Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kótyik

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a jegyirodának vissza kéne fizetnie a pénzt, Á.-nak és barátainak több mint 100 ezer forinttal tartozik a TicketPronégy Part fesztivál-bérletért. Az Agárdra meghirdetett fesztivál elmaradt, a Gyanútlan Ügyfelek mégsem kaptak semmit, a jegyárus a szervezőkre mutogat, pedig…..
kótyik 2010.08.05 14:11:50
@juhaszvik:

Agérd Zenei Fesztivál Kft.:
1024 Budapest, Margit körút 15-17. 1. em. 3/a.
Kocsispéter Gergely ügyvezető
Schóber Judit ügyvezető
info@pspmedia.hu
Tagok:
A tag(ok) adatai
1/1. Kocsispéter Gergely
1/2. Schóber Judit
1/3. PM. Trading Korlátolt Felelősségű Társaság
HU-1012 Budapest, Logodi utca 48. 3. em. 2.
A Blikk szerint Bartha Zsoltot azért zárják börtönbe kis időre, mert az őt alakító Rékasi Károly különböző aloe verás termékeket csempészett a Barátok közt díszletei közé. A Forever Living Products aranyfokozatú, fekete öves lovagja állítólag már amúgy is agyára ment a…..
Esküszöm, nézni akartam a RTL Klub választási showját, mivel ez a csatorna volt az egyetlen, ahol az ízléstelen nyakkendős politológusok közé végre beemelték észosztónak a blog.hus közösséget is. Sőt, a raccsoló Lakner Zoltán meg a Medián-vezér Hann Endre mellé a…..
kótyik 2010.04.12 22:13:21
@johevi: lajk! ;)
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..