Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adaam20 (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem viccelek. Amikor két napja mit sem sejtve sétáltam a körúton, feltűnt, hogy mindenhol sárga pólós emberekbe botlom. A villamosmegállóban, az aluljárókban, a gyalogos átkelőknél, a nagyvárosok tipikus veszélyzónáiban. A többség gyanakodva méregette őket, és átmeneti…..
adaam20 (törölt) 2010.10.22 11:02:07
@mcs: egy dolgot biztosan tudok...azt, hogy az utcán állva olyan emberekkel találkozom akiknek szinte biztos hogy nem volt gyerekszobája,semmit sem bír értékelni,még egy kis segítséget sem. Ha elvettem a kedvedet tőlünk annak csak örülni tudok,legalább az utcán sem pazarlom Rád az időmet,hanem helyette segítek 2-3 idős embernek ;) Jó otthon ülést ;) végszóként pedig annyit,hogy szerintem ennyi pénzért amit keresünk Te is lennél "szolga".
adaam20 (törölt) 2010.10.22 20:42:36
@mcs: Ha visszaolvasol,láthatod hogy kinek szólt:" Kényszerbeteg · gingergirls.blog.hu 2010.10.20. 10:01:11
nagyon hiányzik, hogy a csövesek, kéregetők, szórólapot a kezedbe nyomkodók és krisnás koldulók mellett még ezek is baszogassanak az utcán."
Semmit nem mondunk magunkban,bár abban igazad van hogy a bunkó embereket olykor nem lehet szó nélkül hagyni és nem bábu vagyok vagy valami robot,aki minden elvisel :) Az "anyád kifejezés " egyetlen embernek szólt mégpedig neki! Amúgy többen is kiakadtak akikkel beszélgettünk a városban pl. ma is hogy a szolga szó ebben az esetben negatív szó,ez a fő ok amiért írtam ugyanis mi segítők vagyunk.
HA szeretnél a továbbiakban infót vagy beszélgetnél Velem,mert utálom a nethuszárokat akkor a nyugatinál hétfőn szeretettel várlak,vagy a hét bármelyik napján 3tól 7ig ;) Személyesen megmutatom Neked hogy milyen kedvesek és segítőkészek vagyunk!
üdv.
adaam20 (törölt) 2010.10.24 12:14:42
@sase: Szó nincs kirúgásról ,sőt a csapat legaktívabb tagja vagyok ;) puszipacsi
  A Mazda egy ideje már ott kavar a hot-hatch-ek között. Az előző Mazda 3 MPS-nek azonban még nem sikerült betörnie a belső körbe. Most itt az új, és nem ismer tréfát. Vélemények az azonos című írásunkról...
A vártnál is nagyobb sikert hozott álláshirdetésünk. Legalábbis nekünk. 139 írásbeli jelentkezést kaptunk, általában önéletrajzot és motivációs levelet, amiről eddig nem tudtam, hogy létezik, de most alaposan behoztam a lemaradást. A leveleket és önéletrajzokat többször…..
Magpet küldött már be néhány olyan sztorit, amik kiváló vitaalapok voltak annál fogva, hogy sokak szerint ő volt a hülye, hasonlóan sokak szerint pedig másik fél. Most is egy ilyen szituáció leírását kaptuk meg tőle fényképpel együtt. Szerintetek ő volt türelmetlen, vagy a…..
A fiú napközben pornóra veri, este meg nem dugja meg a barátnőjét, erre az kidobja, de most ő a prűd. Hokisfiúk, na ne már. Kép innen. Kérlek segítsetek, mert nem tudom eldönteni, hogy én paráztam rá vagy tényleg gáz, ami miatt kidobtam a pasim? Egy éve élünk együtt, és…..
adaam20 (törölt) 2010.02.15 19:52:13