Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rifleman

10 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napok eseményei után úgy döntöttünk, újraindul a HÖK Figyelőt. Ohh yeah.. Ugye nem lepődött meg senki a náci ELTE BTK HÖK listáin? Mi szóltunk! A restart előtt a vádirat kedvéért összegyűjtenénk mi is történt az elmúlt napokban. Címszavakban: Éveken át…..
rifleman 2013.02.21 01:26:14
Basszus, HK! Mit vártok tőlük?! Az egyik legférgesebb bagázs a világon!
Olyan pénzeket nyúlnak le, hogy csak lesne mindenki, ha kiderülne... HÖOK meg... Nekem azok után, hogy tavaly megszerveztek egy dísztüntetést (merthogy ők nagyon a röghözkötés stb ellen vannak ám), aztán szartak mindenre, és hagyták, hogy minden szar be legyen vezetve, nekem konkrétan undorszerv lett.
Nem tudom, hogy mennyi a manipuláció a kiszivárgott listákon, s tekintve, hogy az igazat nem valószínű, hogy valaha is megtudjuk, egy picit teszek is rá. Ha nem manipuláció, akkor nem ártana az összes egyetemen körülnézni, szerintem lennének még "meglepetések". Ha meg manipuláció: minden mítosznak van valamennyi valóságalapja.
Egyébként mind hök részről, mind kormányrészről hatalmas köszönet azért, hogy egyetemeink és főiskoláink nehezen felépített presztízsét (Mert bármily hihetetlen, van (illetve volt)) sikerült pár hónap alatt szinte lenullázni.
Ha eddig volt is olyan, aki mindezen rabszolgafeltételek mellett magyar egyetemen pallérozta volna elméjét, egy ilyen balhé után (ha van egy csöpp esze, és nem akar stricik kezei közé kerülni) messze elkerüli az egyetemeket. Nagyonidézőjeles "jobb" esetben abszolút, kevésbé jobb esetben elmegy külföldre tanulni, és ottmarad. Szép lassan csak eléri a Führer a célját (Führer=OV). Csak arra leszek kíváncsi, hogy kiket fog kibaszkodni innen, ha már csak ő maradt, meg a klikkje. (leszámítva azt a néhány gondolkodásra alkalmatlan zelótát, aki issza minden szavát -.-)
Miután nem volt ritka a -20 fokos hideg sem, így a folyók elkezdtek befagyni. A Tisza helyenként teljesen befagyott és a Dunán is megindult a jégzajlás. A fotósok a zimankó ellenére is csapatostul, állványokkal vonultak a folyókhoz az úszó jégtáblákat fotózni. A jégzajlás…..
Az alábbiakban a 2011. november 24-én közzétett levelem teljes szövege olvasható.       Tisztelt Miniszterelnök Úr!   Kedves Viktor!   Rég beszélgettünk. Régen beszélgettünk. Volt egy álmunk egy élhetőbb kollégiumról, egy nagyobb tudást adó egyetemről, egy…..
rifleman 2012.01.07 22:33:05
Csak pár megjegyzés:
Egyrészt nem az írást kell nézni, hanem a szándékot!
@c.2 ! Igen, vannak benne hibák! Nem is kevés! Nekem is feltűnt! Nadekönyörgöm: ennél nem szarabb, hogy tudjuk, hogy országunk "feje", a "köztársasági" elnökünk szinte abszolút nem tud írni?!

Nincs az az isten se ember, hogy mindenki mindenkivel egyetértsen! Nem kell Szegedi úrral sem teljes mértékben egyetérteni senkinek! De a VAK PÁRTKATONÁKAT egyenesen gyűlölöm!
És amikor elkezd éledni a remény, hogy emberek építő jellegű dolgokat ÖSSZEFOGVA próbálnak meg csinálni, akkor mindig jön egy "hülye fideszes" beszólás, amit egy "hülye mszp-s" követ, és teljesen elrontanak mindent!
Egységben lenne az erő! Nem ilyen vak, idióta, és barbár módon történő széthúzásokban!
Olyan nem létezik, hogy valaki ne hibázna! mszp hibázott (tökmindegy, hogy mit hogyan és miért ismer, vagy nem ismer el), ennek köszönhetően hatalomra került a jelenlegi diktátorunk (RACIONÁLISAN gondolkodva nézzük meg, hogy mennyire helytálló a megállapításom (mivel nem vagyok én se tökéletes, lehet, hogy nem helytálló a megállapításom, ezért aki meg tudja nekem mondani, hogy miért nincs igazam, attól szívesen veszem!)), és ő is hibázik! Csak az a baj, hogy nagyobb következményei vannak a hibáinak jelenleg...

A nagy demokrácia, meg az egész: soha az életben (meg azután sem) fog működni!
Régen, egy szűkebb körben ez működött: Méghozzá úgy, hogy adott volt egy település ezer lakossal, ahol mindenki ismerte valamennyire a másikat, és tudta, hogy mit várhat tőle, hogy képviseli-e azokat az értékeket, amiket ő maga. Aztán jött egy választás, ahol kellett 10 embert választani. Kiválasztották azt a 10 embert vezetőnek, akikről tudták, hogy ha valaki azt javasolná, hogy ássanak egy kutat az út kellős közepére, mert az olyan jól nézne ki ott (zavarván mondjuk 700 lakót), akkor azt mondják rá, hogy "NEM! takarodj! Nekünk olyan ötletek kellenek, amik nem ártanak azoknak, akik itt vannak 1000en, hiszen azért választottak, hogy az ő érdekeiket képviseljem, hogy jó legyen nekik, és nem tudnék a szemébe nézni, ha átverném!". Régen ez működőképes volt!
De ha most azt kérdezem, hogy mikor beszélgettél egy jót azzal az emberrel, akire szavaztál? Esetleg azt mondanám, hogy gyanúsított volt egy sorozatgyilkosságban, de nem volt elég bizonyíték ellene: Elhinnéd vagy nem? Ha nem, akkor megkérdezem: Biztos vagy benne? És most ne hurrogj le, hogy igen, hogyne lennék biztos benne (szép dolog a büszkeség, de a becsület többet ér!), hanem gondolkozz el rajta (elég magadban)!

Ezt az embert szintén nem ismeri senki! Teljesen reális lehetőség, hogy mindezen írásával ő is csak politikai babérokra szeretne törni! Lehet, hogy sok támogatója van (tegyük fel 1000). Ezeknek az embereknek a nagy részét (vagy talán mindet?) nagyon könnyű megvezetni, mivel ez a véleményük nekik is, és ha valaki látja, hogy mi a problémája az egyszeri embernek, és olyanokat mond, ami segítene valamit rajta, akkor azt az ember elhiszi! Mert kénytelen elhinni! Sok embert már csak a hite tart életben. A hit, miszerint lehet még jobb! Van olyan, aki kihasználja ezt, és van olyan, aki komolyan gondolja! Aki tényleg szeretne tenni valamit az emberekért és a hazáért! Ahogy Szegedi úr is írta: Nem a szavak, hanem a tettek a meghatározóak!
És én amondó vagyok, hogy meg KELL adni az esélyt ennek az embernek, hogy legyen lehetősége tenni valamit! Mégegyszer mondom: LEHET, hogy ő is átver, mint azt már sokan előtte tették, DE mi van akkor ha mégsem? Mi van akkor, ha ő jelenti a kiutat? Egy utat a túléléshez! (itt jegyzem meg halkan, hogy ő egy utalást se tett arra, hogy ő politikai babérokra szeretne törni!)

Nem akarom nagyon fényezni meg dicsőíteni az EU-t (mert azért az se biztos, hogy olyan szép meg jó), de a fejlett országok ott vannak! Ha onnan mondja azt tapasztalt, szakértő politikus (nem média!), hogy ezt nagyon elbasztátok, változtassatok, akkor valami tényleg el lehet b*szva... És nem tehetjük meg, hogy nem vesszük figyelembe a véleményüket! Függünk tőlük, sok ember, akinek törlesztenie kell, nagyon sanyarú sorsra jut, ha ezzel a mentalitással folytatja a nagy vezérünk! Mert akkor szépen emelkedik majd az ájró (euró), és szépen fizethetetlenek lesznek a kölcsönök. És az elmulatott, sajátzsebre gyűjtött pénzéből egy politikus se fogja megsegíteni szegény Józsi bá't.

Engem határozottan érdekelne, ha lenne válasz erre a levélre I. Viktor-tól!

További szép (napszaknamegfelelőt) Mindenkinek!
Azt ugye tudtátok, hogy a Gépelemek 1 kartonkötésű könyv, 640 oldal, és az ISBN száma: 9631945855 ??  ..
..
rifleman 2011.04.28 02:32:00
@snakeblood: az tuti! 50 üvegszilánk áll ki utána belőle XD
Fordította:Réka Ábrahám..
 Általában nem tennék ki videót, de ezt most muszáj! :D (Rifleman)  ..
2perc a pirítós sötét oldala 2011.03.30 12:22:00
A szóvicc borzalmas, de ez a kenyérpirító MENŐ. ..
rifleman 2011.03.30 21:46:03
napiRöhej Chuck azértis 2011.03.24 17:59:56
                Ugye még el is ismeri :) Kínában él egy ősi mondás: egyszer eljön a földre egy hős gyermek akit a sárkány szül, férfivé válik és eltünteti a földről hatalmas erejével a bűnt és…..
napiRöhej Lokális FAIL 2011.03.23 01:01:00
 Őszintén szólva nem szívesen vállalnám be...  XDForrás/Link:http://allas.monster.hu/getjob.aspx?JobID=96692500&WT.mc_n=xml_origo..
   Az albánok meg akarják támadni az USA-t. A két vezérkari főnök tárgyal. - Nekünk van 8000 tankunk, a legmodernebb fegyverekkel felszerelve - mondja az ami. - Maguknak mennyi van? - Nekünk 3, de nem baj, szorgos népünk győzni fog! - Nekünk van 500 hadihajónk. Maguknak…..
napiRöhej Péntek? Akkor munka! 2011.03.18 14:53:58
          A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni. Iskolában a gyerekek az uborkáról tanulnak a tanárnő felrajzol egy uborkát a táblára, mire az osztály elkezd hangosan röhögni. a tanárnő bepipul és…..
napiRöhej Ki ismeri? :) 2011.03.17 23:11:00
               És ha már Piros(sz)ka...Piroska megy a nagymamájához, nagyboldogan felugrik az ágyra, és megkérdezi:- Nagyi! Miért olyan nagyok a füleid?- Hogy jobban halljalak! -válaszolta a farkas.- Nagyi! És…..
Most kaptam e-mailben... "  Egy tanár levele       Egy magyarországi általános iskolában tanítok középkorú  tapasztalt   kollektívában. Településünk nem Borsodban található, még csak nem is…..
 http://world.mommo.hu/underworld/775/regen_szerettem_volna_egy_piercinget..
http://www.youtube.com/watch?v=BWAhVbayGv4 ..
 Először is egyik "kedvenc" poénom...Egy új lelkész annyira lámpalázas volt első szentbeszédekor, hogy alig tudott megszólalni.Második szentbeszédje előtt felkereste hát a feljebbvalóját,és megkérdezte, hogyan tudná leküzdeni idegességét.Azt a választ kapta,…..