Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hebes

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Samgung bemutatott egy szemüveg nélkül is nézhető 3D tévét a berlini IFA kiállításon. Meglepően élvezhető, igaz kevésbé éles a kép, mint a szemüveges 3D-s megoldásoknál. Annyi hátránya még van a technológiának, hogy bár minden oldalról nézhető (tehát sokféle…..
A 15. másodpercig nem történik semmi, mégis érdemes kivárni. ..
Hebes 2010.09.03 15:14:41
Az történt, hogy Csehországban, vonatozgatás közben elvesztettem a telefonomat. Kellemetlen, új és drága telefon volt. Mindenki el tudja képzelni, milyen bajokkal jár ez, engem a legjobban az zavar, hogy még netbankolni se tudok, mert sms-ben jön a jelszó.Múlt pénteken történt,…..
Hebes 2010.09.03 15:11:33
„Férjem egyébként egy tiszta szívű igazságharcos, aki ezért persze sok ellenséget is szerez magának és ezáltal nekem, én azonban akkor sem szeretném, ha langyossá válna, s mindenkivel csak a jó kapcsolatra törekedne, elvtelenül.” Dúró Dóra a Jobbik nagyasszonya…..
Hebes 2010.09.03 15:10:51
Emlékszünk még, hogy 98-ban elhangzott, hogy más pártprogram és más a kormányprogram? Nos most is valami ilyen érzetem támadt, a sok "Új irány"-ról. Azonnali adócsökkentés, a költségvetés visszavonása, a mentelmi jog megváltoztatása - csak néhány azon ígéretek…..
Hebes 2010.09.03 15:10:16
Néhány éve olvastam Malota Lászlótól "A gyalázatosak szentélye" című, önéletrajzi ihletésű könyvét, ami a kispapok és az egyházi méltóságok titkos életére és képmutató erkölcsösségére húzza rá a vizes lepedőt. Többen rögtön…..