Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Richy0820

44 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkinek az álma a nagy sebességű Internet. Egyre több ismerősömtől hallom a különböző panaszokat, hogy túl lassú a net, hogy nem tudnak egy "rohadt YouTube videót" se betölteni stb. stb.           Ennek ellenére…..
A webáruház készítés rengeteg pénzt emészthet fel ha nem jó fába vágjuk a fejszénket, azaz rossz úton kezdünk el terjeszkedni. Ezzel a legtöbb webáruház "forgalmazó" cég is tisztában van, ezért jött létre a próbaidő, amivel rengeteg kezdő vállalkozót sikerült…..
Manapság mindenki minél olcsóbban akar weboldalt csináltatni magának. Azoknak akik nem értenek a weboldal készítés fortélyaihoz, azaz zöldfülűek hozzá, két típusa van. Van aki hajlandó rááldozni a pénzt, hogy egy céggel egy profi weblapot csináltasson, és van a lelkes amatőr,…..
A hőtranszferes DVD és CD nyomtatás manapság már igen nagy divattá vált. Ezzel a technológiával a korongok igen dekoratívvá és tartóssá válnak: éles színűk kitűnő megjelenést biztosítanak nekik. Megkérdezhetné a kedves olvasó, hogy mik a hőtranszferes CD…..
Az X Faktor egyik legszebb pillanata volt talán, mikor Vastag Csaba elénekelte a Hangokba Zárva című dalt. Tény, hogy jól állt Takács Nikolasnak és Vastag Tamásnak is ez a dal, de véleményem szerint Csabához passzol a legjobban ez a dal az X Faktor versenyzői közül. Reméljük, hogy…..
Janicsák Veca hihetetlen sikert aratott Most múlik pontosan című dalával az X Faktor színeiben. Koncertjein is számos alkalommal előadta gyönyörű hangjával a közönség  örömére - talán ez az a dal, aminek ha az eredeti verziója felcsendül valahol, akkor mindenkinek Janicsák…..
Mikor Király L Norbi előadta az X Faktorban a Let's get rocked című dalt Def Leppard-tól hihetetlen örjöngés keletkezett a nézők köreiben. Azt kell mondanom, talán a magyar X Faktor egyik legátütőbb produkciója volt, íme hát a videó, nosztalgiázzunk kicsit! :)  ..
Éden Hotel Éden Hotel - Viasat 3 2011.03.16 16:06:00
Üdvözlök mindenkit az Éden Hotel blogban! Ez a blog mindent tartalmazni fog, ami az Éden Hotel című műsorral kapcsolatos: videókat és képeket a legjobb csajokról, és a legszívdöglesztőbb pasikról, valamint friss híreket, azaz mindent, amire az Éden Hotel nézőinek szüksége…..
X Faktor 2011 X Faktor 2011 Blog 2011.03.16 15:27:00
Üdvözöllek Titeket az X Faktor 2011 rajongói oldalán, vagy blogján, vagy nevezzétek aminek akarjátok. Az első széria, amelyet Vastag Csaba nyert meg elsöprő sikert aratott, egyértelműen kijelenthetjük, hogy az X Faktor Magyarország legnépszerűbb tehetségkutató műsora! Látván…..
Elnézést mindenkitől, hogy ilyen sok ideig halogattam az írást, de nem nagyon kerültem gépközelbe. Mivel most így hirtelen nem jut eszembe semmi teszt, amiről írhatnék, ezért mutatok néhány zenét, az egyik legnépszerűbb 97-es játékból, a Final Fantasy VII-ből! Valószínűleg…..
Tegnap jöttek a hírek az új Samsung notebook-okról, amelyek a Premium szettet bővitik tovább. Az új notebook modellet P480-nak keresztelték, ami meglepő, mert már van egy P580 modell, vajon miért kapott az újabb kisebb számot? Az ok, amiért a P480 nevet kapta az új Samsung notebook…..
A játék elindításakor a játék készítőinek neveit mutatják be valami eszméletlen jó zenekísérettel, a Prelude-dal. Bevallom én még egyszer sem olvastam végig a neveket, ti is elnyomhatjátok az X, vagy a START gombbal a Playstation-on. Ma már szerencsére PC-re is megvásárolható…..
Egy kis Final Fantasy 7 trailer a Star Wars 3 háttérzenéjével összevágva. Dőljetek hátra és élvezzétek :)..
Üdvözlök mindenkit a Final Fantasy VII világában! Ez a kedvenc Final Fantasy részem, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül, nagyon sokan ezért a játékért vannak oda a SquareSoft alkotásai közül. A Final Fantasy 7. része 1997-ben készült és mint már előző bejegyzésemben írtam,…..
Játék Világ Hello Gamer-ek! 2010.05.18 14:05:00
Hali játékfanok! Blogomat azért hoztam létre, mert rengeteg olyan játék van, amelyet elég nehéz végigjátszani, és instrukciók nélkül több órás töprengést és idegeskedést okozhat, amely egy játék megutálásához vezethet.Hogy milyen játékokat fogok végigjátszani? Amit Ti…..
Készül a nyárra a Lenovo notebook gyártó cége, három új notebookot ígérnek a nyár közeledtével. Az új notebookok az IdeaPad U csoportjába érkeznek, azaz az ultravékony igen jól hordozható notebookok csapatába, ezek lesznek a U160, U460, és U460S modellek. Az előbbi modell 11,6…..
A csoda laptopokat gyártó Acer az elmúlt évben nagy terveket szőtt 2009-re, és ezeknek a terveknek nagy részét sikeresen meg is valósította, melyekkel lekörözte a többi laptop gyártó céget. Meglepetés azonban, hogy egyértelműen az Acer lett a laptop piac új ura, mivel a cég…..
Alig egy hónapja volt az Acer laptop invázió, most mégis jönnek az újabb Acer Aspire notebook modellek. A két új notebook modell az Aspire 5745, és a 7745 névre hallgatnak, és belső felépítésre igen hasonlóak. A legnagyobb különség, ami észrevehető a három notebook típus…..
Új taggal bővül a Toshiba Tecra laptop sorozata! Ma jelent meg a laptop széria legfrissebb tagja, az M11-es modell, mely Intel Capella platformra épült. A laptop kijelzője LED háttérvilágítású, 14,2 hüvelykes, felbontása pedig 1366x768 pixel. Billentyűzete gyönyörűen…..
Megrendelhetőek az új Dell notebook modellek, az E6410, és az E6510, melyek kinézetre szinte ikerpárjai elődjeiknek. Borításuk fémből készült a tartós védelem végett, mely egyedi igények szerint színezhető. Mikre képesek ezek a…..
1 hete jelent meg a Ricoh két új nyomtató modellje, melyeket a kisebb munkacsoportokhoz lettek megtervezve. Ez a két nyomtató modell, az Aficio SP 3400SF és SP 3410SF képesek nyomtatni, másolni és szkennelni, de szükség esetén még faxolni is képesek. Monokróm módban ez a két…..
A PC Guru egy újabb erős strapabíró notebook-ot mutat be, amit éppenséggel Toughbook-nak is nevezhetnénk, csak ezt éppen nem a Panasonic csinálta, hanem egy német cég, a Roccat. A notebook-ot kifejezetten a multimédiára, a game-lésre tervezték, lássuk hát, hogy mire…..
Ma mutatkozott be a Lenovo harmadik generációs IdeaPad notebook-ja, az S10-es modell. Ez a generáció könnyebb és vékonyabb, mint előző társai, tömege el se éri az 1 kg-t, ami eléggé megkönnyíti a hordozhatóságot. Kicsi mérete ellenére, a Lenovo notebook-on majdnem egy teljes…..
Az utóbbi időben rengeteg új Acer laptop jelent meg, az egyik legkedveltebb a Timeline széria, amely nevéből adódóan rendkívül hosszú üzemidőt kínál a felhasználónak, az új laptopok gyakorlatilag mind Intel Core processzort használnak., de elvétve találhatunk AMD platformokat…..
A CeBIT kiállításon mutatta be az Asus a nagyközönségnek új notebook-jukat, amelyek Atom processzorokkal lettek felfegyverezve, azokból is a legújabb DDR3 típusokat képviselve, az N455-öt és az N475-öt. Az új notebook modellek - az 1015P és az 1005P - Chiclet stílusú…..