Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dhbence

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kritizálj! Pappinto Gyros Faloda 2015.09.19 08:00:00
Gyros, Hamburger és miegymás kapható, normál, sőt jó áron mindenkinek! Finom hamburger, vélhetően jó alapanyagokból. A kiszolgálás kedves, gyors, a végén még kíváncsiak a véleményünkre is! -Finom volt?! - Az! Egyedül az asztalt gyakrabban kéne tisztítani, mert picit koszos…..
Sokaktól kaptam már meg, hogy milyen jó kritikus lennék… Felnőttebbként pedig egyre több helyen fordulok meg aludni, enni, pihenni…és nem mindig azt kapom, amit ajánlanak vagy kéne! Igen, ezt szeretném az írásaim vezető témájának. A szerzőből már kitalálhatta mindenki,…..
engine start #1Miben különbözik ez az energiaital más pörgettyűnedűtől? Szedjük szét szép sorjában. Először is, annyira nem volt szembetűnő, hogy csak kézbevételkor annyit vettem észre, más. Más a nagysága a doboznak, a 330 ml-es űrtartalom miatt. A megjelenése a…..
ettől - sem - szállsz elKerozin, frappáns nevű ital, nekem legalábbis tetszett, amikor anno megláttam, hogy ez a neve. Először kevertem a kalaschnikov energiaitallal (külső hasonlósága miatt), ami csak abban eggyeik, hogy mind a két doboz piros jegyekkel van ellátva, meg "k"…..
emberek hülyítéseNem energiaital, nem is cigi, leginkább semmi. És ezt fanyalodott képpel mondom, gondolhatjátok.Vegyes gyümölcs ízhez véletlenül sincs köze. Inkább C vitamin bomba, savanykás-műanyag és romlott-gyógyszer keveréke eme kedves termék jellemző íze, ami egyébként…..
A nép osztjaA Hell média felterjesztette a nép No. 1 energia italának. Jól reklámozzák, a terjesztés nagyon jól megoldott (alig van bolt, ahol nem lehet kapni), és árilag sem a nagyon drága italok közé tartozik. Valójában nem annyira ízletes mint amennyire azt emberek állítják,…..
dhbence 2010.02.11 13:00:26