-án a Dunakeszi Auchan automata benzinkútjánál 95-ös oktánszámú zöld színű…..
almáspite nitroglicerinből (törölt) 2010.02.25 09:02:16
@ringer:
meleg motor esetén, ezt el tudom képzelni, de csakis abban az esetben, ha nem volt teljesen üres. 41 littyót tankolt a delikvens, ez mondjuk egy 60 literes tank esetén 19 liter benzint jelent. Az 3:1 arány a gázolaj javára... Hát ez már kérdéses, mert az autó max addig mehetett, amíg a benzin ki nem ürült az üzemanyag-ellátó rendszerből. Utána hatalmas füstölés közepette le kellett volna állnia, mert a gázolajat a benzinüzemű rendszer nem képes elporlasztani, így előbb-utóbb megtelt volna a motor. Szóval a "hazamentem és letettem a kocsit, fel sem tűnt semmi" nekem nem stimmel a történetben.
almáspite nitroglicerinből (törölt) 2010.02.25 09:05:47
@Silver12:
jaaaaa... ezek szerint, amit tankoltál, az sem volt tiszta üzemanyag; gyanítom, a tartályautó sem töküres tartályt törltött fel...
Illetve lehet még egy verzió. A kútfejeket egyedileg lehet konfigurálni, hogy melyik pisztolyból mi jöjjön. Lehet, hogy szarul volt az az egy kútfej bekonfigurálva.
Paranoid Android Gender studies 2010.02.24 10:56:00
      Azokban a nehéz időkben, amikor a felvilágosult liberalizmus még nem takarította ki az egyetemekről teljesen a klerikális konzervatív eszmerendszer fogalmait (anya, apa), mi woman studies címszó alatt kaptuk a progressziót. Az oktató (neme rejtély, az ő esetében a…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
almáspite nitroglicerinből (törölt) 2010.02.11 17:10:39