Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alves

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle EOS Mixtape óra 2010.06.18 11:25:00
135 dollárba kerül ez az óra, melynek számlapja egy kazettát formál. Többféle színben érhető el itt. Szerintetek van esélye a népszerűségre? ..
HeStyle Kipróbáltuk: Asos webshop 2010.05.31 19:00:00
Ezúttal (többek között) egy cipőt szereztünk be az asos.com webshopból. Néhány szó a tapasztalatokról. Az asos webshopja nem kizárólag a saját márkáit árulja, kategóriánként megtalálhatóak benne sportos, utcai és prémium kategóriás márkák is. Ez nekem nagyon tetszik,…..
HeStyle Levi's 201 - 2010 ősz/tél 2010.05.19 08:00:00
Megjelentek a Levi's 201 2010-es őszi/téli kollekciójának kampányfotói. Nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet egyik ruhadarab és fotó sem, ami a kampányban szerepel. Egyáltalán nem érzem közel magamhoz a kollekciót. Nektek mi a véleményetek? Még több kép a tovább után!…..
alves 2010.05.19 11:23:33
Rengeteg képet kapunk Tőletek a YourLook rovathoz, kicsit el is havazódtunk, de mindenki sorra fog kerülni, ígérjük! Ma Kornél öltönyét és táskáját mutattjuk be Nektek. Leveléből idézünk: "A sötétszürke öltöny valójában lenvászon anyagból van, így a nagy melegben…..
HeStyle YourLook: Viktor cipője 2010.05.11 14:45:00
Folytatjuk YourLook rovatunkat, melyben ezúttal a Viktor nevű olvasónk által beküldött Tisza cipőt mutatjuk be. Mi a véleményetek róla?..
Raf Simons bizarr dolgokat talál ki. Most a Vogue Hommes Japanban látható fotósorozatban is bevetették néhány ruhadarabját és kiegészítőjét. Fura fotók, az biztos. A modell William Eustace, a fotós pedig Pierre Debusschere. Szerintetek milyen lett?   (képek: fashionisto)..
alves 2010.03.15 13:56:38
Nem vagyunk túl nagy MJ rajongók, így némi közönnyel figyelünk minden újabb hozzá köthető információt. Most négy összeállítást láthattok tőle, a vigyázzba állt modellen.Engem továbbra sem győzött meg, a zakó tetszik, de ez kevés.Szerintetek?(képek: fashionisto)..
A napokban rendezték meg a huszonötödik Independent Spirit díjkiosztó gálát, melyen Adrien Brody is részt vett. A színész nem éppen megszokott dologgal, egy pár bőrkesztyűvel próbálta feldobni az öltözékét, bár nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet volt. Sőt, kifejezetten…..
Megjelentek a CK Calvin Klein 2010-es tavaszi/nyári kollekciójában szereplő ékszereket, órákat reklámozó kampányfotók. A modell Mark Cox volt, a fotós pedig Fabien Baron.A képeken szereplő óra szép, az ékszerek már kevésbé tetszenek, ahogy ezek a kampányképek sem fogtak meg…..
alves 2010.03.06 21:33:53
Kétségtelenül ez a mai nap legjobb híre. Sokat kellett várni rá, de mostantól végre elérhető vált a magyarok számára is a Topman online shop-ja, mindössze 7.50 fontos szállítási költségért már Magyarországra is házhoz szállítanak! Nekem az egyik nagy kedvencem a Topman,…..
Krizsanyik Balázs az élő példa arra, hogy az álmok igenis megvalósulhatnak és a ranglétrán való folyamtos feljebbre jutás sem csak mese. Sima, "mezei" eladóként kezdte, ma pedig már nyolc ország Springfeld üzleteit koordinálja. Balázzsal elöször az MTV, Stílus című…..
A Twilight filmek sztárja, Taylor Lautner elég kellemetlen helyzetbe került, amikor kiderült, hogy az Újhold című film plakátján nem a saját felsőtestével feszít. Bár saját bevallása szerint nagyon sokat gyúrt a szerepre, úgy látszik a készítők mégis inkább úgy látták…..
HeStyle Kéne: Thorocraft csizmák 2010.02.27 08:20:00
Képtelen voltam választani ezek közül a csizmák közül, amelyeket a Thorocraft készít. Mindkettő fantasztikusan néz ki, szép vékony talppal és jó minőségű bőrrel. A fekete a cipőfűző megoldása miatt tetszik, a barna pedig annyira szép szinű... Ha pisztolyt fognának a…..
Visszatér a rovat, amelyet mostanában kissé hanyagoltunk. A címben feltett kérdésre várjuk válaszotokat. Többek között Justin Timberlake, Kanye West, Jay-Z, Ashton Kutcher és Lapo Elkann a főszereplők.Kezdjük is!   Russell Brand Katy Perry és Russell Brand LA-ben, a Grammy…..