Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RaggaFace

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Cattani Architects olyan megoldást keresett, melynek segítségével olyan diáklakásokat lehet nagy tömegben és olcsón felhúzni, melyek lakói mégsem érzik magukat betonodúba zárva. Sikerült: acélodúkat készítettek. A Cité A Docks Student Housing elnevezéső épületegyüttes…..
RaggaFace 2010.10.05 21:47:50
A nagyváros utcaképéhez szinte észrevétlenül hozzátartozó oblektumokat alakít miniatűr, építészeti tárgyakká a berlini EVOL, ami nem egy motorolaj, hanem egy művészember az utcáról. A festett, ragasztott alkotások egyfelől láthatóvá teszik a dobozokat, másfelől lényegesen…..
RaggaFace 2010.06.20 06:19:19
Mexikóban, San Pedro városában nyílt meg a Theurel & Thomas névre hallgató édességbolt, amely mindössze egy fajta süteményt árul, igaz, tizenkét féle ízben. Az üzlet arculatát, berendezését a bútorok, orcelánok válogatásától a feliratok tervezéséig, illetve a menő…..
Anna Adén, 24 éves fotós Svédországban, annak is az északi részén él és dolgozik. Munkái egyszerűek, tiszták és érzékenyek, valódi országimázs, ajánlom az Ikea marketingeseinek figyelmébe! A portfólió válogatása mellett további képek a hölgy Flickr profilján, vagy…..
RaggaFace 2010.05.10 20:35:19
A közel 300 éves, gyulai pálinkafőző hagyományokat a Gyulai Pálinka Manufaktúra a tartalomhoz illő üvegben és persze pohárral építi tovább, amiben nagy segítséget kapott Berki Pétertől, a magyar Café Design senior grafikus tervezőjétől. A Gyulai Pálinka új csomagolása…..
A Mexikói-öbölben felrobbant és elsüllyedt olajfúrótorony katasztrófájáról közölt hétfőn megdöbbentő képeket az AmericaBlog. A brutális méretű mesterséges sziget mellett eltörpülnek az oltóhajók... A Deepwater Horizon olajplatform, mely 80 kilométerre az öböl partjától…..
Design Pumpa Nem sírkő, konyha! 2010.05.04 10:50:00
Amikor az ember meghitt családi fészket, azon belül pedig egy hangulatos konyhát tervez, nem egyből a beton jut eszébe, mint meghatározó felület. Pedig látványos és egészen barátságos berendezést lehet építeni belőle. Az elegáns, de rideg ipari hatás pedig fával, vagy más,…..
RaggaFace 2010.05.04 21:12:17
A képeken látható épületet 1969-ben tervezte Herman Andriessen, aki a befejezést követően sajnos meghalt. A stílusát és elméleti hátterét tekintve a modern amerikai Case Study House programját, vagy a Le Corbusier tervei szerint épült Villa Savoye mintáját követő ház 2005-re…..
RaggaFace 2010.05.03 17:39:16
A Contemporist szerkesztői közöltek összeállítást a magyar IVANKA és Hübler János közös munkájáról, a Hübler asztalról, amely a napokban zajló, milánói design vásáron mutatkozott be. A beton és üveg felhasználásával készült bútor harmadik, nem kevésbé fontos…..
RaggaFace 2010.04.22 17:16:13
De még mennyire! Sőt, hasznos és egyszerű meoldás egy létező problémára, ráadásul szépen be is lehet fotózni, látványos. James Laurie, Londonban székelő designer egyszerű vizespoharakból készített pókfogó célszerszámot, melynek segítségével a ravaszul sarokba helyezkedő…..
A WAMP áprilisban a Balllon csoportot tüntette ki a Hónap Designere Díjjal. A tervezőcsapat tagjai: Karattur Katalin (karattur - táskák), Sánta Eszter (santa - ruhák), Marosi Kriszta (Psycat – ruhák, kiegészítők), Horváth Anikó (werebortega - cipők), Korényi Mariann (maan…..
RaggaFace 2010.04.16 11:37:47
A klasszikus, mondhatni időtlen formák újragondolása a design-evolúció egyik legtöbbet mozgatott területe. Ezt a vonalat követi Craighton Berman asztali lámpája is, amely a szinte a minimumra egyszerűsítette a tárgy felépítését. A műanyag várzra tekeredő, nagyjából 30 méter…..
Amelyiken Marlen Hähle designer madáretetőt helyezett el, természetesen. Az Aves névre hallgató utcabútor kis, kerámia tálkával egészült ki, amely eső után kiváló fürdőhely a madaraknak, a jótékony üldögélőknek köszönhetően pedig etetőként is funkcionál. Remek…..
Grafikus családok asztala fölül nem hiányozhat az RGB lámpa, amely, legalábbis a fény fókuszában a vörös, zöls és kék színekből állítja elő a jó étvágyhoz szükséges fehér fényt. Vidám ,látványos kiegészítő, némi digitális életérzésse. (RGB: Az RGB…..
RaggaFace 2010.03.22 20:54:19
Vajon hogy állna egy szépen megrajzolt kolera vírus a nappali padlóján? Vagy inkább egy dekoratív influenza a konyhában? Nagyjából így válogathatunk Bev Hisey szőnyegkollekciójának elemei közül. Kinek mi a szimpatikusabb, nekem épp a sztreptokokkusz elengáns színei jönnek be, de…..
RaggaFace 2010.03.19 17:32:13
Hosszas pöcsörészés és mássalfoglalkozás után végül, itt és most végeredményt hirdetünk a DesignPumpa új logójára kiírt, áttételesen annak jövőbeni arculatát meghatározó pályázat lezárásaképp. A provokatív kommentek által sürgetett döntés elsősorban azért…..
RaggaFace 2010.02.10 08:27:43