Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sztívön

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Most hívott James Cage, hogy japán napok vannak a vásárcsarnokban a Fővám téren és ez érdekes fotótéma lehet, a kardoktól a dobosokon át a kajáig minden van, aki menne vásárolni vigyen magával fényképezőgépet is!Bővebben a Port.hu-n...
sztívön 2010.07.11 11:33:55
@Kedves Szomszéd: hol láthatjuk a fotókat?
Az első heti tapasztalatok alapján beválni látszik a kedvencelős bekerülési lehetőség és a 10 kedvences limit sem tűnik magasnak. Ugyan ezen a héten még csak 6 kép került be, de az azokat fotózók büszkék lehetnek rá, hogy képeik megugrották a 10 kedvences limitet! Lássuk…..
Kicsit elkényelmesedtetek, ezért jövő héttől változtatunk a módszeren, ahogy a szavazásba kerülnek a képek. Száműzzük a nézettség alapú listázást és csak kedvenceléssel lehet majd bekerülni. Ez titeket is aktivizál és a mi dolgunkat is megkönnyíti kicsit. Hiszek benne, hogy…..
sztívön 2010.06.15 17:32:10
@darthwalk: Valóban, szükség volt a változtatásra, pedig nem egy alkalommal a nézettségemmel kerültem a 10 közé.
Engem is zavart, ha valaki a kirándulás összes fotóját, vagy egyéb nagy sorozatot így címkézett fel. Ezáltal oldalakkal hátra került 1-1 korábban feltett fotó. A pár héttel ezelőtti felhívásodra, pozitívan reagáltam és csak 1 fotót jelöltem így, de miután ezt nem igazán tartották be és is visszakoztam.
Most viszont az új szisztéma alapján már tegnap azt tapasztaltam, hogy pár megtekintés között olyan "indafotós" kedvencelte a képet, aki egyetlenegy fotóval sem rendelkezik. Így aztán a mindenáron nyerni szándékozás miatt az történhet, ami hónapokkal előbb, hogy a buli kedvéért valaki több tízezres nézettséget produkált egy-egy fotójánál.Vagyis megszaporodnak a fotók nélküli kedvencelők, ami ronthatja mások játékát, hiszen ez JÁTÉK, igen szép játék.
Aki megnézné élőben is ezt a hatalmas kelyhet, a Gellérthegyi víztárolót, vagy a csepeli vízművet, annak 2010 május 29-én szombaton 10-16 óra között lesz rá lehetősége! Részletek a vizmuvek.hu-n, ide kattintva.  A víztorony átadásának fotói: INDAFOTO.slideshow.run({…..
sztívön 2010.06.02 12:33:31
@Kedves Szomszéd: Látod, ez nézőpont kérdése, viszont a babakocsi tényleg nehezítette a helyzetet, de gondolom csak megoldható lett volna a babával való feljutás is.
Én ugyanis 12,05-kor érkeztem,10 perc múlva regisztráltam, piros sorszámot kaptam, és előttem még 3 szín volt. 12,34-kor már az elsőt kattintottam a toronyból, tehát nem volt hosszadalmas a dolog. Viszont meg kell mondanom, hogy a színes pöttyöket osztogató fiúcska egyáltalán nem volt a helyzet magaslatán.Fals időpontokat mondott a várakozást illetően, mivel 10 perces indítási időket mondott, és volt akiket fél órára is elküldött, mire sorra kerül. Ezáltal a beengedő lányka is zavarodottá vált, hogy valójában most hol is vannak a következő turnus szereplői, szinte lasszóval kellett összeszedni Őket. Mondom, nekem ez nem telt több időbe 20 percnél,viszont megérte ennyit várni, mert kárpótolt a látvány.Kereken 1 órát voltam fönt, ezalatt készült fotókból tettem föl néhány darabot.
Sajnálom, hogy a körülmények miatt csalódottan kellett távoznod.
 Ez a hét nagyon jól sikerült, gratula a résztvevőknek és a bejutottaknak! Úgy tűnik sokan elolvastátok a két hete írt háttérképes útmutatást és ennek megfelelően indítjátok a képeiteket! :) Csak így tovább! A MÚLT HÉT LEGKEDVELTEBB KÉPEI: muratifromkf: Chang Kai-Sek…..
Parancsoljatok, az eheti szavazásra bocsátott Szörcshátteres képek, 12 szuper fotó :)Van ugyan két kakukktojásunk, de mit lehet mit tenni, ha sokan megnézték a furcsa járműveket :) LEGTÖBBET KEDVENCELT KÉPEK A MÚLT HÉTEN:  MRM: Eper tejszinnel Cat-rin: Naplemente  …..
sztívön 2010.05.10 12:05:56
@Sztravinszka: Napok óta csak most vagyok itt először, és konstatálom, milyen szigorú vagy. Eszerint roppant rosszul sült el a poénnak szánt megjegyzésem, melyet barátom nick nevén tettem./A sajátom elszúrtam egy rosszul sikerült regisztrációval./ Az első mondat után ott a szmájli, a 2. mondat pedig egy bocsánatkérés, ha félreérthető lettem volna!! ...mint közlekedési eszközt minősítettem a repülőszárnyat kakukktojásnak darthwalk után szabadon.A fotót közzétételekor elsők között kedvenceltem, a hozzászólásomban a NAGY kifejezést használtam Rád vonatkozóan.Bántó szándéknak nyoma sem volt gondolataimban, de szerintem az írásjelek alapján a mondandómban sem.Azért majd igyekszem kevésbé félreérthető lenni a továbbiakban!
Ahogy az eredményt elnézem nem volt túl nagy sikere az ajánlásainknak, de azért tovobb folytatjuk - az aktualitás jegyében örülnénk ha olyan fotók érkeznének amin A kedvenc kiülős helyetek látszik. Legyen az akár (rom)kocsma, park, sziget, gát vagy egy szikla a hegyek között,…..
Mitől lesz jó egy háttérkép?A CM és a választás miatt kissé elúszva, de ma is szavazásra bocsátjuk a múlt heti termést a Szörcsháttér játékon! Úgy érzem, hogy lassan, de stabilan emelkedik a minősége a fotóknak, cserébe egyre tovább tart lekérdezni a heti…..
Indafotóblog Nagy zuhék a héten 2010.04.15 11:40:00
A saját bőrömön tapasztaltam azt a héten, amit a Köpönyeg.hu "intenzív esőnek" nevez, hétfőn és kedden is jól eláztam, de a fotókat elnézve, még így is jól jártam. Van ahol árvizet/belvizet okoztak a heves esők, máshol keményen villámlott és Yodi még egy…..
A fotómegosztókat böngészve ráakadtam Réka Budapestről szóló képeire és annyira megtetszettek, hogy megkértem, írjon egy pár sort arról, hogy miért fontos neki Budapest. Át is adom a szót Rékának: 2005 óta kedvenc fotótémám Budapest, amely naponta ezer arcát mutatja:…..
 A LeCool által szervezett esemény lényege: létrehozni a legnagyobb fotó-falat a világ nagyvárosaiban, így Budapesten is. Április 10-én, a Gödörben. A Wallpeople egy kulturális megmozdulás, amelynek legfőbb célja, hogy egy adott időben, egy adott helyszínre összehozzon…..
sztívön 2010.04.11 13:20:38
@staranyi: Köszönöm! Elnézést, én voltam a hibás, visszavonok mindent!
Lehet, hogy korán távoztam 17,10-kor, talán nem is jó helyen barangoltam a Gödörben, ahol a színpadon egy dobos srác püfölte eszközét. Mivel csak ezen a blogon olvastam a felhívást, itt sehol sem szerepelt üvegfal. Sőt, már 9-én este tájékozatlanságomról adtam kifejezést, amikor az időjárással kapcsolatosan feltettem a kérdést szabadtér-zárt tér kapcsán.
Választ nem kaptam.
Sajnos 2 nem kompetens személyt kérdeztem a helyszínen, és utána távoztam. Biztosan nagy élményről maradtam le, sajnálom!
A Szörcsháttér játékban havonta egy pólóval jutalmazzuk azt, akinek a fotójára legtöbben szavaztak az elmúlt négy héten. Mivel a játék nem hó elején indult, így a "havonta" valójában azt jelenti: négy hetente. Azaz most! A póló nyertese pedig Niro, 161 szavazattal!…..
Van ember a földön, aki nem tudja, hogy George Clooneynak van egy háza Olaszországban, a Comói tó mellett? Bármennyire is távol tartjuk magunkat a bulvártól, ez az infó aljas módon még akkor is utat nyert mindenki tudatalattijába, ha tudatosan amúgy ignoráltuk volna. Na éppen ezért…..
Csinovnyikblog A munkahelyi konyha 2010.02.26 14:17:00
A hivatali miliő szerves részét képezi a konyha, mint a szociális események és pletykálkodások origója, mely egyúttal kitűnően leképezi a kollektíva munkahelyéhez és bátran állíthatjuk, hogy az egész környezetéhez való viszonyulását. Elmondhatjuk, hogy a dolgozó…..
Csinovnyikblog Az irodai asztal 2010.02.22 14:14:00
Mai témánk szorosan vett munkahelyünk, falatnyi territóriumunk az irodán belül: az íróasztal. Bár a szó szoros értelmében nem a tulajdonunk, gyakran több időt töltünk mellette, mint a saját ágyunkban. Ennek megfelelően akaratlanul is saját képünkre formáljuk, egyéni…..