Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holger999

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A világtalan város 2011.05.19 06:15:00
Megjött Roosevelték levele. (A teljesen hülye olvasóknak itt jelzem, hogy nem azonosak a Rotschildokkal, úgyhogy a zsidózás legfeljebb áttételesen alkalmazandó.) Roosevelték amiatt siránkoznak, hogy megszűnt az elnökről elnevezett tér Budapesten. Nem kell emiatt cidrizni amúgy,…..
w A rossz tanuló felel 2011.03.02 06:15:00
Eljött tehát az igazság pillanata. Illetve még mindig nem jött el; annyit tudunk, hogy mikorra dolgozódnak ki a számok, és hogy lesznek majd számok is. Tudjuk továbbá, hogy mindez véletlenül sem megszorítás, hanem átalakítás, újjászervezés, megújítás, akármi, csak…..
holger999 2011.03.02 09:43:02
Gratulálok, ilyen jó írást nagyon régen nem olvastam az interneten. Minden benne van. Istenem, ha nem a demagógia lebegne az ország fölött, mennyi mindenen túl lennénk már. Az egészségügy már új utakon járna, az embereket hozzá lehetne szoktatni, hogy a dolgok változnak, mint a gázár. S nem azon agyalna 20 éve minden kormány, hogy jesszusom, most 3%-kal emelni kellene a gáz árát (ami elviselhető lenne), nem azon agyaljunk miért ne, gyűjtsük össze az emelkedéseket, s amikor majd nem megy, dobjunk egy jó nagyot, és megmagyarázzuk, hogy eddig harcoltunk a népért, de legyőztek minket. És fikázzuk bátran az elődöket, akik nyilván mind hülyék voltak, s az volt a céljuk, hogy tönkretegyék az országot, s ne gondoljunk arra, hogy majd minket is fikázni fognak, mert mi is hülyék voltunk és mi is tönkre akartuk tenni az országot. Pedig így, kedves úrelvtársak nem működik a dolog. Az alapdolgokat közösen, a pártok egyetértésével kellene megoldani, nem erőből lenyomni, a parlamentben megszavaztatni. A dolgokat folyamatosan nyomon kellene követni, változtatni, ha kell. 50%-os béremelés, hülyeség. Persze, mégsem az, mert a béka popója alatt voltak az emberek, hiszen évekig nem kaptak semmit. S azóta is a hülyeség él, mert azóta sem kaptak béremelést. És majd egyszer megint eljő a nagy pillanat, a fenébe, hát megint dobni kellene egy nagyon, most a tanároknak (lehet, hogy csak a kezdőknek?) 80 meg 100%-ot, aztán a következő kormány meg dögöljön bele,és akkor mi meg fikázhatjuk, hogy milyen hülyék is. Istenem, miért nem születtünk egy kicsit Nyugatabbra, akkor nyugodtabb lennénk.
A szálkai központú Gradowski Szőlőbirtok Nagy Gábor érdekeltsége, őt korábban a kisharsányi Vylyan és a zombai Szent Gaal borászat birtokigazgatójaként ismerhettük. A 2004-es évjárattal kezdte az önálló munkát, ez ideig nem robbant be, magam sem gyakran randevúzok a dolgaival,…..
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
...persze nézőpont kérdése, a lényeg, hogy a bré melyik végén állunk. Ha haszonélvezők vagyunk, akkor ez az ország egyik legjobb állása, ha (adó)fizetői, akkor bizony -finoman szólva- a picsába küldjük az illetőt.Az állás nem itthoni, hanem Brüsszelben található, a cehhet…..
Michael Knight Csontvázkeltetők 2010.07.08 20:57:00
Ha valaki, hát a Fidesz pontosan tudja, hogy milyen veszélyes is tud lenni az átláthatóság. Tesz is ellene rendesen. Tudja, hogy a kétharmadot nem kis részben az MSZP-t és az SZDSZ-t körüllengő korrupciós ügyeknek köszönheti, és ugye ki tudna ma például a BKV egyes ügyeiről, ha…..
A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft az EME Zrt felelősségére hivatkozva nem akarja visszafizetni a saját vizsgálatuk szerint is feleslegesen kivetett fantombírságot. Naiv ügyfél telefonon fizette a parkolást, aztán a bírságot is befizette, aztán most nézhet: 2010.01.27-én a…..