Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keltafan

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bakizni emberi dolog, bénázni is, a technikának meg megvan a maga ördöge, mint tudjuk, de mindez így egyszerre sem menti az M4 Sport tévé (mostantól: Nemzeti Sportadó) első hetét, mert ha már 5,4 milliárd forintot rászántak egy tévéadó indulására, akkor legalább ésszel…..
Keltafan 2015.07.27 14:13:43
@Sziszifusz: Nem. Rohadt uncsi már a g...iskedés. A kereskedelmi csatornák is rendszeresen bakiznak, de amiatt sosincs gumicsont-rágás.
Még mindig a budapesti meccs. McGeady fáradtságra panaszkodott, amit az olaszországi edzőtáborozás idézett elő. Amikor Trapattonit szembesítették a szpartakos szélső szavaival, tágra nyílt szemekkel nyilatkozott, miközben vérnyomása valahová az egekbe szökött. "Beszélnem…..
Írország a 18. maradt a FIFA hivatalos, Eb előtti utolsó világranglistáján. Az Eb-győzelem után vajon hányadik helyre nyomulunk előre? * Kevin Doyle nem bízik benne, hogy kezdő lesz a horvátok elleni Eb-meccsen. Minden oka megvan ezt hinni, annak ellenére, hogy a selejtezőkön Keane…..
Keltafan 2012.06.07 12:10:28
A Tárcatükör rendezvénysorozatának legutóbbi állomásán Pintér Sándor belügyminiszter vitapartneréül Vona Gábort hívták meg a szervezők, a baloldal legnagyobb felháborodására. Földi Bence írása Február 16-án a CampusOnline újságírójaként részt vettem a Budapesti…..
Keltafan 2012.02.25 13:18:35
@J.Ildiko:

"Tehát alapelv, hogy teljesen mindegy, hogy a gonoszt hányan legitimálják, akkor sem lesz elfogadható. A sáros, lefelé tartó csúszópályára de könnyen rálépnek némelyek."

Rendben, és ki mondja meg, hogy ki vagy mi a gonosz?!
Önmagában hibásnak tartom azt a nézetet, hogy "ennyi ember nem tévedhet", de az legalább ennyire fals, hogy "én majd akkor megmondom, hogy ki a szalonképes, és ki nem az..."
Kicsit úgy élem át ezt a mai napot, mintha a világosi fegyverletétel lenne – mondta az IMF-es tárgyalás tényét kommentálva ma este a Hír TV-ben a Magyar Nemzet újságírója. Sem az ellentétes állítások miatt kialakult hitelességi válságról, sem az egyre feltűnőbb…..
Keltafan 2011.11.18 01:12:04
@márta)): "Senki mögött sem állt soha ott az IMF. bunkósbottal, hogy vegye fel a hitelt."

Kedves márta)), Ön melyik filmet nézi?
Keltafan 2011.11.18 01:28:44
@márta)): Persze, senkit nem kényszerít bunkósbottal az IMF, mert a pénzügyi fegyverek sokkal hatásosabbak.
Erre példa, hogy addig nem nyugodtak az (állítólag) független befektetők [akik állítólag jobban járnak, hogyha 6-7 százalékos kamatra kapnak kötvényt, mintha az IMF-től kapnánk 3-4 százalékra], amíg nem lett bejelentve az együttműködés.

Most ez megtörtént, egyből mindenki örül, mintha helyreállt volna a világ rendje. Pedig csak bejelentettük, hogy a spekulációs támadással szemben Önnön magunkban nem vagyunk képesek védekezni.

Ismert a régi történet.
A vadnyugaton bemegy a maffiózó a kocsmába, azt mondja a kocsmárosnak:
- Adj pénzt, hogy meg tudjunk védeni.
- Mégis kitől kéne megvédeniük? - kérdezi aggódva a kocsmáros.
- Természetesen, saját magunktól - jön a válasz.

Na, erről szól az IMF-paktum.
Keltafan 2011.11.18 01:31:35
@is: Őszödi beszéd: beismerés? - ugye, ez csak valami vicc? Egy jó nagy lebukás inkább...
Végre elmúltak a Roland Garros által okozott gyötrelmek és szépen lassan kiheverem a csalódást, amit a torna (ismét) okozott. És hangsúlyozom, nem fáj Nadal győzelme. Nem fáj Djokovics veresége az elődöntőben. Nem fáj, hogy Federer végül, és tényleg végül újra elbukott a…..
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
Barca-Madrid Rutinmunka 2011.05.04 00:30:00
Angel Di Maria egyetlen egy jó passzot adott a kedd esti Barcelona-Real Madrid BL-elődöntő első félidejében. A mérkőzésen 41 szabálytalanság történt, ebből 31-et a Real Madrid játékosai követtek el. Messit 11-szer rúgták fel, ennyit egyetlen játékos sem kapott az idén…..
Keltafan 2011.05.04 09:07:25
@bativeges: Szimpatikus szemlélet, de vedd azt hozzá, hogy vannak olyanok, akik életük során csak egy csapatnak drukkolnak. És kitartanak sikerben, kudarcban...
Az már inkább hűség kérdése, és kevéssé a kihívás (nélküliségé).
Keltafan 2011.05.04 09:09:55
@prestig: Tökéletes komment, egyetértünk!
Keltafan 2011.05.04 09:41:10
@Float: feleslegesen brutális (Pepe, Abidal)

... nem Arbeloa?
Ahogy kezdtünk, abból akár izgalmas meccs is kijöhetett volna, pontozással nyertük az első negyedórát, a 20. percben pedig Valdeznek egy béna kirúgása utána úgy járattuk a labdát hosszú ideig, ahogy a brazilok a legszebb időszakukban - mégsem írhatunk Barcelonát -, és a végén…..
Keltafan 2011.05.04 09:25:09
@Suna bácsi: Elég volt az apróbb szabálytalanságokat fordítva fújni, illetve a Real ütközőit sárga lappal megfogni.

Akik ezután még begyűjthettek volna simán legalább fejenként 1-1 lapot...
de a csaló Barca-párti bíró nem adott senkinek. (kac-kac)

Amúgy nem értem, hogy miért nem tud a többség emelt fővel veszíteni. (tisztelet a kivételnek) Csak a bírózás meg az UEFA-zás megy, amikor a Madridnak a két meccsen annyi kapura lövése sem volt, ahány gólt a Barcelona szerzett.
Pedig pénz az van dögivel... lényegében azt vesznek meg, akit csak akarnak.
Arcátlan csalásra készül a keddi BL-elődöntőn José Mourinho. A portugál, miután ostoba módon a párharc első meccsén kiállíttatta magát, ma este nem ülhet ott a Camp Nou kispadján. Sőt, az UEFA szabályainak értelmében semmilyen módon nem is kommunikálhat a kispadon ülő…..
Keltafan 2011.05.03 22:52:33
A végén még megsajnáljuk Mourinhót, olyan brutálisan bánnak vele az utóbbi napokban nála sokkal népszerűbb, esetenként sikeresebb kollégái. A legjobb európai edzőknek érezhetően nagyon elegük van abból, hogy egy ilyen silány ember jeleníti meg őket a média előtt, ezért nem…..
"Holnapra sajtótájékoztatót hívok össze. El fogom mondani, hogyan értékelem meggyanúsításomat, és azt is, hogy mit fogok tenni. Teszem a dolgom. No pasaran!" – írja Gyurcsány Ferenc, utalva a spanyol polgárháború idején híressé vált antifasiszta jelmondatra.…..
Keltafan 2011.05.02 13:45:54
@is: Irigylem, hogy ennyire jól értesült vagy, jóllehet a szavaidból mintha az sülne ki, hogy nem kamálod a kormányoldalt. Persze lehet, hogy ez csak az álca. :-)

Orbánnak nincs tartani valója Fletótól, akinek egyelőre semmi építőjellegű hozzászólása nem volt az elmúlt fél évben, és még a saját pártja is utálja.

Ergo a legjobban Mesterházynak és Bajnainak jönne egy Gyurcsányra nézve kedvezőtlen ítélet, mert bár ismét kiderülne, hogy az SZDSZ mellett az MSZP is tele van korrupcióval, Gyurcsánytól az MSZP önerőből nem tudna megszabadulni.
Keltafan 2011.05.02 13:50:47
@tölgyes: osztom...
Bizarr, akár elmebetegnek is nevezhető kéréssel fordult vasárnap a Real Madrid az UEFA illetékeseihez. A minden bizonnyal újabb sikertelen szezont záró klub gyakorlatilag azt szeretné, ha az európai fociszövetség a fél Barcelonát eltiltaná egy időre. Indokaik olyan viccesek,…..
Keltafan 2011.05.02 09:11:10
@Lólábfi Horgász SC: Szerintem a Barca csak Mourinho-t jelentette fel. És lehet nem is az UEFA-nál. Főként mert az UEFA ugyanazon okból írt beadványt... és aligha a Barcához. :-)
Mourinho nem nevezte a Zaragoza elleni meccsre Cristiano Ronaldót, ami egyrészt érthető döntés, hiszen minek kockáztasson a keddi BL-visszavágó előtt egy esetleges sérülést, de ezzel a portugál elveszítheti a gólkirályságot. Messi így is vezet két góllal, 31-nél áll, Ronaldo…..
és alaposan meglepjük a Barcelonát. Nem lennék a helyükben. ..
Keltafan 2011.04.28 17:21:46
@robot_: Oké. Én vitát nem akarok, ezért inkább az összefoglalt véleményemet írom le ide. Pepe kiállításáról pedig majd este Puhl eldönti, hogy jogos volt-e; az az én véleményemet most nem befolyásolja.

"A tárgyilagosság igénye nélkül, de azért arra törekedve igyekszem értékelni az elmúlt hetek Classico-it; előrebocsátom nem akarok vele vitát generálni, de hátha közelednek az álláspontok:
Szerintem José Mourinho az egyetlen, aki tehet arról, hogy az El clasico egy undorító verekedős, vagdalkozós, színészkedős, nyilatkozatháborús szembenállássá vált. Mióta betette a lábát Madrid-ba provokál és machinál. Ebből kell sajnos kiindulni, mert a Barcelona és a Madrid az elmúlt években a Classico-kon focizott (még akkor is, hogyha az elmúlt 2 évben ebben nem nagyon volt örömötök), most meg csak az nincs, aminek kéne lennie.
A portugál háborút hirdetett, de nem volt felkészülve, hogy a Barcelona is tud olyan ellenszenves dolgokat művelni a pályán, mint amit ő játszat a csapatával. Undorító volt Busquets és Pedro színészkedése - én ezt nem tagadom -, de a kupadöntőn legalább ennyire undorítóak voltak Pepe vagy Arbeloa belépői (Villa-ra taposása például), és bőven ki lehetett volna állítani Xabi Alonso-t is. Persze José szerint baromi jól vezette Mallenco azt a meccset, mert hagyta a rugdosódást, aztán meg Guardiola-t vádolta meg, hogy a bíróval így meg úgy foglalkozik; és még ha igaza is lett volna, erkölcsi alapja egyáltalán nem volt arra, hogy az ellenfelét ilyeténképpen skatulyázza, de hát a győzelem után egy picit megnőtt az arc, elszaladt a ló.

Nagyon nem volt szép, amit a Barcelona csinált tegnap, de Mourinho nagyon megérdemelte. A Marca (!!!) olvasóinak több mint 90 százaléka szerint ő szúrta el a meccset a rossz taktikájával, de ezt sose képes beismerni, és persze előbb hibás még az Unicef is, mint ő.

Guti Twitter-üzenete önmagáért beszél: "Madridistább vagyok bárkinél, de ettől még látom a valóságot. A Barcelona tudja, mit focizik, a Real Madrid meg nem. Mourinho csak azt próbálja utólag elmagyarázni, amire a pályán képtelen."

Sajnálom, hogy ezzel nem érthettek egyet, mert Mourinho-ban van minden madridi remény, hogy ő majd megszakítja a katalán-hegemóniát. Szerintem belegondolva, annyit nem ér az eredményesség, hogy ezzel minden emberi értéket sutba vágjunk, de mindenkinek más a gyomra...
Még egyszer: nagyon bízom benne, hogy a Barcelona nem így fog nyerni legközelebb, mert nagyon is jogosak a szurkolói kritikák, de azt hiszem, hogy Mourinho kényszerítette ki, hogy Guardioláék is ilyen trükközésekhez folyamodjanak.

Na, ennyi. Vitát - mondom - nem szeretnék, csak azt, hogy érthetővé váljon a másik oldal (nem elvakult drukkereinek) álláspontja is."
Keltafan 2011.04.28 17:28:01
@robot_: Az alsó kettőről fogalmam sincs kicsoda, Owen Real-játékos volt, januárban pedig egy ennél is ártatlanabb szituban állították ki Gerrard-ot egy MU elleni FA-kupa meccsen, ahol Webb elég rendesen a United-nek fújt.
Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb…..
Keltafan 2011.04.28 17:14:48
@Neel Armstrong: "A Barcelona soha nem tudna egy olyan gólt szerezni, előzőleg egy olyan támadást vezetni, mint amilyennek a végén C. Ronaldo a győztes gólt fejelte a kupadöntőben."

Na, ebben egyetértünk, de elég nehéz is lenne, mert CR7 nem megy hátra védekezni, a Barca pedig sose fogja leigazolni.
Ezen a videón ezredszerre is lehet röhögni. Tényleg ügyes gyerek ez a Cristiano Ronaldo, de ahogy a kapusunk és a hátvédeink nyugodtan körbepasszolják, ő meg hisztizve lóbálja a karjait és mutogat a társainak, az feledhetetlenül szép. Talán ha a béna, gyáva edzője engedné a…..
Keltafan 2011.04.28 13:37:37
www.youtube.com/watch?v=4aj5Owm2rL0&feature=related

Que sera sera,
...
We're going to Wembley... :)
Nagyon úgy érezzük, hogy a harmadik felvonás előtt már mi is tudnánk okosakat mondani a meccsről, de megtartjuk jó szokásunkat, és a Magyarországon kívül is több helyen foglalkoztatott László Csabára bízzuk újra a szakmázást. (A szakember korábbi meglátásai itt és…..
Keltafan 2011.04.27 17:15:57
@Erethia: Hát szerintem nagyon nincs igazad! SAF az Aberdeen-ből csinált Skóciában 3x bajnokcsapatot, 4x kupagyőztest, KEK és Európai szuperkupa-győztest.
(Tessék, Mourinho csináljon a Killie-ből vagy a Hibernian-ból bajnokcsapatot, ha van annyira jó...)

Ferguson a United-nél kb. az elmúlt 25 évben sem költött annyi pénzt, mint a Real az elmúlt két szezonban igazolásokra.
José bárhova ment igazolhatott, akit akart, mert teli volt a kassza. A United viszont több mint 20 éve nem nyert bajnokságot, amíg SAF oda nem tévedt, azóta meg már tizenvalahánynál tart...

És bár az új seprő jól seper, egyszer megnézném, hogy Mourinho negyedik-ötödik szezonjában mire képes, mert a Chelsea-nél már a harmadikban sem jöttek ám az eredmények... A Porto-tól és az Inter-től meg szintén eljött két szezon után.

Mert az a nagy művészet, hogy mindent megnyersz a csapatoddal egy évben, és utána ezt megismétled velük, de José mindenhol továbbállt a BL-győzelem után. (Motiválni éhes játékosokat nem olyan nehéz, jóllakottakkal viszont nem nagyon próbálkozott eddig!!!)

--->
Egyelőre vitathatatlan, hogy SAF jobb edző, mint JM, és a machinációit is jobban beveszi a gyomrom, mint a portugálét, pedig nagyon nem szeretem ám az MU-t...
Keltafan 2011.04.27 17:18:41
@Erethia: Hát szerintem nagyon nincs igazad! SAF az Aberdeen-ből csinált Skóciában 3x bajnokcsapatot, 4x kupagyőztest, KEK és Európai szuperkupa-győztest.
(Tessék, Mourinho csináljon a Killie-ből vagy a Hibernian-ból bajnokcsapatot, ha van annyira jó...)

Ferguson a United-nél kb. az elmúlt 25 évben sem költött annyi pénzt, mint a Real az elmúlt két szezonban igazolásokra.
José bárhova ment igazolhatott, akit akart, mert teli volt a kassza. A United viszont több mint 20 éve nem nyert bajnokságot, amíg SAF oda nem tévedt, azóta meg már tizenvalahánynál tart...

És bár az új seprő jól seper, egyszer megnézném, hogy Mourinho negyedik-ötödik szezonjában mire képes, mert a Chelsea-nél már a harmadikban sem jöttek ám az eredmények... A Porto-tól és az Inter-től meg szintén eljött két szezon után.

Mert az a nagy művészet, hogy mindent megnyersz a csapatoddal egy évben, és utána ezt megismétled velük, de José mindenhol továbbállt a BL-győzelem után. (Motiválni éhes játékosokat nem olyan nehéz, jóllakottakkal viszont nem nagyon próbálkozott eddig!!!)

--->
Egyelőre vitathatatlan, hogy SAF jobb edző, mint JM, és a machinációit is jobban beveszi a gyomrom, mint a portugálét, pedig nagyon nem szeretem ám az MU-t...
Keltafan 2011.04.27 17:20:27
Kedd délutáni sajtótájkoztatója alapján nagyon úgy tűnik, hogy Pep Guardiolát már nemcsak fárasztja José Mourinho folyamatos hisztije, hanem most már nem is hajlandó azt tovább szótlanul tűrni. A Madridban tartott sajtótájékoztatón Pep olyan szépen tette helyre sipítozó…..
Keltafan 2011.04.27 12:51:54
@GGG77: Hát, azért bármikor kap ki a Real, a szurkolói mindig isszák Mourinho bírófikázó szavait...

A játékosokról nem is beszélve: ha vesztett az állás, ott nincs kegyelem az ellenfélnek. (lásd novemberi Classico)
Keltafan 2011.04.27 12:54:30
@EMU: Az rád nézve talán még cikibb, mert egy vérmadridistánál is radikálisabb véleményt képviselsz.
Keltafan 2011.04.27 13:18:16
@EMU: Nem tudod megállni, hogy ne a tiéd lgeyen az utolsó szó... :D
Van valami szánalmas abban, amikor a Barcelonánál annak örülnek, hogy sikerült kilőni egy portugál bírót az első BL-elődöntőből. Mourinho figyelmét sem kerülte el, hogy a nagy Pep érzi a vesztét, és a bírókra fogja csapat vereségét, utólag és már előre is. A portugál nem…..
Forrás: realmadridpassion.tumblr.com..
Keltafan 2011.04.23 16:42:35
@robot_: "Szandekosan nem ekkorat tapos az ember, es nem oda ahova tortent."

Te mekkorát taposol szándékosan, hogy az ne legyen látványos, és kevesen vegyék észre?

Azért a lábad nyilván nem emelnéd fel, okosan-sunyin. Na, pont így csinálta ez a **** is.
Sajnos nem nekünk jutott eszünkbe, hanem az interneten találtuk, de egyszerűen tökéletes. Évek után végre nyernek valamit, 18 éve nem volt kezükben a Copa del Rey, erre a keretük lebgbutább játékosa beejti a busz alá. Mourinho pedig oxigénsátorban alszik minden este egy beszélő…..
Keltafan 2011.04.21 16:17:21
@csakazertmertcsak: Szerencséjére. Ugyanis nem mintha a másikkal nem kezdett volna el bohóckodni, és járt volna ugyanígy.
A szombati meccs előtt is átadtuk a szót a Nyugat-Európában több klubnál is foglalkoztatott László Csabának, hogy okoskodás helyett mi csak szotyizhassunk meccs közben, most is megkérdeztük tőle, hogy mire számíthatunk Mourinhótól. Látványban semmi jóra, de nem esélytelen a…..