Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pavoes

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vadócz Krisztiánnal, a Primera División egyetlen magyar futballistájával Pamplonában találkoztunk. Itt lakik a fiatal középpályás, akit újabban klubjában előléptettek támadó középpályássá, ami szerinte minenképpen érdekesebb és nagyobb presztízsű feladat. A válogatottban…..
Eljött a nagy pillanat, itt a Futóblog 2010-es modell, ami a Nike guidelineoknak megfelelően az őszi kollekció fekete-békazöld dizájnjának egy speciális változata. Reméljük elégedettek vagytok vele (mi sajnos azok vagyunk!). A pólókat jövő héten csütörtökön adjuk le a…..
pavoes 2010.08.13 12:43:57
@angelday: biztató :)
Futóblog LUT 2010 2010.07.01 06:44:05
hosszú ujjú felső esőkabát síp térd alá érő nadrág min. 1 literes ivótartály életmentő fólia fejlámpa (és tartalékelemek) "roadbook" Ez a kötelező felszerelés, ha valaki el akar indulni a Lavaredo Ultra Trail…..
Amikor nyolc nappal ezelőtt, közvetlenül a Fehérvár–Jesenice jégkorongmeccs után azt írtam, engedjék szárnyalni Léderer Ákost, a legkevésbé sem arra szerettem volna utalni, hogy hadd repüljön. Ehhez képest főnökei majdnem kirúgták szegényt. Történetesen az év…..
pavoes 2010.02.11 11:30:56
itt egy kis csemege az nhl-ből: www.youtube.com/watch?v=HTMCdRIJkZM

sok barom nézze meg mennyire sportszerűtlen. mindig egy az egy ellen, a bírók csak akkor avatkoznak be, ha földre kerülnek, ha egyoldalúvá válik a bunyó, vagy ha komolyabb sérülésveszély alakul ki. ha vége a bunyónak, akkor vége a bunyónak, senki nem megy sunyiból a másik után.
a verekedés csak akkor alakul ki, ha mindkét fél benne van a buliban. az öltözőnél meg inkább barátilag és elismerően néznek egymásra, és nem mint ellenségre.
ez is a sport része.