Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jezz

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nappal új vendégíró tűnik fel a blogon, Zoo_Lee, akinek sötét, depresszióhoz közeli hangulatú írását osztom most meg veletek. Jó szórakozást hozzá! Gyermeksikoly   Ha az ember közoktatási intézmények ellenőrzését választja munkául, a bemutatkozásához…..
 Álmomban láttam egy várost. Apró, girbegurba, macskaköves utcák szelték keresztül. Ódon, mégis barátságos házak ablakai villogtak a ragyogó napsütésben. A főtéren hatalmas torony állt, csúcsán egy furcsa óra számlapja és bronz mutatói forogtak valami őrült, nem…..
Jezz 2011.06.24 02:02:33
Halihó!Hát igen, megkésve bár, de még azért belefér! Hogy mindenki tudja, a SZIE MKK karán vagyok Vadgazda! Ez mit is jelent? Nagy az elvárás, mind adódik ez a suli elvárásaiból, mind a felsőbb évesek elénk állított hihetetlen elvárásaiból. És hogy mit értek azalatt, hogy a…..
Kukkantsátok meg, és szavazzatok, hogy a 100 Monkeys kis hazánkba látogasson:http://eventful.com/performers/100-monkeys-/P0-001-000190435-9/demand?performer_int=1Marcsit idézve (100monkeys.hu): "Itt egy link, amin szavazni lehet, hogy hova szeretnénk, ha elmennének koncertezni a srácok.…..
Jackson Rathbone S. Darko 2010.01.30 15:43:00
Jackson szerepelt a 2009-es S. Darkoban, a Donnie Darko folytatásában is. A film Donnie húgáról szól, Jackson Jeremyt alakítja. A film trailere: Szereplők: Daveigh Chase - Sam Briana Evigan - Corey James Lafferty - Iraq Jack Ed Westwick - Randy Walter Platz - Frank John Hawkes - Phil…..