Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bátor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van rögtön a speciális otthoni munkát kínáló hírdetések.Néhány hírdetési forma:Legális vállalkozásunk otthoni munkaajánlatai fő,mellékállásban kismamák,nagymamák,diákok,munkanélküliek részére folyamatosan.Szerelések,papírmunkák,pc-s feladatok stb.Napi bér 5 ezer…..
bátor 2012.09.06 10:59:41
@Vidáné Hegyi Andrea:

Otthoni munka nincs,de csaló van épp elég.
A Szomszédok (egyik) ikonikus karakteréről, a rendszerrel mindig elégedett, a benzinárak miatt is csak szőrmentén morgolódó taxisofőre, Takibácsi, azaz Takács István szerepelt az RTL Klub Legyen ön is milliomos! című vetélkedőjének egyik kérdésében, bár álnéven. A hebehurgya…..
Nem elég, hogy az idióta sms/telefonos-szavazás miatt az X-Faktor adásai elviselhetetlenül hosszúra és unalmas nyúltak, az egyetlen igazi tehetségétől megfosztott műsor utolsó két kiadásától csak annak nem lesz tele a töke, aki ún. fanatikus rajongó.Szombaton még csak egy…..
Már másodszorra írnak a bulvárlapok arról, hogy mennyire unalmasak az Esti showder felvételei, és hogy a műsort készítő produkciós iroda "vadássza" a nézőket. A mai Bors szerint már ingyen osztogatják a jegyeket Fábry műsorának felvételére. A lap szerint az Esti…..
Az alábbi levél igazi kincs, Tamás írta egy szekszárdi biciklibelsőről, és az egyik leghangulatosabb írás, amit 2010-ben kaptunk. Jöjjön tehát a csodás panasz, amit kizárólag a lendületes stílusa miatt rakunk be, hiszen a konkrét ügyről elég hézagos információkat közöl:…..
A magyar rendőrség elérte azt a tahósági szintet, amit már nem nagyon lehet überelni, legközelebb talán Pintérsanyáék alatt. Naiv kismamát éjjel fél egykor vitték be a disznók egy feljelentés alapján, mondván okirathamisítás miatt országos körözés van ellenük. Reggel 9-ig…..