Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kismargoc

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elődök   Békeszerda   A mozgósítás           kép: négymadár Az üzenet            oops   A beszédek       A menet             Békemenet gadgets     A rendőri…..
Nemrégiben olvashattátok egy nagymama ausztráliai kalandjait. A családját, unokáit meglátogató Klári akkor elsősorban az ország szépségeiről írt, én mégis arra kértem, írjon egy kicsit arról is, milyen úgy nagymamának lenni, hogy két unokája szó szerint a világ másik…..
WatchFun aukcióját szó nélkül törölték, mert az eladásra kínált karóra 13 éves számláján látszódtak az eredeti üzlet adatai: Talán nem túl nagy probléma az enyém, de évek óta kellemesen szórakozom a vatera (www.vatera.hu) oldalain történő eladásokkal,…..
kismargoc 2013.08.28 13:42:04
Pittának múltkor sikerült sós dinnyét vásárolnia a Tescóban, de a legutóbbi felhozatal is elég furcsán néz ki: Tegye fel a kezét aki Tescoban vett már ehető dinnyét! Idén másodszorra próbálkoztam vele, de nem sikerült. Elsőnek külföldit vettem pár hete. Annak a közepe…..
A Wizzair ügyfélszolgálata szerint rendben van, ha naiv utas feladott böröndjéből szó nélkül kilopták a kiskését. Merthogy az fegyvernek látszó tárgy, és semmi ilyen nem vihető repülőgépre. A Wizzairrel utaztam, miközben a feladott bőröndömből (nem a…..
Naiv vásárlót nem engedték kutyástul vásárolni az OBI-ban a többi vásárló biztonságára hivatkozva. Ez neki azért volt meglepő, mert az összes többi magyar barkácsáruházban, illetve az osztrák OBI-ban sem jelentett problémát az állat. Panasza nyomán kárpótlásul az áruház…..