Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kanpalisoda

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tudósítóink a Nádor téren örökítették meg a jelenetet, ahogy az egyik tüntető egy Dávid-csillagos (az izraelire emlékeztető) lobogót lobbantott lángra. A nagy füsttől nem sokat lehetett látni, így nem lehet tudni, hogy a zászlót meggyújtó, fekete kabátos férfi a…..
kanpalisoda 2011.05.07 13:17:15
@cicmen: Én megmondom mér vazze!
Mer Mórickának mindenről ugyanaz jut az eszébe.
Valamint a legsűrűbb füstben is hazatalál, és mindig bekapcsolt kamerával/telefonnal közlekedik.
 Azt hallani, hogy az új kormány meg akarja menteni a devizahiteleseket. Ám tegyék, de semmiképpen se az én pénzemből! Nekem nincs és nem is volt devizahitelem, semmi közöm az egészhez! Dobják össze a milliárdokat azok, akik miatt ez az egész helyzet kialakult! Fizessenek a…..
kanpalisoda 2010.05.12 12:53:50
Beszéljünk az emberekről is egy kicsit, mert
a pénzről már volt bőven szó.
Jó öreg vagyok, így először
arra lettem figyelmes, még a 90-es évek elején, hogy a kárpótlási jegyek árán minden
második paraszt opelasztrát vett zofort. A régi zsiguli, meg skoda azonnal égő lett.
Pedig látszott, hogy nem egyhamar nyitunk kávézót a máriahilferen, meg 3,60-as kenyér, is akkoriban kezdett 50, meg 100 Ft lenni. Szóval
aki figyelt, már akkor is láthatta,hogy több nap mint kóbász. Nem baj, rá se ránts.
Ezt csak mint indító metaforát említem.
Rátérve a hitelesekre. Megértem én azt, akinek fentebb csak így volt módja 40 négyzetméterhez jutni, hogy
nősülhessen, és most el van keseredve.
Én viszont hosszú évekig hüledezve figyeltem, ahogy a házban a különféle villanyszerelő, meg fodrászcsávók egyre csak hozták a vadiúj kocsikat O Ft-ért elvihetőre.
A panelházban minden áldott hétvégén 2-3 költözés bonyolódott. Aztán jártamban-keltemben láttam a régi lakótársakat szép kertesház előtt kocsit mosni. Vígan integetett, én meg csak tanakodtam magyamban, hogy ez sem lett bankigazgató, mi a francból csinálja.
Ha egy fütyi lecseréli a kockatévét laposra, mindjárt a szomszédnak is az kell.
A közértből a pénztárosnő hitelbe ment az isztriára nyaralni a családdal.
Kell folytatni? Angol építész ismerősömet kérdem, mikor cseréli le a tízéves Mondeo-kombit. Néz rám. Minek? Tök jó ez.
Szóval sok szöveg volt itt már a polgárról. Azt csak ritkán magyarázták el, hogy a polgárt sok egyéb mellett az is teszi, hogy belefér a bőrébe.
Csak hát ez az embertípus nem bót.
Ezek csak túlélnek.
  Kellemetlen ügy: egy, az online világban már régen elterjedt, és szintén régen cáfolt hoaxra építene mozgalmat Fricz Tamás politológus. A Magyar Hírlapban közölt cikkében (Mozgalom indul a magyar igazságért) egymillió aláírást gyűjtene a trianoni békediktátum…..
kanpalisoda 2010.05.10 20:24:39
A Facebook-on terjedt a következő hír:„Alulírottak levélben fordulunk az új országgyűléshez: ismét Sólyom Lászlót válasszák meg a köztársaság elnökének! A felhívás szövegét és kezdeményezésünk támogatóinak névsorát május 3-án, hétfőn 12h-kor hozzuk…..
  Magyarország azért lett Izrael célországa, mert „kellemes a klímája, amely önfenntartó tud lenni, amely jó helyen fekszik, stratégiai helyen fekszik, amelynek a népe kellően birka ahhoz, hogy önmaga vesse a nyaktiló alá a fejét. S akkor vannak olyan politikai…..
kanpalisoda 2010.04.22 13:35:15
@Mr Falafel: É nem lamentálok, hanem a piac vastörvényeire utalok.
Mandiner blog Hajnali részegség 2010.04.13 10:01:00
  Vasárnapról hétfőre virradóan, immár egy vadiúj országban (bár az átmenet az OVB bénázása miatt kissé nyúlósra sikeredett), hajnali négy felé szembejött velünk a körúton Rákosi Mátyás. Nem lehetett sokkal józanabb, mint mi, mert a felkínált borosflaskába a…..
Mandiner blog MÁV menni Csikágó? 2010.02.11 12:01:00
  Még mindig nem hiszem el, hogy ez igaz, és újra meg újra várom, hogy jöjjön a cáfolat, de nem. Hát brávó. Ez nagy dobás volt. Sok mindenki okozott kárt a magyar zsidóságnak 1990 óta, minden létező oldal, vallás és politikai párt színeiben, de annyit egyetlen…..