Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v14v14 (törölt)

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November 17. 19 óra, TűzraktérJelentkezés a meetup.com oldalán.Orgel Csilla - Gleccserek a MarsonELTE Földrajz- Földtudományi Intézet, Általános és Alkalmazott Földtani TanszékAz 1970-es években a Mars közepes szélességein olyan alakzatokat véltek felfedezni a szakemberek, mint…..
v14v14 (törölt) 2010.11.08 08:08:30
Fogadjátok szeretettel az októberi meetup következő videó és ppt anyagát. További előadások...
Kedves érdeklődők, íme a szeptemberi előadás diái. Olvasgassátok, osszátok meg és ne felejtsetek feliratkozni az RSS-re!   Tóth András - Élet a Titánon  Dobos Vera - Exobolygók lakhatósága  Felföldi Tamás - Mennyire ismerjük a körülöttünk élő mikrobákat?…..
A múlt héten a szervezési feladatok mellett volt lehetőségünk bemutatkozni a rádióhallgatók számára is a Klubrádióban, ahová Zsíros László Róbert hívott meg minket nagyszerű, Többet ésszel című tudományos ismeretterjesztő műsorába, melyet ajánlunk minden tudomány iránt…..
Kedves barátunk Kelt, a Budapest SF Meetup egyik szervezője ajánlotta fel nekünk a lehetőséget, hogy bemutatkozzunk az ő rendezvényükön az érdeklődő közönségnek. A kezdeményezésről és az első alkalomról razor mesélt a jelenlévőknek. A videót Kelt készítette és töltötte…..
Célunk, hogy összehozzuk a fiatal kutatókat, akik beszámolhatnak eredményeikről, terveikről rövid lényegretörő előadások keretében majd összedughatjk fejüket és kötetlen formában beszélgethetnek a jelenlévők a kutatói lét és kutatási kérdések bármely aspekusáról.…..