Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dudero

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi-új elnöke van az Egyesült Államoknak, és most Kína is „választ". A ma kezdődő kongresszus több mint 2000 fős delegációja fogja eldöntetni, hogy ki lesz 1,3 milliárd ember vezetője az elkövetkezendő 10 évben. Izgulásra nincs okunk, nem kell végignéznünk Obama-Romney…..
dudero 2012.11.08 16:48:54
@qwertzu: késekkel is remekül lehet üzeneteket célba juttatni..
Még a haszonélvezők többsége is tiltakozik; a kormánypárt a kiskorúak szavazati jogának kérdését ugyanúgy vezette a közvélemény elé, ahogyan tette azt több más jó és/vagy szükséges ötletével - sehogy. Az elsőre valóban teljesen őrültnek tűnő gondolat mögé pedig…..
Mi a megoldás? Befektetés és tőke kell. Ahhoz meg vagy tíz év lakossági takarékoskodás és puritán életmód, vagy újabb idecsábított multik, vagy nagy állami projektek és további eladósodás. Más út nincs. A KSH tegnap kiadott korrigált statisztikái még az előző napi,…..
Eddig jellemzően azzal vádoltak minket, hogy túlságosan atlantisták vagyunk, kritikátlanul imádjuk a kapitalizmust, szeretjük a neokonokat és hogy neoliberálisok lennénk. Ezzel együtt időnként megkaptuk a fasiszta jelzőt, egyszer egy kommentben pedig lekeresztényszocialistáztak…..
Kósza törvényjavaslatok röpködnek az Egyesült Államok keleti partján: New Jersey-ben épp visszavonták a kerékpárok kötelező regisztrációját előíró javaslatot, amikor New Yorkban újabb változatban bukkant fel az ötlet. Egy queens-i tanácstag, Eric Ulrich komolyan – bár…..
Jelenleg a leggyorsabb földi jármű a Thrust SSC szuperszonikus meghajtóval rendelkező autó. Ezt 1997-ben nyerte el a 763 mérföld/óra (1228 km/óra) sebességgel. A tervező csoport egyik tagja, Richard Noble ismét fejlesztésekbe kezdett és megalkotta a Bloodhoundot, egy olyan autót,…..
dudero 2010.07.22 14:14:01
T. Praxisblog! 1981-ben kivették a bal oldali vesémet, de hála Istennek, semmi bajom azóta. Életbiztosítást szerettem volna kötni tavaly, amihez a biztosítónak szüksége volt a kórházi zárójelentésre. El is bandukoltam a Bajcsy kórházba, ahol közölték velem, hogy már…..