Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ppft82

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az NHL-es bunyókkal nem foglalkozunk gyakran, ám az egyik szakportál az imént évet összegzett, érdekes videókkal, fórummal. Szavazni is lehet, 16 kategóriában. Szemlézünk. A kézenfekvő év harca, év kiütése, év harcosa, év újonca díjak mellett olyanok is megtalálhatók, mint…..
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
Hosszú ideje állást keresek. Sajnos több munka helyen érdeklődtem már és elutasító válaszokat kaptam.  Én intézetben nőttem fel közel 24-éves koromig. Megtanultam írni olvasni, befejeztem az iskolát, sőt még egy szakmunkát is sikerült kitanulnom. Angol tanfolyamra járok…..
ppft82 2010.02.10 11:48:12
De szeret általánosítani itt néhány hozzászoló! Történetesen én is cigány származású vagyok, elég nehéz háttérből jöttem, de szeretettel felneveltek és nem lettem se ingyenélő, se tolvaj, se gyilkos. Sőt, közgazdász diplomám van és 18 éves korom óta folyamatosan dolgozom (főiskola alatt is), egyszer sem voltam még munkanélküli (hál'istennek).
Soha semmilyen törvénysértést nem követtem el, még parkolási bírságom sincs, ellentétben jópár "magyar" származású ismerősömmel, volt iskolatársammal, akikből vagy bünözők vagy drogosok lettek, vagy mindkettő. Sőt, vannak olyan "magyar" ismerőseim, akik nem akarnak dolgozni, mert jó nekik a segély, meg úgy vannak vele, hogy azért a plussz pár ezerért miért erőltessék meg magukat, és inkább otthon döglenek, meg a szűlők tartják el nagyrészt őket 30 évesen.
És akkor ez alapján én is általánosítsak??!! Akkor minden "magyar" drogos meg bünöző, meg ingyenélő??!! Én nem fogok általánosítok, soha nem tettem, mert azt csak a buta emberek teszik. Minden embert csakis saját maga alapján ítélek meg, nem pedig az alapján, hogy cigány-e vagy magyar....
Ellenem egyetlen egyszer követtek el bűncselekményt, méghozzá csalást, és történetesen "magyar" volt az az ember...Emiatt nem fogom azt gondolni, hogy minden "magyar" csaló.
Szóval ennyit erről.....
Egyébként azzal egyetértek, hogy a fenti blobejegyzés nagyon általános és nem derül ki belőle sokminden.
ppft82 2010.02.10 12:38:32
@öregmogyi:
Elnézést az elirásért, de ez itt nem az Élet és Irodalom, csak egy komment, szóval nem kerestem a helyesírási hibákat.
Osztrák dologról természetesen én is hallottam, sőt magyar koldusokat is láttam ott. Az egyik volt munkatársam testvére pedig járt oda koldulni meg lopni. De nemcsak oda, hanem Görögországba és Franciaországba is. Ja, és az illető fehér, mint a hó....