Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyim

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy tisztességes, jól nevelt nő (angolkisasszony) ugyebár mindig pontosan tudja, hogy éppen ki dugja meg hátulról, mert ha nem, akkor nincsenek mentő körülmények, úgymint sárban fetrengés, befogott száj, halálfélelem, vagy kavargó rendőrségi gyakorlók susogása. Bánó is…..
nagyim 2007.06.20 17:42:35
Egyszerűbb ez a történet mint erről a nagyérdemű ír.

Az egyik pont a kisasszony cellainfója a mobil szolgáltatónál.

Erről eddig senki nem beszélt pedig ehhez nem kell szakértő csak egy ember aki megnézi és moindja merre járt.

Gondolom néhány embernek van ismerőse szolgáltatónál és egy adott számalapján meg tudja nézni merre és mikor járt.

Úgy is tudjuk a rendndőrség úgy működik mint az oviban az óvónénik, akik nekik nem tetszik vagy nem tud elég rosszat róluk azzal lehet bármit csinélni. Ha valaki már sok rosszat tud akkor vigyázni kell rá, és adni kell neki piszkos munkát, hogy sose beszéljen. Hát ez a lány nem tud semmit a rendőrségrő, csak annyit hogy megerőszakolátk.

Szerintem jobb lenne egy kicsit kezünkbe venni a kezdeményzeést és kideríteni mi történt, mert biztos hogy sose fogjuk megtudni. Mert hát a renddőségről el tudnak tűnni bizonyitékok, szakértőnél van az a pénz... vagy akarsz még munkát később(ugye érted mi legyen benne).
Tudjuk ez az ország a hivatalki visszaélés országas. Amíg nem jér mindeki rögzítővel addig mindenki ártatlan...

Nem értem a térfigyelő kamerák képét miért nem hozták nyilvánosságra vagyi értem, mert a lény igazát bizonyítonák, ugyanígy a cellainfó.

Nem hiszem hogy ebben az országban bármit is el kellen hinni egy hivatalank mert az azt állítja, mivel kialakult bennük a retorzió mentes refleksz a baszok rá engem úgy sem érint. Ha nem is szándékosan, csak úgy gondatlanul basztatják azokat akik a fizetésüket adják. De ennek eleget kellene vetni.