Regisztráció Blogot indítok
Adatok
23 g (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este néztem a Story Gálát, vagyis a Story médiavállalkozás díjátadóját.Tabáni István rögtön két díjat is kapott. Egyrészt ő az Év zenei produkciója, ill. az Év internetes sztárja is. Utóbbi kategóriát nem egészen értem. Az „internet sztár” (sic!) nekem…..
23 g (törölt) 2010.02.11 12:26:55
Most találtam ide. Teljesen egyetértek a blogban leírtakkal. Szerencsétlen Pista gyereket nyomják ezerrel, pedig még semmit nem csinált, amiért díjazhatták volna. Azért annyi önbecsület lehetett volna benne, hogy köszönöm szépen de ezt nem érdemeltem még ki, és nem veszi át a díjat. Nehogy valaki azzal jöjjön, hogy szerződés!!!!!!
Nincs benne foglalva, hogy díjat nem utasíthat vissza. Szép is lenne, ha már előre le lenne fektetve, mikor mit kap.:)
Visszatérve. 32 éves ember, ami láttam belőle, hát egy szerencsétlenke. Már ha igaz ez a gondolkodás ez a jellem ez a visszafogott stílus, és nem bazi nagy átverés az egész.( Lassan kezdem azt hinni, hogy átverés.) Ő sosem fog megbirkózni ezzel a népszerűséggel.
Hangja van, ezen nem vitatkozom, de az is igaz, hogy ez a hang max. 8x-i fellépés cssz-ben nem jogosítja fel a 2009.évi zenei díj birtoklására.
Több száz ember van, még ilyen vagy kimerem jelenteni, talán jobb hangi adottságokkal.
Festészete: megnéztem képeit, utána felmentem egy ilyen oldalra, ahol mai festőművészek képei között lehet tallózni.
Menjetek fel, k.sok ilyen és ehhez hasonló képek, festészeti stílusok vannak. Kimondottan nem kiemelkedő a festészete, rajztudása. Igaz az is, hogy mindenkit csak halála után ismernek el. Legyen bármilyen művészeti ágban.
Ami még nagyon zavar, bármilyen sajtóorgánumot nézek meg, azonnal szembesülnöm kell, Tabáni Istvánnal. Még megsem nyerte mikor már kézimunka, könyv,regény, versek,naptár meg faxom tudja mik jelentek meg. Azóta is minden nap, mit evett, hol aludt, volt e Balatonon, ki verte meg, mennyit kereset stb. Mielőtt még elkezdenétek védeni, ő nagyon jól tudta, hogy mit vállal. De mivel ő benne is fellelhető a nagyfokú egoizmus, tudván mi fog rá várni, belement ebbe a színjátékba.
Ugyan úgy nem ismeritek, mint én sem, ezért csak véleményt alkothattok, mint én.
Jöhet ide zenész társa, ( max jó éve ismerik Istvánt), senki nem ismeri őt. Csak saját maga , magát. Esetleg még szülők, akik beljebb látnak. Többi leírás, csak vélemény, ki hogy látja, mint az enyém is.