Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A titkok otthona

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iphone TOKOT használókat én azonosítom a bőrtokos nokiásokkal. Nem tudom mi az istenért kell mindenre állandóan vigyázni. Miért nem lehet HASZNÁLNI? Miért kell az életben a jó dolgokat használat és öröm helyett eladásra optimalizálni? Azért vigyázunk a dolgainkra, hogy aki…..
Ismerjék meg Bobyt, aki annyira rendes, hogy telefonálgatott, majd kifizette egy MÁV-kaller által megsanyargatott külföldi lány büntetését, és csak felaakkora összegért fogadott el eurót tőle. Boby azon füstölög, hogy 1.) a MÁV miért nem fogadja el a külföldi…..
Elég kellemetlen helyzetbe kerültem a napokban a munkahelyemen .Késő délután volt, rajtam kívül már senki sem volt az épületben, én is csak azért, mert meg kellett csinálnom egyik kollégám munkáját is. Miután végeztem,  főnököm előzetes utasítása szerint le akartam…..
Támadnak a Náci sertések Hódmezővásárhelyen! A Nácik Jobbikos Sertések több ház falára is cigányságot gyalázó feliratokat festettek  Hódmezővásárhelyen. Mindez szombaton éjszaka történt a friss vér  színével festettek a Nácik! Ez a gádzsó Jobbikos Náci…..