Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szinteangyal

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este már pedzegettem, hogy máma valami szpesöl cuccal rukkolok majd elő: kéremalássan, IKEA tudósító blogger lettem reggel 7-től 8-ig, ráadásul egyetlenként - exkluzíve -  a magyarországi blogok közül, ami nagy szám. Nem? De. Hogy ez mit is jelentett pontosan?  …..
szinteangyal 2011.08.26 11:54:52
@Mocca: Sajnos én nem tudok kussolni! Nekem jár az a nagy pofám, főleg, ha nem tetszik valami... ez van.
szinteangyal 2011.08.26 11:59:32
@KentaurBen: Félre ne érts, senkitől nem sajnálom az örömöt, hogy hozzájutott egy kellemes tárgyhoz! Nem érzem magam kevesebbnek attól, hogy vidéken jelenősen korlátozottak a lehetőségek, de ez tény. Viszont ha azzal a kevés lehetőséggel sem tudnék élni, az a szegénységemet bizonyítaná... Kűzdünk tovább, kész! Ennyi! Most például azért kűzdök, hogy normális polisztirol stukkót találjak beltérre, ami festhető, és derékszögű, nem pedig egy ócska csík... na ez ám a harc! Kiröhögnek az eladók a barkácsboltokban. De nem adom ám fel!
„Szépen lassan beleszerettem D.-be. Ő erről nem tudott semmit. Egyszer viccelődött csak azzal, hogy csinálhatnánk hármasban, de ez megmaradt viccnek” – a szövevényes történetből megtudhatod, miért nem tanácsos más férjébe beleszeretni és milyen bölcsek tudnak…..
szinteangyal 2011.06.20 13:20:55
@Dövan: Nem a lehetőségtől izgulunk fel, hanem a pasitól, ha olyan... egy ágyba kényszerülni???? Naaaaaaaaa, ilyen nincs ám! Mindig van hely az ágy előtt is! Ez nem kényszer, hanem választás! Ja, és én nem tartom normálisnak azt a feleséget, aki reggel a hálóból a nappaliba lépve a férjét a barátnővel találja egy ágyban. Ez beteg! Ilyen nincs! Inkább ébredjek fel éjjel, mert bemászik mellém a férjem, mint ezt lássam!
szinteangyal 2011.06.20 13:31:30
@Tomato Tomi: És tényleg... miért ne? Ilyen szabados életmóddal ez is beleférhet akár!
Én aludtam már többször is pasival, és csak miattam nem lett más, mint alvás! Nincs barátság férfi és nő közt! Ne adjuk az ártatlant! Csak azért marad barátság a kapcsolatból, mert az egyik fél meghúzza a vonalat!
A hétfői Kolontár melletti gátszakadás Magyarország eddigi legnagyobb környezeti katasztrófájának ígérkezik. Mi magyarok azonban nem hazudtoljuk meg magunkat, katasztrófa ide vagy oda elkövetünk jó néhány pofátlan dolgot. Most íme egy csokorban a TOP 5 leghülyébb/pofátlanabb…..
szinteangyal 2010.10.06 11:57:51
@Hurrá Torpedó:
Hogy nem értünk hozzá, az tény.
Hogy eddig is ott volt, ez is tény. A magam részéről több mint 10 évig éltem Ajkán. Minden nap minimum kétszer mentem el a tározó mellett. Sikerült elköltöznöm onnan, mert allergiás lettem a nehézfémekre! Nincs hatása? Nem volt? Csak nem beszéltek róla! Beszívtuk a levegőben szálló pernyét, Ajkára érve lehetetlen nem érezni a gyárak bűzét! A házak nagy része olyan ipari hulladékkal készült, amit ingyen osztogattak a Timföldgyár dolgozóinak! Ma már tudják, hogy rákkeltő falak közt élnek, de nincs pénzük másikra!
A Viasat kért meg minket, hogy ismét forduljunk a kedves olvasókhoz egy frappáns címért: az év végén érkezik a képernyőre a TNT nyári sikersorozata, az Angie Harmon és Sasha Alexander főszereplésével készült Rizzoli & Isles, és ennek kellene valami magyar címet adni - mert…..