Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klaus Wagenfahrer

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A levél: „2008. január 21.-én 15.00 órától a Vállalkozz okosan című műsor felvétele az alábbi blogbejegyzéssel foglalkozik, ami az interneten található:izomagyu.blog.hu” Azt hiszem, hogy mára már senki előtt nem kétséges a blog ereje az információs…..
Klaus Wagenfahrer 2008.01.21 04:35:57
Más "Vállalkozz okosan" a port.hu szerint nincs az országban.

Amúgy, jobb ha nem a retekklub foglalkozik a témával... A törzsnéző -- gondolok itt a keresztnevekkel kezdődő műsorok nézőire -- úgy sem értené miről van szó. A tv2-nél OTP befolyás érezhető egy ideje lásd "TV2 meg én hitelkártya", és a rettenet sok OTP reklámra amiben a "megbízunk egymásban" reklámszövegtől egy egészséges ember az asztalra hány.

Ugyanakkor megjegyezném a "megbízunk egymásban" nem a LEGKEVÉSBÉ SEM tisztelt ügyfélnek szól hanem a "bank" vezetőinek... mert ennyi minden amit ez a bank művel, nem a véletlen eredménye! A legtöbb dolog mögött ami emberi mulasztás vagy rendszerhibának látszik (vagy állítanak be utólag) szándékosság nyomai fedezhetők fel, ugyanis gyanúúúsan célszerűen "hibáznak" természetesen kizárólag az ügyfél kárára.

Nekünk, Jelzálog kapcsán van közünk az OTP-hez. (sajnos)

Hogy a konkrét eseteket körbeírjam (mert nem szeretnék korai hajléktalanságba belepusztulni, vagy bérgyilkos áldozatává válni (igen, szerintem ezektől ez is simán kitelik) csak annyit mondok, hogy a megnövekedett költségek miatt (mint sokan mások még ismeretségi körben is) arra kényszerültünk, hogy egy másik banktól (Erste) igényeljünk kölcsönt amivel kiválthatjuk a jelenlegit. Elindult az ügyintézés, ekkor az OTP spontán felrakott BAR listára.

Ezt úgy közölték levéleben hogy "többszöri felszólításunk" ellenére blablabla.. Akkor világos volt hogy bűzlik mert EGY felszólítás nem jött előtte, természetesen.

A kérdésünkre hogy mégis miért, olyan befizetés be nem fizetésére hivatkoztak amit befizettünk (szép szófordulat mi? :) ) természetesen jóval a "90" napon túl....... döntött úgy a "rendszer" hogy "automatikusan" BAR listára tesz és épp akkor amikor valószínűleg az Erste leinformálta az OTP-nél hogy mi is a szitu... Emiatt az egész kölcsönváltás besült. Logikus hogy ez volt a célja az OTP-nek.

Nem volt mit tenni, ügyvédre pénz nincs, így összekunyeráltuk azt amit "nem fizettünk be" (de! befizettük!) és amit még hozzávágtak büntiből... Aztán örültünk hogy nem jöttek "faktorálni"...

Múltak, a hónapok, szépen visszafizettük az ismerősöknek a pénzt. De megint szükség lett arra hogy eltiplizzünk az OTP-től.. Meg is kérdeztük őket ha már ennyire ragaszkodnak hozzánk... :) lehetne e olcsóbb hitelre cserélni? A válasz: "Lehet!" és mondták mit kell beszerezni hozzá. Rákérdeztünk hogy nem baj e hogy nincs nullás APEH igazolásunk (Jól éltünk akkor is! Na! :D) a válasz: "házon belül, nem!" Jóvan örültünk marhára, és be is lett szerezve minden amit kértek a rettentő bonyolult művelethez... Megyünk be.... és jött a pofára esés.. Vezető droid közli: "és hol a nullás APEH igazolás?", meg még pár apróságot (3db kezest, stb) követelt.. ami így együtt teljesíthetetlenné vált.

Elég abnormális humorérzékük van.... Simán mondhatták volna elsőre az alap kérdésre hogy: "NEM!" De hát az nem célszerű mert ha simán elzavarnak akkor foglalkozhattunk volna értelmesebb dolgokkal is mint például a MUNKA, amivel előteremthetjük az évek alatt általuk feltornászott rablókamatot!

//Vigyázat! Összeesküvés elmélet következik! Ami lehet hogy nem igaz, de nagyon valószínű hogy mégis IGAZ!!// Mivel már kevés volt már akkor is hátra (de épp elég hogy megviseljen) ez valószínűleg szúrta a szemüket és felmerülhetett bennük a kérdés hogy: ".....mivan ha, mégis ki tudják fizetni? Akkor hogyan szerezzük meg a házat is?" aztán elküldtek futni egy kört a háztömb körül, hátha kifulladunk végleg.

Nemsikerült... Lapultunk, lapultak. Viszont annyi munka csak nem jött hogy magunkat is és őket is képesek legyünk hosszútávon fenntartani.

Így most már minden nagyobb bankot (Erste-t is, mert még nem sejtettük...) levélben körbekérdeztünk hogy "ilyen" körülmények közt.. van e valami lehetőség túszcserére? Ők odatolják a lét az OTP-nek és megkapnak minket cserébe 10évre adósrabszolgának. Nekik is jó, és nekünk is(?)

Néhányuk válaszolt is... persze "nem lehet!" (egyedül a Budapest Bank, és a CIB Bank fantáziáját mozgatta meg az ötlet, így további részleteket kértek az ügyről... de végül is Őket is elrettentette valami (valaki?).).

Hetekkel később... postán az Erste is reagált (mi telt ennyi időbe? ja tudom egyeztettek valakivel) tömören lefordítva: "nem!" ám a postaládában volt még egy levél, az OTP-é küldte... Virágnyelven közölték hogy: "fizessétek be bazmeg a legutóbbi részletet mert ki****unk az utcára! És örülj hogy szóltunk előre..." Ezzel a tartalommal történetesen még nem is volt bajunk, mert valóban, nem tudtunk törleszteni abban a hónapban időben, elvégre nem viccből akartuk átcserélni a kölcsönt. :)

Ám, szembetűnt hogy ugyanaznap jött mindkét levél.. Ez még lehetne erős jóindulattal (természetesen az előző eset után) véletlen. De akkor észrevettük hogy ugyanazon a napon írták is mind a kettőt! Nagyon erős jóindulattal még ez is lehetett volna véletlen ha mind a két levél automatikus lett volna.

De az Erste-s levél egyedi tartalommal bírt, az OTP-é meg szabvány fenyegetőlevél (azóta dobtak még párat ha jól emlékszem) Ekkor átvillant az agyamon egy képsorozat ahol a Margitszigeten kéz a kézben összebújva sétál a nagy és erős OTP, meg a kis vékony tinilány Erste, és minden egyes fa tövébe belevésnek egy szívjelet... Szóval onnantól az Erste-t mint bankot tiltólistára tettük az elménk mélyén.

Ekkor már azt hiszem rokonoktól (mert "barátaink" addigra széjjelfutottak nehogy még egyszer esélyt adjanak a túlélésre (jóhogy.. már nem tudtak jobban a szakterületünkön kihasználni, így nem kellettünk többé nekik) sikerült annyi pénzt összekéregetni hogy megfékezzük a mindenható, mindent látó OTP haragját... egy időre..

Viszont a sorsnak -- már ha van ilyen -- furcsa hobbija van, mert valahogy mindig tudtunk valahonnan kérni, vagy még jobb (és kevésbé pofaégető) esetben beesett egy nagyobb megbízó picivel zsírosabb munkával (amivel elkezdhettünk kicsit feltölteni tartalékainkat a következő hónapokban esedékes törlesztőrészletekre).

// Az már igazán mellékes (de mégiscsak leírom mert sikerült annyira körbeírnom már magunkat hogy akinek "ott" van hozzáférése, rájön: kik vagyunk) hogy amikor halasztást kértünk az OTP-től hogy pár hónapot várjanak a vérszívással, olyan szerződésmódosítási díjakkal válaszoltak ami ha összeadódik a közjegyzőjével, kitett volna egy egész hónapnyi törlesztést.. na köszzzz... //

Így a mondandóm végére leírom az OTP-s kémeknek (mert tutira olvassák már a blog-ot és valószínűleg gyűjtik az adatokat amiből megállapíthatják kinek a torkára kell rálépni) hogy már lélekben felkészültünk (én legalábbis biztosan) hogy jönnek végrehajtani (vagy kivégezni).. És azt is üzenjük így a pillanatnyi névtelenségből hogy álljanak be az APEH mögé a sorba :D:D:D mert már ők is előbb utóbb megjelennek az ajtóban elvinni ami mozdítható... ugyanis az évek alatt történt néhány esemény (tűz (nem a mi hibánk.. csak rossz helyen állt a ház a viharfelhők alatt és rossz időben (mindkét értelemben), rablás, sorozatos átverések, sorozatos családon belüli halálesetek)) ami igencsak megnehezítette az életünket és felhalmozódott néhány millió forintnyi tartozás)

Mivel már nem látok esélyt a túlélésre, így a többi OTP-s adósrabszolga nevében feltenném a kérdést hogy: szerintetek van esélyük összefogni egy nagy közös perben az embereknek a nagy és hatalmas, mindent látó (és mindenre képes) OTP ellen amivel térdre lehet kényszeríteni? Vagy valakinek el kell rabolni egy benzinszállító kamiont és belehajtani székházba, lehetőleg akkor amikor az összes vezető és "érdekcsoport" aktuális maffiamódszereik kidolgozásán brainstormingolnak?

// Érdekesség: Szlogenek: OTP: "Megbízunk egymásban" és az Erste: "Értjük egymást" //

Ezúttal gratulálok Izomagyúnak az OTP-vel szemben elért sikerekért! :) Csak így tovább!! De nézz hátra is, mert most biztosan nagyon haragszanak rád.

Azt nem mondanám az esetedben, hogy ezek után mernének likvidálni, de borzasztóan örülnének esetleg egy halálos kimenetelű közlekedési balesetnek...
autózz! Balfaszok háromszázzal 2007.09.24 11:45:00
Balfaszok. Megérdemelték. Ennél tömörebben nem tudom kifejezni a véleményemet. Kifejeztem volna már korábban is, ha három napig nem lettem volna olyan helyen, ahol a mobiltérerőt is lepkehálóval kell hajkurászni. Jó dolog egyébként, próbáljátok ki néha... Lehet, hogy…..
Klaus Wagenfahrer 2007.10.03 15:29:13
autózz! Zöld a lámpa, B+!!! 2007.09.11 15:13:00
A Klaus Wagenfahrer darab utolsó két felvonását sem hagyjuk ám ki, íme az első, a zöld lámpánál tökölődősökről. Zöld a lámpa! Tééényleg? (1) Ők a kedvenceim! Nem sok vizet zavarnak, nem is veszélyesek, legfeljebb önmagukra... Jót lehet rajtuk röhögni feltéve ha mi nem…..
András talált nekünk egy érdekes videót, komolyan nem értem, hogy némelyek hogy lehetnek ekkora elmeroggyant idióták... Közlekedésbarát lévén autópályákról nézegettem videokat, amikor a youtube kidobta a vonatkozó találatok közt az alábbi anyagot is: Az ilyen…..
Nándortól jött tegnap egy levél a sportautós sztori kapcsán, egy a péntekinél sokkal rosszabb kimenetelű balesetről. A képek bár nagyon rossz minőségűek, de a levél utáni képekhez csak az görgessen tovább, akinek erős az idegzete. A képekkel nem rémisztgetni akarok bárkit is,…..
Klaus Wagenfahrer 2007.09.25 19:27:07
Nos az autó értékéből nem feltétlen kell levonni azt a következtetést hogy gazdag a tulaj.
Ezek az autók rettenetes gyorsan vesztenek az értékükből.

1997-1999ig bármikor gyárthatták. Ha nem első tulajdonos aki vezette akkor vehette 2-4 millióért állapottól függően. Arra még ráköltött pár százezret mert ugye a felni és kipuffogóvégződés nem gyári.

Szóval ilyen alapon lehet utálni mindenkit akinek új középkategóriás autója van.. mert árban közel ennyi, az is. (Ha nekem lenne elvesztegetni való 3-5 millióm akkor egy 1996-os Audi A8-at vennék és újítanék fel, mert tetszik maga az autó.)

Ha ilyen autóban valaki ennyire siet annak oka van. Itt jön a képbe hogy valójában mivel is foglalkozhat(ott) az illető aki vezette.
Igen arra gondolunk, és én is arra gondolok.

Igenigen pénzbehajtani általában nem egyedül megy a bűnöző állampolgár.
Ebből jön a következtetés hogy valami miatt igyekezett egy bizonyos ponttól minél messzebbre jutni, vagy ahhoz közelebb ki tudja...

Mivel agya nincs, viszont öntudata annál inkább, megfeledkezik arról hogy a fizika törvényei az ő autójára is vonatkoznak. Csak sajnos ennek ártatlan járókelők látták borzalmas kárát.

A fent leírtak után csak két dolgot tudok sajnálni: a gyalogosokat, és az autót.

Abban viszont majdnem biztos vagyok hogy az autó nem borult csak úgy az oldalára, ahhoz túl széles a felépítése! A sebesség is 100-120 lehetett max. Megfelelő oszlop kabriósítja annyinál is.
autózz! Seggfejek vagyunk mind! 2007.09.07 00:12:00
Roppantul nagy örömünkre szolgál, hogy az olvasóinknak van véleménye. Nos, levélírónknak véleménye az van, ha más nincs is neki. A megszólítást és aláírást ezúttal nem mi szedtük ki, gondolt ránk ez az áldott jó lélek, hogy ne kelljen holmi törléssel sem időt…..
Egyre könnyebb ez a blogszerkesztősdi, úgy látszik, komolyan megijedtetek, hogy közlekedésbiztonsági ömlengést kaptok, ha nem írtok sztorikat. Nagyon helyes. Ezúttal egy örökzöld témát érintünk, bizony, a címből már a gyengébbek számára is sejthető, hogy benzinkutas sztori…..