Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Világ Négere

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar nőnevelés egyik alaptétele az, hogy a fiúk mindig azt akarják. Erre tessék, itt van ez a kedves, halkszavú, művészfilmeket kedvelő fiú, de levélíró lányt "csak az aktus éltette" a találkozások folyamán. A rossz szex válóok? Vagy csak az abból…..
Az emberi tényezőnél nem kell nagyobb biztonsági rés. Balázs nem kicsit került kínos helyzetbe, amikor a Virágneked diszpécsere beolvasta feleségének a nem neki címzett virág üdvözlőkártyáját: Az alabbi levelet januar 9-en irtam a viragneked.hu elerhetosegere. A valasomat nem…..
Mivel a szakítósblog jobb bármelyik tehetségkutató műsornál és ügynökségnél, ezért örömmel jelenthetjük be, hogy egyik kedves szerzőnk, tudjátok, aki a 3 egymás mellé szóló mozijegyes sztorit írta, írt még egyet. Mert látta, hogy megszerették az olvasók. Meg mi. Meg ő…..
Hát én ezt az elméletet ilyen formában ismerem: ha az első randin nincs csók, akkor nincs értelme reménykedni. Kész vége, barát-zóna, bohóc utca, értékellekmintembert, stb. Levélírónk szerint meg éppen fordítva, ha nincs csók, éppen az jelenti a folyatást. Bokréta…..
Most kamu-e a sztori vagy sem? A szakítóblogon nem lehet elég nagyot álmodni, a legképtelenebb dolgok is megtörténnek emberrekkel. Meg hát: "Kutya nehéz úgy hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot." És minden apához egyszerre tartozik egy Harmonia…..
Drámaian peregnek az események beküldőnk levelében: szombaton autót még boldogságukban vesznek, hétfőn meg már a paplak előtt szakítani akarnak. Hogy levélírónkat idézzem: padló. Nem lehet, hogy a sárga orchidea jelent valamit virágnyelven? Úgy láttam, néhány…..
Világ Négere 2008.01.15 09:50:59
Tevepata · popo.blog.hu 2008.01.15. 09:41:15

Szerintem a legnagyobb tévedés a harmadikat hibáztatni. Ő ugyanis SEMMIVEL nem tartozik neked, nem úgy, mint a párod. Erkölcsileg természetesen elítélhető,de nem ő hagyott cserben X év után. Könnyű a csábítóra fogni (akit lehet, h épp a társad etetett azzal, hogy ez már egy végét járó kapcsolat, bla-bla), de sokkal nehezebb tisztességesnek lenni és ellenállni.
Szép, létösszegző szakítólevelet kaptunk egy lánytől, az általános iskolai levélgalacsinoktól a gimnáziumi szarkavaró barátokon át vezet az út a nyitott kapcsolatok borzalmához. Az én személyes kedvencem a karatés sztori, nektek melyik tetszett a…..
Világ Négere 2008.01.14 15:34:54
Bond, JamesBond · chill.blog.hu 2008.01.14. 15:18:41

"Pont az ananászlétől lesz/lett ilyen kanos."

Mindig úgy képzeltem, hogy a vérmacsók tamponra öntik a forralt vizet a bögrébe reggelente.
Két éven át húzódó, kis híján házasságba torkolló történetet kaptunk, ahol minden nagyon szépen és jól indult, de hát a gonosz, bűnökkel teli főváros még arra is képes, hogy szerelmeket tegyen tönkre, és mosolygós menyasszonyokból házisárkányt varázsoljon. Sziasztok,…..
Az első fontos kapcsolatában a lány rögtön találkozott a legszemetebb férfival, C-vel. A C-k mindig ilyenek, jegyezzük meg. És ki lehetett Sz.? Nem tudjuk. De ez a szerelmi sokszög senkinek sem jó, csak nekünk, mert meg tudjuk írni.A lány (én) 16, a fiú, - nevezzük C-nek- 20.…..
A zene az örök konfliktus, jampik-csövesek, alterosok-diszkósok, nehéz, áthatolhatatlan ellentét ez, és igen, jól látja a levélíró, ez a harmadik évezred küszöbén is komoly probléma. Lassú klikkerek kedvéért a levél végén teljes terjedelmében közüljük a szóban forgó…..
Mákos és diós bejglit eszem. A mákos jobb, bár nagypapám mindkettőben zseniális, újra beláttam. No, de térjünk a témánkra, ami a karácsonyi szakítás. Igen, a szeretet ünnepe a legkegyetlenebb időpontok egyike, bár minden időpont kegyetlen, hiszen a szerelemben lévő félnek az…..
Az ember (Homár) azt hinné, aranyvasárnap a boltosok még a csavarokat is meglazítják a polcokon, hátha azokat is elviszik. Ehhez képest Wilsont azért dobta ki a biztonsági őr egy DM-ből, mert túl sokáig nézelődött és neki nem volt kedve utána járkálni:A tegnap estém nem alakult…..
Világ Négere 2007.12.25 19:23:35
Én értem, mi a probléma. Az összes kossuth-téri frusztrált hibbant itt veri a f@szát, mint ez a H-Kovács is. Ezért némileg a lakossághoz képest felülreprezentáltnak tűnik a számuk, de erre az a magyarázat, hogy -10 fokban ki szeret ugye tüntetni? Asszonyverés is uncsi már a második szabadnapon. Namármost jellemzően ezen mélymagyarok általában fuvarosok, biztonsági őrök, portások… kit is felejtettem ki? Na majd eszembe jut :D
A kigyúrt és jól fodrászolt zenész-portás és a dolgozó nő kutyasétáltatás közben összejönnek. Mi ér többet, egy Kludi csap, egy tévé vagy egy hatéves kislány? Karásonykor minden ilyen sztori szívszorító. Hiszünk abban, hogy blogunk a nyelvhasználat felfrissítésében…..
Van az a Kiscsillag szám, hogy Ha én lennék a szerelmed, és van benne egy sor, hogy "Megszoknád a hús szagát / Megszoknád az ólmokat / Megszoknád az életem / Miként a sajátodat". Hát a levélírónak nem sikerült megszokni a hús szagát, ez van. Egyébként az…..
Három őrült, vibráló, színes, szagos, életközeli történet egy lánytól. Nem is pazaroljuk a szót, olvassatok, szavazzatok! Jut eszembe, milyen proli dolog ez a cseten ismerkedés.Szavazás!Melyik a legerősebb sztori?1, Gumis2, Pestre költözős3, Csetelőssziasztok! néha-néha…..
A részegen ismerkedés veszélyes terep, a Nyers együttes mára már klasszikus slágere frappánsan összefoglalta: "ezek fényre csúnyuló lányok". Szerintem egyébként névjegykártyát is szigorúan tilos osztogatni, pedig nekem nincs is olyan khm, érdekes foglalkozásom mint a…..
Világ Négere 2007.11.23 12:43:11
Most mindenki vadul gondolkozni kezdett, mi köze lehet a kacsának a szakításhoz, már megint szegény állatok, ugye. A kacsa metafora a történetben, ha figyelmesebben megvizsgálják az irodalomelméletre nyitottabb olvasóink. Persze foglalkozhatnánk a szerelmi háromszöggel, ami…..
Nesze nektek, lázongó tömeg, akkor itt egy erős szakítószituáció. Egyébként a pasik szerintem is túlparázzák ezt a méret dolgot, és valahol megértem a levélírót, hogy egy idő után a töke tele lett (képzavar) a bizonyítási kényszerben szenvedő párjával, és ha nem is…..
Azt hiszem, Melinda csak örülhet, hogy az e-mailt író fiúnak volt egy delete billentyű az agyában, és remélhetőleg tényleg az életben soha nem keresték egymást (itt: kommunikációs csatornák meg nem nyitása) Mi az, hogy "betartani szíveskedj" meg ez az egész…..
Akarom? Nem akarom? Nem is tudom? Vagy igen? Múlik az idő, elmegy egy csomó energia - minek? Hogy a végén jól pofáraejtsenek, és ezt jól megírjátok nekünk. Ezennel rövid alázós kategóriát nyitunk.Én csak egy nagyon rövid alázósat szeretnék küldeni: Fél éve ismertük egymást…..