Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luizmicsek

62 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Gyereknevelésben csak tapogatózom. A kis fenevadak olykor egész meglepően kiszámíthatatlanok. Macskatartásban viszont én vagyok a király. Meg se kottyan beadni a macseknak tablettát, fülcseppet, gélt. Vagy megfürdetni bolha elleni akármivel. Kikefélni a bundáját, levagdosni a…..
Minikommandó A depó 2012.02.24 12:57:13
Az úgy kezdődött, hogy kicsivel több, mint egy éve megszülettek és hazahoztuk a csemetéket. Mivel az sztk-ban a laboron már nekem is töltötték reggelente a kávét, annyit jártam oda, el is láttak egy rahedli tanáccsal iker-ügyben. Mindig úgy kezdte az adatokat felvevő hölgy az…..
Minikommandó A fal 2012.02.21 11:05:00
 Van a sarokban a fal, nekem meg változó mennyiségű szabadidőm. Azt tervezem, hogy festek rá házikót, kerítést, fát meg madarakat, legyen már egy kicsit barátságosabb a játszóplacc. Persze rengeteg mást is tervezek, ezeknek kizárólag a véges energiakapacitsom szab…..
 Történt ugyanis, hogy két darab 1 éves a fejébe vette, hogy ők márpedig nassolni fognak. 1 órával az uzsi után, 1 órával a vacsora előtt. Egyértelműen éheznek, igen. Olvastam egyszer egy tanulmányt, aztán nem tudom milyen kutatásokon alapult, de mindenesetre lehet benne…..
P90X edzésterv Kezdetek 2012.01.10 19:31:08
 Tony Horton gondolt egyet és létrehozta a P90X nevezetű edzéstervet. Pont jókor került az utamba, ugyanis pont fogyni akarok még. Ikerbabáim születése után egy évvel 21 kilóval vagyok kevesebb, de a tél beköszöntével elszállt a futás iránti lelkesedésem. Hideg van,…..
„A gyerekvállalás iszonyúan nagy felelősség. Hogy a barátnőm tetézze, azt is elmondta, hogy 2 gyereket akar” – közel 30 felé dönteni kell: család vagy örök agglegényélet. Mindkét opciónak megvannak az előnyei és a hátrányai, így a választás előtt millió…..
Luizmicsek 2011.07.28 12:47:20
@gyvy: Nem védek én senkit sem, sem Zsoltit, sem a csaját. A korán kezdődő hosszú kapcsolatok általában ide jutnak, mert elmennek a felek egymás mellett. A nő annyiban hülye, hogy nem lépett le 25 évesen, mert szerette Zsét és elhitte neki, hogy meg fog változni (majd lehet, hogy akarok gyereket). Ellenben Zsé nagyon is jól tudta, hogy nem fog megváltozni, de szerette a nőt, ezért behazudta neki azt, amit, hogy ne fájjon annyira, de azért még mindig kényelmesebb Zsének és a kisZsének, hogy melegkaja + punszi van a kéznél, és ha melegkaja + punszi beveszi a sódert, az már az ő baja.

Nem szabad játszmázni, csak ebben a korban még ezzel nincsenek tisztában a felek. Értelmes nő pedig iparkodik 5-6-7 évvel idősebb urat választani párjául, és akkor ezek a kényes szituációk elkerülhetőek többé-kevésbé.
Luizmicsek 2011.07.28 14:33:20
@Kytia: Nem ez lenne az első ilyen eset.

Krix: az anyagiak megteremtése. SOHA nem lesz olyan, hogy hátradl az embör, hogy aszongya: Nnnna. Van elég pénzem, gyere Lujza, megcsinállak. Ilyen nincs. Fateroméknak is kopasz volt a seggük, mégis ketten lettünk a tesómmal, aztán időközben lett szépen ház, autó, vagyon. Akkor se volt olyan húde sokkal könnyebb. Emlékszem ám, hogy csak lekvároskenyérre futotta néha, mégsem mondom, hogy el lett cseszve a gyerekkorom, mert nem kaptam Nintendot - vagy a tököm se emlékszik mi volt már akkor. Asszem Specrum meg Comodor. :)

Nem győzőm elégszer hangsúlyozni: idősebb férfi. Mert a fiatalabbnak/egykorúnak mindig lesz egy jól hangzó kifogása, amit benyal anyu. A férjemmel 7 év van köztünk. Ő már remegett egy gyerekért, nekem még mindegy volt 26 évesen. Nem irigylek senkit, akinek mr nagyon ketyeg a biológiai órája, mert pocsék lehet, pláne, ha a "kedves" leszarja ívesen.

Én amondó vagyok, napjaink fiatalemberei rohadt kényelmesek. A nők a semmiét cserébe bevállalják a feleségszerepet, éppcsak a jogok nélkül. Odaköltöznek a faszihoz - eleve, miért mindig a nő költözik? - főznek, mosnak, takarítanak. Mint a nejek. De ha igény állna elő valami kötöttségre, gyerekre, széprejóra, akkor "kussojjá' nem vagy a feleségem". Azt mondják csökken a gyerekvállalási hajlandósg. Hát ilyen férfiak mellett, mint Zsoltika, őszintén megértem.

Hinnye, de off lettem, de azért ugye, hogy ugye?
 Első ránézésre a kedves olvasó talán némi hibbanást vélhet felfedezni az alkotói oldalon, de mindenre van magyarázat, még a címre is. Most egy kicsit több témakört ölelek fel, mert Bendegúz kissé háttérbe szorult a hetek során, Micikével egyetemben. Na nem azért, mert…..
Valójában mindent megtudhatott, ha sikerült végignéznie mai Totalcar-mozinkat, van azonban valami, ami nyomja a lelkem, engedtessék meg, hogy elmondjam. Az Origós Gulyás Petivel bandukoltunk az autó felé (hivatalosan mi ketten vettünk részt a rekordkísérletben), reménykedve, hogy az…..
 Megpróbálok elillani előled Mert tök elegem van belőled Hogy folyton nyaggatsz, nyúzol Fejemre néha zoknit húzol És nyomorgatod testem.   Nem szeretem, ha akkor kellek, Mikor agyamat a szürke felleg Elborítja, s magam lennék Békességben sonkát ennék Csendes…..
Bendeg Úr for President    Bendegúz kezd kikupálódni. Kezd karcsúsodni és kezd kikérni magának dolgokat, bár abban eddig is top volt. Már nem olyan mint Slash, nem annyira slampos, inkább kezd hegyi ragadozó feje lenni, és ennek megfelelően bántja Micit is. Bendegúz kezd…..
 Felbátorodtunk és a panelpatkány Bengét vasár- és ünnepnapokon kiengedjük a kertbe. Először úgy tépett ki, hogy csak valami szürke villanást láttam a szemem sarkából, mikor óvatosan megpróbáltam kisurranni az ajtón úgy, hogy Bendegúz bent maradjon. Nem sikerült. Nos,…..
 Bendegúz egyszerű lélek, egyszerű tekintetű, néha kicsit slampos is, de sosem szabad alábecsülni kombinációs- és problémamegoldó képességét. Ha kitervel valamit, az általában úgy is lesz. Előbb vagy utóbb, kisebb nagyobb akadályok által övezve, de végül csak eléri a…..
      És ott vagy Te, kelleted magad A keblem meg büszkeségtől dagad, Hogy rádvethetem magam lázzal Sarkad pedig fehér mázzal Van bevonva.   Lesek Rád a sarokból, környékez az ihlet Neked rontok, belőled meg mi lett, Hogy így elhúzdósz…..
Egészen pontosan Áfonya a neve és kislány de a modora kissé érces. Szeret szekrénytetőről ugrálni, betekeredni a mosdó alá, és kaparni az ajtót, ha valahonnan kizárva érzi magát. Idegen közegben kibújik belőle az ördög, otthon viszont maga a megtestesült angyal, mivelhogy Áfi…..
One Cat A Day Alufória 2010.07.08 15:00:32
Bendegúz ismét lakhelyet cserélt, lassan olyan gyakorisággal teszi ezt, hogy nem tudjuk, sérül-e a bundás kis lelke az események során. Úgy tűnik nem. Ezúttal mi is vele együtt hurcolkodtunk, úgyhogy nem érte tán akkora sokk, hogy nincs kit szekálnia esténként és új gazdit kell…..
Bendegúzt eddig beskatulyáztuk: szép és pont. Egyéb érdemet nem nagyon tulajdonítottunk neki, bár nem is szolgált rá. Okosnak nem okos, ügynesnek sem feltétlen mondható, mert irdatlan nagyokat tud zuhanni, néha benézi a röppályát és falnak száll. Nyilván a macskák jók…..
Az életben az az egy állandó, hogy változik. Nem tudom Bendegúz mit érzékel az időből meg annak múlásából, meg a változásokból, úgyhogy leteszteltük rugalmasságát, és memóriáját. Konkrétan lepasszoltuk a nyaralás idejére. Nekem hiányzott Bendegúz tolakodó magatartása,…..
One Cat A Day Petty 2010.05.07 15:05:00
Bendegúz kapott egy pettyet. Egy igen fürge, helyét random módon változtató égővörös színű pettyet, mely falra siklik, ágy alá kúszik és a dög kutyát is érdekli ráadásul. Petty egy high-tech macskajáték, mert mégiscsak a 21. században vagyunk és kinek van már ereje nap…..
Luizmicsek 2010.04.30 10:04:14
One Cat A Day Szünet 2010.04.29 21:42:00
A blog motorját ért súlyos sérülés következtében a blog bizonytalan ideig szünetel.A cicák alszanak, pelyhes álmuk zavartalan...
One Cat A Day Szöszcica 2010.04.29 13:30:00
A szöszcica pontosan olyan jelenség, mint a porcica. A porcica jellemzően házi, azon belül is szekrény- és ágyalatti, mögötti, feletti, melletti, és rendre unalmas szürke cirmos mind. Jut eszembe, Bengedúz – már megint – olykor nagytakarítani is szokott, ennek jeléül…..
One Cat A Day A Terasz 2010.04.23 15:27:00
Török Bendegúz nem olyan régen kapott egy teraszt. Bendegúz 80%-ban benti cica, a 20% pedig azt az időszakot fedi le, amikor az irodai alvóhelye és a lakás között közlekedik, szigorúan felügyelettel. Bendegúz cselesen szökik, mikor megbizonyosodna róla az ember, hogy nem szökik ki,…..
One Cat A Day All alone 2010.04.20 15:21:00
Ez most kivételesen nem Török Bendegúzról szól, hanem az általános egyedüllétről. Van, amikor az ember egyedül van és van, amikor magányos. Előbbin könnyű segíteni, utóbbi máshonnan fakad, mert lehet, hogy sokan körbe veszik, mégsem érzi magát odavalónak. És…..