Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VortexofSouls

43 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ohh mily csodás macskazene :P..
Egy nagyon figyelemfelkeltő, magávalragadó lényegretörő bemutató! Első próbálkozásra(szerintem) nagyon jóra sikeredett...
Nos a Bélabá filmstudios újraalkotta előbbi munkáját és meg kell, hogy mondjam jól sikerült! Leszámítva a csibés részt, de remélem ez változni fog :)És ami elengedhetetlen egy autós játékból: a Stuntvideó :)TÖRÖLT VIDEÓ..
Rossz PC Juniorok Szavazás 2008.07.09 10:13:00
Az Othala és Senshi Inoue által vezetett othala-senshi.blog.hu ismét asegítségeteket kéri, hogy milyen játék kerüljön bemutatásra. Ha ti is szeretnétek kivenni magatokat a "munkából" akkor nincs mit tenni, csak megnézni ezt a videót ami felkínál 5 játékot és…..
Rossz PC játékok sorozat Hurrá 2008.07.07 07:11:00
Youtube leszedte az összes videómat és törölte profilomat. Erre aztán jó kelni hétfőn! :)..
Egy hibája van: 3. percnél kezdél el játszani... várjuk a folytatást :)pcgalaxis.blog.hu..
Ndani hívta fel figyelmemet a techline.hu-nak a viszonylag aktuális cikkére, ahol a szerzők összeállítottak egy Top 10-es listát. Bár nem játszottam egyik játékkal sem, azért elég szigorúak voltak szerintem. Ha ez a 10 legrosszabb, én mi a fenével töltöttem eddig az időmet? De…..
Egyszerűen beleragaszt a székbe és meg KELL nézned az összeset! A humor, a bemuatás és az objektivítás tökéletes ötvözete! Sajnos a Videó és a hang minősége nem 5* de attól máég nagyonjó!+ az értékelés( köszi bence ray)TÖRÖLT VIDEÓ..
Egy hónapja már volt ilyen jellegű bejegyzés , most "down.nola92" küldte nekem a Need For Russia(!) nevű Cool Games-es játék hátsó borítóját. Szerintem a meghökkentően lelketlen kinézet mellett a rendszerkövetelmény sem semmi... ..
Ilyen jól bemutatott játékot régen láttam! Elismerésem a készítőjének! Egyetlen egy baja van, hogy egy kicsit keveset meséltél magáról a játékról, de azt mondom így is jó. Legközelebb celluxozd le a mikrofont mert a chipseszacskó recsegére emlékeztető effektus sokat ront…..
Majdnem kész a videó, holnap be fogom fejezni. Csak este tudom befejezni és beleszámítva a youtube-os feltöltési és elfogadási időt, nem kizárt, hogy csak kedd reggel tudom kirakni a blogra, de ezen már nem fog múlni szerintem.Utóbbi heteim/hónapjaim zűrösre sikerültek, de…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, hogy meglegyen a kedves rosscsontnak az az illúziója, hogy felálló kukival az "én nevemben" rendel már napok óta nem tudom hány szir-szart a cd galaxisból, azt remélve, hogy én most pánikszerűen fogok küldeni tiltakozó e-maileket... Hát…..
Szegény a 2. videó végére csak egy "kicsit füvezeett" :]TÖRÖLT VIDEÓ..
PS3-man tesztelve, képanyaggal bemutatva egyszóval jó :)Többi teszt/videó a   killzone2.extra.hu-n(megújúlt desinggel ;)..
Azt hinné az ember, hogy ebben a játékban semmi nem fog ki a kamionon. Nos, a fával meggyűlt a baja. Küldte raidon011. Új videó folyamatban ..
A Shogo sorozat készítőjének új videója: "készítettem egy videót,aminél a nézők szavazhatnak,hogy legközelebb milyen játékot mutassak be.Ha gondolod,gyere te is,nézd meg és hagyj egy kommentet szavazatként.Igaz a videó YouTube-on van,de szavazni csak a blogunkon lehet.Címe:…..
Rossz PC Juniorok Kisjátékok 2008.04.26 15:12:00
Hangleejtések megmaradtak ;)TÖRÖLT VIDEÓ..
Rossz PC Juniorok Halooo2(2) 2008.04.21 20:10:00
Pocok írta, hogy egy ideig abbahagyja a videózást :) de előtte itt a Halo 2! :DTÖRÖLT VIDEÓ..
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
Azt hiszem,hogy nem tudok sok új dolgot írni,és már nincs nagy kedvem blogot vezetni...valami más témában lehet,hogy nyitok majd egy blogot,de ebben a "mondjam el,hogy i történik velem" témában befejezetem...MIÉRT?(1.)Nincs sok időm írásra.(2.)Nem tudok újat írni,de nincs…..
Ahogy láthatjátok, az Enchanted Garden bemutató nem csak nálam lett kultikus darab. Slade és Dorten-t annyira megihlette a kertbemutató, hogy összeeresztették az eredeti hangot a Crysis jeleneteivel. ..