Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stvn

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Facebook! Így kezdődik Graham Clueley levele, és bár lehet sokaknak az április elsejei posztunk ugrik be, ám ezúttal valóban komoly dologról van szó. Az első és legjobb bemelegítő logikai probléma legyen az, hogy ugye mint az közismert, vannak ezek az átverős, trójai…..
 :-) történt ugyanis, hogy a nagy világlájkolás közben rádöbbentem, hogy dislájkolni, notlikeolni, nemszeretemezni sehogy nem lehet. Nem nagy dolog, de fontos hiánypótló a piros gomb a Lájk mellé, annak aki igényli, hogy az egyszerű visszajelzés az ne csak abból álljon,…..
Az utóbbi időben belefutottam olyan oldalakba, ahol ugyan érdekelt a tartalom, de ismerve a "kollégák" napi 5-szöri mailküldési szokásait, nem akartam megadni semelyik mailcímemet. Még akkor sem, ha azt ígérték, hogy le is lehet iratkozni. Én az ilyennek nem hiszek, mert sok…..
A Szörcs.hu ma publikálta első statisztikáit. Az adatok a magyar web januári állapotát tükrözik. Eszerint 720 ezer új hír és 210 ezer új blogbejegyzés publikálódott a hazai weben egy hónap leforgása alatt. Szóval körülbelül egymillió szöveges tartalom jön össze 30 nap…..