Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jutka+4

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már terhességem előtt jóval elhatároztam, hogy nem fogok szoptatni soha. 12 évesen is már nekem volt a legnagyobb mellem az osztályban, ami miatt a fiúk és az építőmunkások olyan figyelemben részesítettek, amit sosem akartam. Az a kismellű nőknek is egyértelmű, hogy nem mennek el építkezés előtt,…..
Arról, hogy meghalok, önmagában nem kéne írnom, hiszen egyrészt mindenki meghal, másrészt annak sincs hírértéke, hogy a „mindenki”-be én is beletartozom – ezzel kb. óvodás korom óta tisztában vagyok. Keresztény koromban mindennap imádkoztam „a jó halál kegyelméért”; ez komplex fogalom, amelybe…..
Jutka+4 2016.05.15 01:18:56
Az intenzív koraszülött osztályon folyamatos készenlétben állnak az orvosok és ápolók, hogyha bármilyen gond felmerül a párszáz grammal született kicsikkel, azonnal segíteni tudjanak. Egy új, Finnországból indult képzés azonban radikálisan szakít a jelenleg bevett ápolási módszerekkel és azt tanítja…..
Jutka+4 2015.07.17 00:47:19
@Advanced Flight: Ott is "veri" magát. Jó lenne, ha észre vennéd, hogy a Gyerekkel vagyok program erről szól. Miközben bemutatja a jó példákat is.
A TASZ jelenti Soron kívül 2015.01.29 13:43:09
Egy gyermek 2013. november közepe táján, egyik hajnalon - negyedórával azelőtt, mielőtt a mentő kiérne – rohamos gyorsasággal megszületik, vajúdó fájdalmakat alig okozva 17 éves anyjának. Sokadszor futok neki ennek az írásnak, de eddig nem sikerült az ügy lényegére rátapintanom, márpedig valami…..
Jutka+4 2015.02.01 13:23:48
@Minerva12: Azt írtam, hogy "gyakran jobban értenek a babájuk nyelvén, mint a szorongó negyvenes karrieristák" Szövegértéshez segítség: ez nem azt jelenti, hogy MINDEN negyvenéves egyben szorongó, azt sem, hogy MINDEN negyvenéves egyben karriesrita, és azt sem, hogy MINDEN negyvenéves egyben szorongó ÉS karrierista. És azt sem, hogy MINDIG jobban értenek a babjuk nyelvén a fiatal anyák. Tehát: nem ítélgetek. Vannak negyvenévesek, akik roppant jól értik a babájuk nyelvét, vannak negyvenéves karrieristák, akik jobban értik a babájuk nyelvét, és vannak szorongó negyvenévesek is, akik jobban értik a babájuk nyelvét, mint a fiatal anyák. Ha bárkit megbántottam, bocsánat.
Mesélek valamit. Abban a reményben, egy kormánytag kezébe kerül. Esetleg egy ellenzéki kezébe. Elgondolkodik. Elgondolkodnak. Tudom, hiú ábránd, de álmodni még szabad. Induljunk onnan, hogy a KSH takarékossági okokra hivatkozva nem adja ki a szegénységi adatokat. Majd csak az…..
Jutka+4 2014.10.10 22:16:01
A következő képek a szülés előtt és főleg után készültek női testekről, a maguk valóságában Photoshop és retus nélkül. Nem olyan nőkről, akik három nappal szülés után már a régi formájukat hozzák, a képeken legalábbis, ott a tökéletes bikini body és az édes…..
gemini A meccs folytatódik 2010.02.04 21:09:00
Ajsa a héten a figyelem középpontjába került az oviban. Nem volt hajlandó ugyanis megszólalni, mutogatott, ha szeretett volna valamit, nem kért, nem köszönt meg semmit...Az óvónénik bepróbálkoztak minden lehetséges módszerrel, még az is felmerült, hogy cseréljen helyet Hangával…..