Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brawn1

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
A párom egyik barátja, nekem kollégám lett az iskolánk igazgatója. A feleségével nagyon jóban voltam. Az igazgató úr a fiatal kolléganőkkel intim kapcsolatba került. Voltak olyan helyzetei amikből úgy magyarázta ki magát, hogy a tantestület tagjai miatt kell rengeteget éjszaka is…..
Kettős Mérce Vége a dalnak? 2010.10.28 03:44:05
Miközben Lázár János a Vezénylőtábornok Úr parancsára éppen alkotmánybíróságot bont, Matolcsy György a magánnyugdíj pénztárak megsarcolás után csak a vállát vonogatja, más szinteken is zajlik a forradalom. Pár héttel ezelőtt nevezték ki a Médiatanács vezetőségét, és…..
Egy lányos anya tette fel az alábbi kézenfekvő kérdéseket: milyen jogokkal élhet egy kiskorú, ha rendőrségi fogdába kerül, és miként tudja érvényesíteni őket? Hogy érvényesülnek ezek a jogok a valóságban? Kedves Zugügyvéd!Aggódó lányos anyaként fordulok hozzád a…..
Már másodszorra írnak a bulvárlapok arról, hogy mennyire unalmasak az Esti showder felvételei, és hogy a műsort készítő produkciós iroda "vadássza" a nézőket. A mai Bors szerint már ingyen osztogatják a jegyeket Fábry műsorának felvételére. A lap szerint az Esti…..
Egy olvasónk azért ment el a Megasztárba, hogy megnézze egyik haverjának a fellépését, de nem egészen úgy sült el a dolog, ahogy azt szerették volna, illetve a Tv2 meghirdette. Átveréses sztori változatlan formában alant, modern rabszolga motívumokkal.Egy kedves barátom bejutott a…..
Vér ugyan nincs a pucádban, de monitor mögött hamisan érvelni azt tudsz. Az, hogy a te ténykedésednek, illetve az érintett rendőri vezetők, miniszter(ek) tetteinek lesz-e jogi értelemben következménye, még a jövő zenéje, de hogy morális értelmben egy zsák szar vagy, az már…..
Négy évvel ezelőtt fiatal, valaha csodaszép nő édesanyám hunyt el az Esztergomi kórház onkoheam.osztályon.Az osztályon ahol úgy érzem nem értették, hogy én mit érzek, az egyetlen lánya aki még elhitte, hogy jobb lehet a diagnosztizált lymphoma ellenére is az állapota hisz…..
Update: Még nem biztos, hogy a trailerben hallott szinkronhangok lesznek a filmben. Mint már bizonyára sokan tudják Sylvester Stallone akciófilmje, a The Expendables csak bemutatásra kerül nálunk, október 14-én kerül a mozikba. Lehetett arról hallani, hogy Stallone Gesztesi Károly…..
Miután szeptember 7-én öt szerkesztő és riporter kollégájával együtt kirúgták Molnár Jánost, a Panoráma főszerkesztőjét, és kiderült, hogy Bombera Kriszta nem vezethet tovább hírműsorokat, tehát a Panorámát sem (a Teadélutánban maradt), ketten maradtak a külpolitikai…..
Brawn1 2010.09.16 16:34:03
@Jim Raynor: De még mennyire. Remélem, más műsorokat sem. Ilyen fogazattal nem képernyőn kéne szerepelnie. Az is mekkora pénzkidobás volt, amikor NY-ban volt tudósító. Ez is mekkora baromság, NY-ból tudósítani, nem ám Washingtonból. Vége a jó életnek, Krisztina...
Nem kizárt, hogy a Gyurcsány-kormány és az MSZP korábbi szóvivője, Budai Bernadett lesz a Neo FM új hírigazgatója – írja a csütörtöki Népszabadság. Budai Bernadett a lap kérdésére elismerte, hogy "puhatolózó beszélgetések" valóban voltak, de konkrét…..
Egyre jobban tetszik ez a rulett robot. Jópár napja használom és folyamatosan derülnek ki számomra olyan szuper funkciói, amit nem is gondoltam volna. A legjobban az tetszik, hogy rendkívül sok beállítási lehetőség van benne. Nem csak azt lehet beállítani, hogy x számú esemény nem bekövetkezése után…..
A Megasztár az indulás előtt pár nappal csak azzal tudott címlapra kerülni, hogy egy szlovákiai magyar amatőr zenekar mégsem írta alá a Tv2 által kínált szerződését. A Csak van tagjai ugyanis nem akarták, hogy a csatorna producerei mondják meg, hogy milyen hajzselét…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Méghogy Androidra nincsenek minőségi játékok? Az alábbi videó csak a 30 leglátványosabbat gyűjtötte össze. Van itt minden, GTA klóntól az autóversenyen és a focin át az RPG-ig. Teljes képernyőn, HD-ben nézd! [via AndroidHD] UPDATE: ha szeretnéd, hogy Magyaországon is…..
Azt ugye tudtuk, hogy a fehér iPhone 4-est nem lehetett megrendelni a debütálás napján, aztán később se, az Apple gyártási problémákra és nehézségekre hivatkozott.Ma egy hivatalos bejelentést tettek, hogy a fehér iPhone 4-gyel még több problémájuk van, mint korábban hitték…..
Csak egy kiegészítő kell hozzá és máris bűnbarlanggá válhat a szobánk. A kütyü iPhone-nál és iPod Touchnál is működik, rá kell telepíteni a megfelelő alkalmazást és már játszhatunk is. Negyven dollárba kerül.Via Coolest Gadgets..
Brawn1 2010.07.22 18:24:55
@kasmat: És jóval több pénzt is el lehet verni nyerőgépen! :)
A társkereső oldalak több veszélyt is rejtenek, de az alábbi történet kicsit rendhagyó. A magánnyomozó felfogadása még törvényes lehet, de az eredmény és a levelezés közzététele mindenképpen aggályos.Szia Zugügyvéd,A következő bosszantó dolog történt meg velem. Egy…..
Ezt is megéltük, felbukkant az App Store-ban az iWiW. Pont három napja kerestem rá, amikor egy rendszerüzenetre kattintva képtelen voltam eljutni a közösségi oldal megfelelő bugyrába, de akkor még nem volt az App Store-ban, amin meglepődtem. Főleg, hogy kész tragédia volt az iWiW…..
Élmunkás Mein Stumpf 2010.07.16 19:30:00
Ha ezt a Kádár et. látná... Mint tudjátok, az első titkár levélben üzent megint: legyen mein Stumpf az alkotmánybíró.Sőt, szépen be is csomagolta: egyet jelölök balról, egyet pedig jobbról. Biharit azért jelölöm, mert hát a pártnak baloldali szavazói is vannak,…..
Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer…..
Brawn1 2010.07.16 10:38:38
@magyar bucó: Nem is, hiszen ez az új SZDSZ.